- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #17.661
Aynen kuzum benimde öyle belki hiç olmaz çocuğumuz derken oldu çok şükür bin şükürSeninkii cok guzel duruyor yaa benimki zaten buyuktu askimm herneyse saglikli olsunlarda kuzum kabulum vucudum 37 yasinda anne olmusum Allah in bana lutfuguzellik kalsin saglikli dogsunlar insallah hepimizinki yolu bitirecegiz az kaldi insallah
Benim isim bir süre daha belirsizliğini koruyor hala emin değiliz :) Şuan Aras gibi düşünüyorum ama emin değilim hala :))Merhaba kızlar isimler belli oldu mu ? Listedeki isimlerin çoğu çok güzel seçilmişBebişlerimiz daha güzel tabiki
Güncellemeleri alabilirim. Alışverişler ne durumda mutlaka alın dediğiniz bir ürün var mı?
Ben geçen hafta oldum sadece kol ağrısı oldu 1 2 gün. Umarım senin de hafif geçerKızlar, bugün tetanoz aşımın ilkini oldum :) Umarım hiç bir sıkıntı olmaz
Kızlar doğumdan sonra eve bebek görmeye gelenlere ne ikram edeceksiniz? Bebek çikolatası yaptıracağım inşallah ama çay kahve yanına ikram hazırlamak gerekirmi sizce? Doğumdan önce buzluğa kurabiye ve börek yapıp atarım biri gelince çayla ikram ederim diye düşünüyorum ama eşim hiç gerek yok o halde ikramla mı uğraşacağız diyor
Bende elmalı kurabiye yapıp buzluğa atmaya karar verdim. Tek çeşit yeter. Gelene çay yada kahve yanına ikram ederim. Gün tabağı gibi birkaç çeşit yapmam çok zor. Annemde gelmezse yemek yapmak bile bi dert, birde pasta börekle uğraşamam.Türk kahvesi ve yanına bir tatlı düşünüyorum ben canım, çay işine girersem oturmaları çok olur
Eşimin tarafı çok kalabalık ve herkes te gelmek ister muhtemelen erkenden
Kayınvalidem güzel baklava yapıyor, son zamanlar ki tavrına bakıp bi tepsi yapabilir misin diye sormayı düşünüyorum
Eğer yapamayacak gibi bir enerji alırsam ya hazır alırız ya da ıslak kek gibi bişeyler yapıp dolapta hazır ederim diye düşünüyorum
Ben kimseden böyle bişey beklemedim bu zamana kadar gittiğim ziyaretlerdeBende elmalı kurabiye yapıp buzluğa atmaya karar verdim. Tek çeşit yeter. Gelene çay yada kahve yanına ikram ederim. Gün tabağı gibi birkaç çeşit yapmam çok zor. Annemde gelmezse yemek yapmak bile bi dert, birde pasta börekle uğraşamam.
O zaman listeye bir de Yusuf ekleyelim teyzeleriMerhaba kızlar isimler belli oldu mu ? Listedeki isimlerin çoğu çok güzel seçilmişBebişlerimiz daha güzel tabiki
Güncellemeleri alabilirim. Alışverişler ne durumda mutlaka alın dediğiniz bir ürün var mı?
Canım sağ ol ya aldım vallaKızlar Lierac Çatlak kremi Dermoeczanemde 999 tl %40 indirim var, almak isteyen olursa haber vereyim dedim. Eczanelerde 2000 küsür
Evet uzun uzun oturmalarini bende istemiyorum. Aslında keşke ilk 40 gün kimse gelmese ama sanmıyorum ilk günlerden gelirler muhtemelen.Ben kimseden böyle bişey beklemedim bu zamana kadar gittiğim ziyaretlerde
kimse de benden beklemez inşallah
zaten kışa girerken doğacak bebişlerimiz, ne kadar kısa otururlarsa o kadar iyi
tabak dolu olursa, çay faslına girilirse çok otururlar
Rica ederim kuzum ne demek ben ilkini 2400e almıştım eczaneden, diğerlerini Fransa'dan aldım uyguna. Hiç çatlağım olmadı inşallah olmaz daCanım sağ ol ya aldım valla
tükenmiş canım alacaktım :)Kızlar Lierac Çatlak kremi Dermoeczanemde 999 tl %40 indirim var, almak isteyen olursa haber vereyim dedim. Eczanelerde 2000 küsür
Nexus burun aspiratörü mutlaka alınması gerekenlerden biri otribebe tarzı ürünler bana tehlikeli gibi geliyor kullanan arkadaşım önerdi.Bizim İsmimiz Ezel listede en başta yazdırmıştım.Abileri Eymen ve Emir Ata uyumlu olsun istedim sağlıkla gelsinler inşallah :)Merhaba kızlar isimler belli oldu mu ? Listedeki isimlerin çoğu çok güzel seçilmişBebişlerimiz daha güzel tabiki
Kırkı çıkmadan kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum. Kırk çıkmadan bebek görmesine mi gidilirmiş. Çocuk mikroplara açık oluyor zaten. Gelmeyiversinler. Ben eltimin yanına bile gitmedim 40 ı çıkmadan.Kızlar doğumdan sonra eve bebek görmeye gelenlere ne ikram edeceksiniz? Bebek çikolatası yaptıracağım inşallah ama çay kahve yanına ikram hazırlamak gerekirmi sizce? Doğumdan önce buzluğa kurabiye ve börek yapıp atarım biri gelince çayla ikram ederim diye düşünüyorum ama eşim hiç gerek yok o halde ikramla mı uğraşacağız diyor
Canım ben duştan sonra yağ kullanıyorum. Yağın üstüne bunu sürsem olur mu acaba. Önce bu sonra mı yağ sürmeliyimRica ederim kuzum ne demek ben ilkini 2400e almıştım eczaneden, diğerlerini Fransa'dan aldım uyguna. Hiç çatlağım olmadı inşallah olmaz da
Ben de 1. Derece yakınlarım dışında kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum. Gelmek isteyen hastaneye gelsin 5 dk hediyelerini verip, bebeği beni görüp gitsinler kafiKırkı çıkmadan kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum. Kırk çıkmadan bebek görmesine mi gidilirmiş. Çocuk mikroplara açık oluyor zaten. Gelmeyiversinler. Ben eltimin yanına bile gitmedim 40 ı çıkmadan.
Evet bende gitmiyorum kimsenin evine erkenden. Birde okula giden çocuğum var, sabah çok erken kalkıyoruz. Oğlum okula gittikten sonra yatıp uyumak isterim eğer bebek uyuyorsa. Misafir gelecek telaşına girmek istemem. Ama millet bunu düşünebilirmi bilmiyorumKırkı çıkmadan kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum. Kırk çıkmadan bebek görmesine mi gidilirmiş. Çocuk mikroplara açık oluyor zaten. Gelmeyiversinler. Ben eltimin yanına bile gitmedim 40 ı çıkmadan.
Benim bi arkadaşım bakıcak kimsesi olmadığı için komşuyu çağırmış bebeği tutsun diye o da gripmiymiş neymiş çocuğa mikrop bulaşmış 28 günlükken. Yoğun bakımda yattı diyor. Önceden bişey diyemezdim ama şimdi millete gelmeyin diyorum direk diyor. Biraz katı olmak lazım bu konuda sanırım. 40 çıkmadan görmeye geliniyor muydu ben onuda pek hatırlamıyorum hiç bilmiyorum galiba bu adetleriEvet bende gitmiyorum kimsenin evine erkenden. Birde okula giden çocuğum var, sabah çok erken kalkıyoruz. Oğlum okula gittikten sonra yatıp uyumak isterim eğer bebek uyuyorsa. Misafir gelecek telaşına girmek istemem. Ama millet bunu düşünebilirmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?