2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bu 4.ay aşısı neymiş herkes şikayetçi. Biz 10 gün geçti 4 ayı daha yaptırmadık yeni hastalıktan çıktı diye yaptırmak istemedim iyice gözüm korktu
Ya aşıyla ilgili haberler beni çok etkiliyor bazen bebegime zarar mı veriyorum diye düşünüyorum etrafımızdaki haberlerde o kadar bilgi kirliliği var ki artık ne yapacağımı sapıttım. Allaha emanet ettim bebeğimi. Sonuçta calpolun bile yan etkisi var. Aşının daha fazla etkilerinin olduğunu düşünüyorum

Ben çok kararsızım aşı konusunda düşünüyorum ilk oğlanda 2016 yılında aşı için aile hekiminde imza formu atmamıştım ama bu bebemde doğduğu an ilk aşıda bana form imzalattılar sorumluluk kabul etmediklerine dair büyük ihtimal

medicana da hangi doktora gitmiştiniz acaba?

Bu aşılar yıllardır yapılan aşılar. Ve onların sayesinde salgın hastalıktan, ölümcül hastalıklardan korunuyoruz. Bilgi kirliliği her alanda var maalesef. Bir çoğuna inansak ne su içebiliriz, ne doğru düzgün beslenebiliriz. Hatta elimizde telefonu bile tutmamamız lazım. Yediğimiz her yiyecekte tarım ilacı var ve çok üzgünüm ki onların yan etkisi çok çok daha fazla

Benim 3. Çocuğum diğer ikisi bütün asilari tam. Ama gün geçtikçe hicbisey eskisi.gibi olmuyor. Bazı şeyleri mecbur sorguluyoruz mesela bugün bile instgramda bi aşı haberi karışıma çıktı içeriği bahsetmiycem. E boyle olunca ben pimpirik bir anneyim çok fazla etkileniyorum. Bunun sonucu olarak illaki acabalar oluşuyor kafamda. Ortanca çocuğumu çok.zor büyüttüm kortizon atesli havale vs. Sanırım tramva kaldi bende bu yaşadıklarım

Evet normalde eskiden bebeğine aşı yaptırmayanların çok yanlış yaptığını düşünürdüm ama iş kendime gelince ben de çok huzursuz oluyorum. Kendi cocuğuna aşı yaptırmayan çocuk doktoru tanıdığım da var çünkü ama yine de yaptırdım bu zamana kadarkileri. Ama aslında hep aksilik oldu birinde aşı kalmadı birinde yetişemedik bunda da hasta oldu falan düşünüyorum Allahım bunlar yaptırmamam için işaret mi diye

Merhaba kızlar aktıf degıldım ara ara okuyor bılgı alıyordum. Intagramda aktıflerdi bu grup sonra gruptan attılar iki tuşa basıp grup kurmak marıfet oluyor demek ki atılıyoruz neyse .. oğlum 4 ekimde dünyaya geldi biz Arnavutluk dan İrlanda’ya taşındık bu sürecte baya yoğun ve yorucu günlerdi. Size sorum Benin’lere ek gıdaya başladınız mı boy kılı nasıl biz baya Dr. Kontrolsüz kaldık , aydaşlarına sormak istedim

Hanımlar bebeğimde süt alerjisi var emmiyor sadece alerji maması veriyoruz . Bu güne kadar bir problem yaşamadık bugün aşırı mukuslu sarı ishal gibi bir kaka gördüm bezde endişelendim neden olabilir ? Bağırsak enfeksiyonu olabilir mi biz rota virüs aşısı falan yaptırdık normalde . Bilgisi olan yazabilir mi çok endişelendim . Olmadı doktora götüreceğim . Bir grip salgını var çok hastaneye de gitmek istemiyorum açıkcası

Kakanın fotoğrafıı çekin. Eğer tekrarlarsa doktora görünürsünüz. Bizim doktor kan olursa, aşırı yeşil ve mukuslu olursa gel dedi. Onun dışında olabilir demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…