- Konu Sahibi kediannesibiri
- #17.401
Ay ne tatlı gözüküyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne tatlı gözüküyorsunuz
BU hafta idrar yaparken yanma ve akıntıda artış başladı. Kasıklarımda hafif hafif ağrı hissediyorum sanki üşüttüm gibi. Pazartesi test vereceğim inş enfeksiyon yokturSebebi ne canm ? Kasılma, sanci ya da enfeksiyondan sonra mı oluştu progestan verdi mi? Bunlar önemli eğer bunlardansa benim o yüzden Mesela yürüyüş yok istirahat ve ilac
Canım kime gittin hayrolsun ne oldu ?Bugün ku doktor kontrolüm resmen fiyaskoydu eve geldiğimden beri ağlıyorum![]()
Ben de bazen midemde ve akciğerimde baskı hissediyorum. Nefesim daralıyor midem değişik oluyor, ne olduğunu anlamıyordum. Dışarıdan bakınca karın şeklimde değişiklik olmuyor ama. Benim yaşadığım da kasılma mı oluyor ? Yorulduğum günler daha fazla hissediyorumBu konuyu daha önce de burada da konuşmuştuk ve doktorumun söylediğini belirtmiştim. Sadece bazı doktorlar "olabilir" diyor ama bazıları "henüz erken" diyor. Tecrübeli anneler o hissi bilir zaten. Sonlara doğru sık sık olurmuş. Ben de bilmiyordum bebek içimde dönüyor falan sanıyordum. Şu resimdeki gibi oluyordu karnım. Sonra bi ara sancılarım var diye acile gittim. Ultrasonda kasılman var karnın taş gibi dediler. Tam o sırada o bahsettiğim his vardı. Sonra çevremdeki tecrübeli annelere sordum hepsi de tarif etti. Doktoruma kasılma şikayetleriyle gittim şu an bi şey yok dedi. Tam kalkarken yine taş gibi oldu karnım nefesim kesildi. Tekrar muayene perdesinin arkasına çağırdım. Karnıma dokundu. "Evet kasılma, devam ederse söyle." dedi. Siz de araştırabilirsiniz. Benim ayaktayken karnım zaten sert onu artık normal ksrşılıyorum. Ama o yalancı sancı dediğim şey olunca uzanırken bile tepecik oluşuyor ve bu tepecik taş gibi sert oluyor. Ne zaman enfeksiyonum veya böbrek şikayetlerim artsa gün içinde sık sıl oluyor. İlişki esnasında da oluyordu diye doktor ilişkiyi yasakladı. Magnezyumu değiştirdi. O doktoruma son gittiğimde karnım yine taş gibiydi mutlaka magnezyuma ve progestana devam etmemi söyledi. Yani uydurduğum bi şey değil bu. Bazı gebeler çok erkenden hissedebiliyor. Son haftalara kadar sık sık olmaması lazım. Zaten o his geldiğinde anlıyorum karnıma bakmama gerek yok. Karnım tuhaflaşıyor, nefesim daralıyor ve midem değişik oluyor. Ablam da aynısını erkenden yaşıyordu.
Ya cidden mi ya erkek bebekler böyle işiyor mu hemenKızlar kız kardeşimin oğlundan biliyorum çok baktım bebekken yeğenime altını değiştirme de çok zorlanırdım işerdi hep malumerkek bebek ben bunun için link atıyorum bundan aldım aklına gelmeyenler için haber verim dedim
![]()
pee cap 5
pee cap 5'li Erkek Bebek Bezi Değiştirme Koruyucusu Pee Cap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet benim ki iki kızımda hep önde top gibi hatta top yutmuş solucan diyorlar banaya aslında belin önceden inceyse öne doğru sivrilebiliyor çok tatlı oluyorablamın da karnı sivriydi ama yeğenim kız
![]()
ya işte bazı doktorlar böyle bazıları çok önemsiyor ben de anlamadım. Doktorum kasılmalar için progesteron verdi ve ilişkiyi yasakladı ama "olur öyle bebek kendine yer açıyor" dedi. Perinatolog daha ciddiye aldı mutlaka düzelmesi lazım dedi. Anlamadım gittihayır vermedi. Önemsemedi bile
Dışarıdan şekillenmiyor hep. Bi daha olduğunda uzan bi bak çıkıntı oluşmuş mu. O çıkıntı bile bazen kasılma olmuyor. Kasılmada karın taş gibi olur içeri itemezsin bile. Şu videoyu izlersen anlayabilirsinBen de bazen midemde ve akciğerimde baskı hissediyorum. Nefesim daralıyor midem değişik oluyor, ne olduğunu anlamıyordum. Dışarıdan bakınca karın şeklimde değişiklik olmuyor ama. Benim yaşadığım da kasılma mı oluyor ? Yorulduğum günler daha fazla hissediyorum
çok tatlı bi göbüş şekliEvet benim ki iki kızımda hep önde top gibi hatta top yutmuş solucan diyorlar bana![]()
Ben uyanınca bi taraf uyuşmuş oluyor onun dılında gün içinde oluyorsa bilgim yokKolu, bacağı uyuşan var mı yaa benim sağ kolumla bacağım uyuşuyor gibi böyle hafif neden oluyor acaba yaa
Ben Ankaralıyım eşim SivasBebek rizeli mi yoksa sjsjsjs benimki horona tepki veriyorda (rizeliyim)![]()
Bende kaydettim bunuKızlar kız kardeşimin oğlundan biliyorum çok baktım bebekken yeğenime altını değiştirme de çok zorlanırdım işerdi hep malumerkek bebek ben bunun için link atıyorum bundan aldım aklına gelmeyenler için haber verim dedim
![]()
pee cap 5
pee cap 5'li Erkek Bebek Bezi Değiştirme Koruyucusu Pee Cap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
B12 eksikliğinden benim ellerim çok uyuşuyorduKolu, bacağı uyuşan var mı yaa benim sağ kolumla bacağım uyuşuyor gibi böyle hafif neden oluyor acaba yaa
Sinüzit olabilir mi?Kızlar tek taraflı baş ağrısı olan var mı![]()
Ben de perinatoga gittim umarım dediği gibi sıkıntı yoktur.dinleniyorum artık evdeya işte bazı doktorlar böyle bazıları çok önemsiyor ben de anlamadım. Doktorum kasılmalar için progesteron verdi ve ilişkiyi yasakladı ama "olur öyle bebek kendine yer açıyor" dedi. Perinatolog daha ciddiye aldı mutlaka düzelmesi lazım dedi. Anlamadım gitti
Canımm doktorum kasılmalar o bebek toplanmasi gibi sertlesmeler normal dedi, bebek buyudukce olur, onemli olan rahim agzinin kisalmamasi dedi. Benimkini olctu normalmiş çok şükürBende haftaya gidince sorcam bakalım benimkisi ne dicek bilgilendiririm
Canımm doktorum kasılmalar o bebek toplanmasi gibi sertlesmeler normal dedi, bebek buyudukce olur, onemli olan rahim agzinin kisalmamasi dedi. Benimkini olctu normalmiş çok şüküryalancı sancıda ağrı olmaz benim de nefesimi kesiyor midemi değişik yapıyor. Bebeğin aşağıya baskı yaptığını hissediyor musun? Bebek baskı yapmıyorsa sorun olmaz tedirgin olma. Hele ki incr yapılıysan rahim bebeğe yer açabilmek için bolca çalışır