• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar eşleriniz sizinle aynı odada mi uyuyor ? Eşim ayrı odada uyuyor yaklaşık 1 hafta 10 gündür. Rahat yatmak için bu yöntemi kendi tercih etti. Sabahları yanımıza geldiğinde bana günaydın bile demiyor, yüzüme bile bakmiyor direkt bebegimizle konuşup ediyor. Sizce bütün bunlar normal mi ? Ben anormal davrandığını söylüyorum kendisine
Evet aynı oda da yatıyoruz bazen ben kendisi horluyo diye gidiyom ben büyük oğlanın odasında yatcam diyorum gitme diyo ayrı yatmayı sevmiyo. Bebekle hep beraber aynı yataktamı yatıyosunuz eğer öyleyse rahat yatamıyodur.ilgi gösteremiyoruz ondandır size bakmaması trip atıyodur 🤭 siz öyle diyince eşiniz ne diyo

Kızlar eşleriniz sizinle aynı odada mi uyuyor ? Eşim ayrı odada uyuyor yaklaşık 1 hafta 10 gündür. Rahat yatmak için bu yöntemi kendi tercih etti. Sabahları yanımıza geldiğinde bana günaydın bile demiyor, yüzüme bile bakmiyor direkt bebegimizle konuşup ediyor. Sizce bütün bunlar normal mi ? Ben anormal davrandığını söylüyorum kendisine
Ben çocuğu alıp gidiyorum sabah 😅 Ramazan geldi zaten yarım yamalak uyuyoruz diye. Ama onun harici hep yanımızda uyuyor. Her ne kadar bakımı bende olsa da gece uyanıp bir bakıyor en azından. Ama bebekle ilgilenme konusu bizde de aynı. Bazen yokmuşum gibi hissediyorum. O da sinir bozuyor tabi

Evet aynı oda da yatıyoruz bazen ben kendisi horluyo diye gidiyom ben büyük oğlanın odasında yatcam diyorum gitme diyo ayrı yatmayı sevmiyo. Bebekle hep beraber aynı yataktamı yatıyosunuz eğer öyleyse rahat yatamıyodur.ilgi gösteremiyoruz ondandır size bakmaması trip atıyodur 🤭 siz öyle diyince eşiniz ne diyo
Hayır bebegimin yatağı ayri. Kendi yatağında uyuyor

Biz aynı odada uyuyoruz , kendisi ne diyor siz öyle deyince

Evet baştan beri hiç ayrı yatmadık. Odaya geldiğinde de ilgi göstermiyorsa normal değil ya

Benim gerileme sandığım şey gerileme falan değilmiş onu anladım çooook zormuş bacım Allah kolaylık versin.

Çocuk içinde alarm var gibi gece 10.30 da bir başlıyor 11.30 12.30 01. 30 diye diye sabah 7.30u görüyoruz anlamadım bu nasıl iş?

Gündüz iyiydi o da bozuldu. Şaştım kaldım napcam kara kara düşünüyorum. Sen nasıl geçirdin bu süreci?
Valla bugün birine gündüz uykusu iyi kendi kendine uyuyor ama gece uykusu çok zor geçiyor uykuya demez olaydım bütün gün uyumadı bende valla kollarımda derman kalmadı ev işi mi yapim yrmek ki çamaşır mi kocadan laf yemiyim diye mi ugrasiyim bende şaşırdım sbaha kadar 1 saatte bir kalkıyor maksimum 2 saat yoruldum valla

Kızlar benim bücürük de yatmayinca gece 1 de arabayla gezdirmekte bulduk çareyi. Birkaç tur atıp, eve gelince pusetin altına serdigim örtüyü eşimle yavaşça tutup, tabiri caizce uyanmasın diye nefes bile almadan yatağına bırakıyoruz 🤣 🤣
Ay gulermiain ağlar mı ben güldüm şuan valla ne hallerdeyiz bende bazen bebek arabasina koyup çıkarsam mi diye düşünüyorum bebek arabasinda hemen uyuyor da

uykusu olduğu halde direniyo ağlıyo bazen. aman aman yırtıcı bir ağlama olmadığı sürece almıyorum kucağıma baktım susmuyo hemen fatma anamızın ninnisi var actığım an susup uyuyo açtığım halde susmuyosa sıkıntısı var demektir emzirip pışpış yapıp sallıyorum rahatlıyor.uyku saatlerimiz hergün aynı saatlerde bazen hemen uyuyo bazen zorluyo büyüdükçe zorlaşıyor
Valla bilmiyorum biseler yapmaya da mecalim kalmadı bitik durumdayim sinirlerime hakim olmakta zorlanıyorum gece uykusuna geçerken

Bence şu dönem eslerin yaptığı hiç bişe normal değil yani bana öyle geliyor benim ki de öksürüğü vardı salona geçti dediğin gibi 15 gündür orda yatıyor rahat etti tabi orda umrumda değil yatsın orda ama busefer Sabah 2 yatak topla akşam yatak aç ordan. Bile zorluğu bana herkes kendi rahatını düşünüyor valla olan hep bize oluyor nedense

Bence şu dönem eslerin yaptığı hiç bişe normal değil yani bana öyle geliyor benim ki de öksürüğü vardı salona geçti dediğin gibi 15 gündür orda yatıyor rahat etti tabi orda umrumda değil yatsın orda ama busefer Sabah 2 yatak topla akşam yatak aç ordan. Bile zorluğu bana herkes kendi rahatını düşünüyor valla olan hep bize oluyor nedense
İyi eşiniz altını bezletmiyor. Utanmasa onu da isteyecek gibi.
Yatağı açmasanız ayakta mı uyuyor? Elleri yok mu bu adamın yav açsın ve toplasın kendi. Ay yine sinir oldum eşinize, kusuruma bakmayın.

Bizi en iyi biz anlıyoruz işte.. Allah yardımcımız olsun. Şu mübarek gecelerin hürmetine bebeklerimize sakinlik dinginlik gelsin ki biz de hem beden hem ruh sağlığımızı koruyabilelim. (şu an ayakta sallıyorum yeter ki uyanmasın diye 😔)

Baştan beri hiç ayırmadık odaları, hatta annem falan işte o çalışıyor uykusuz kalmasın vs dedi bebekten dolayı ama ben saçma buldum. Çünkü büyüyene kadar her zaman ağlayacak bu çocuk, yıllarca ayrı mı yatalım çocuk istemeyi biliyorsa sesine de sabır gösterecek dedim açıkçası.
İstisnai durumlarda yattığı oluyor mesela hasta olduğunda ama oda 2 gün maksimum.

Back