- 25 Ekim 2022
- 948
- 1.280
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #17.161
abla şimdi rahatlatmak için söylediğimi düşüneceksin ama beni de nstye bağladılar. Önce sertleşmeler yüzünden serum taktılar acilde. Geçti mi dediler hayır hatta arttı dedim. 23 hafta olduğu için nst tam sonuö vermez dediler tog gibi bi şey yazdılar aynı nst gibiydi ama bebek hareketlerini takip etmiyodu. Şansıma cihaz takılıyken de 2 kez sertleşmem oldu. O gün gün boyu oluyordu. Sevindim en azından müdahale ederler dedim. Doktor eline alıp: " Bunlar bebekle ilgili değil ki; kan ver ve böbreklerine de baktır idrarda hafif kan çıkmış." dedi. Yani rahim kasılmasıydı ama yine de öyşe dedi kadın doğum acil uzmanı. Ben yarına başka bir doktora randevu aldım aşırı artan akıntı yüzünden. Sorsan ben de çok stresliyim ama inan ki sebebini bulmak adına stresliyim. Sen de içini ferah tut ve gerekirse birkaç doktora daha görün inşallah sorunu çözebiliriz. Belki sorun bile teşkil etmezYok canim yazmadım, kasılma ve sancı için nst girdim ama orda sancim yoktu biliyordum cikmiycagni orda çıkmayınca doktor günde 3 4 defa olması değil belirli aralıklarla gelmesi gerekir dedi ama dedim hocam adet sancısı çekiyorum karnım semsert oluyor bisey demedi nst ye girdigim ebe yalanci sanci bile olsa rahmi tetikliyor bebek bas asagiysa dogum bile baslatabiliyor sen yinede tedbirli ol gece bile kasilma olsa gel dedi doktor rahim ağzı uzunluğuna bakacak yarın vajinal. Karından bakın dedim bebek bas asagi pozisyonda bakılmıyor dedi. Bide idrarimda keton pozitif çıktı bisey demedi