Ayrıntılıdan güzel sonuç alınca, yaşadığımız yer de Büyükşehire 1 saat mesafede olduğu için sıcaklardan sürekli gidemiyorum diye ordan da büyük bir bebek mağazasına gittik. Bugün bile zor gezdim. İlerleyen zamanlarda çok daha zorlanırdım. Odasını(montesori yatak, 4 kapaklı dolap, şifonyer, yatak) aldık. Pusetli travel sistem bebek arabası aldık. Mama sandalyesi aldık. Park beşik aldık yatak odamız için. Biliyorsunuz ben gebelik depresyonundan biraz sıkıntı çekmiştim. Bu alışveriş işi de beni çok düşündürüyordu. İnternette araştırma yapmak da boğuyordu. Çünkü çok seçenek çok ayrıntı çok kalite farkı çok parametreler var. Gözümüzü kararttık. Satıcıya da güvendik. Kendi duyduğumuz bir kaç bilgi ile birleştirdik. Bütçemizi falan söyledik. Taksit imkanlarını sorduk. Ona göre bizi yönlendirdi. 2 saatten fazla bizle ilgilendi bu sayede büyükbaşları almış olduk. Sadece oto koltuk ve ana kucağı falan kaldı büyük olarak. Odayı boyamadığımız için biraz geç gelsin dedik. Duvar kağıdı mı boya mı karar veremedik. Kız olduğu için süslü bişeyler istiyoruz fikirlere açığım.
işte perdesi halısı falan kalıyor geriye. Geçen hafta internetten de yataş juno yeni doğan yatağı, yataş bambu yastık ve yorgan almıştım. Yastık yorgan çok önerilmiyor ama görmelerde yatağın boş olmasını istemedim ilerde de kullansın istedim. Kayınvalidem yün yastık yorgan yaparım dedi ama bura çok sıcak kullanılmıyor onlar. Aynı zamanda geçen hafta philips avent 3 lü biberon seti, philips göğüs ucu koruyucu aldım. Arkadaşım cam önermedi çocuklar kaldırıp atıyor dedi hem de ağır oluyor tutamıyorlar dedi. İsteyene aldığım ürünlerin linkini atabilirim. Daha tekstil ve küçük eşya olarak çok şey var ama bunları almış olmak beni biraz rahatlattı.