- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #17.141
Masallah cansu karnin baya buyumussss cook guzelsinBir şey dicem ben 24 haftalık böyleysem 40 da nasıl olucam kim bilir
Eki Görüntüle 3444067
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah cansu karnin baya buyumussss cook guzelsinBir şey dicem ben 24 haftalık böyleysem 40 da nasıl olucam kim bilir
Eki Görüntüle 3444067
Neoldu canimmmBugün ku doktor kontrolüm resmen fiyaskoydu eve geldiğimden beri ağlıyorum
Benim yatagimada olmayabilir ama kizlar 2 side ortalama hepsi ayn8 fiyatti bunu al dedilerBen de kanz with me 2 aldım kızlar. Ama yatağımla tam aynı hizada olmadı düşük kaldı biraz ona moralim bozuldu. Ben tam denk gelir diye hayal etmiştim.meğer park yataklar öyle olmuyormuş
Umuyorum içinize sinen gibi olurÇok teşekkür ederim ayrıntılı anlatmışsınız. Benim 4 kapaklı kadar yerim olmayabilir gidip bakmak konuşmak gerekiyor sanırım. Eşimin şirketi var kurumsaldan da faydalabiliriz bunları bildiğim çok iyi oldu
Çok beğendim canım hem şık hemde kullanışlı bir takım. Güle güle kullanOdası geldi kuruldu, yatağını bekliyoruz. İlk ütüleri bile yaptı babası, bende dolapları yerleştirdim benim eşim aşırı aceleci ve heyecanlı haftaya hastane çantasını hazırlar gibi düşünüyorum
Eki Görüntüle 3444212 Eki Görüntüle 3444213
Evet canım eşim tek çocukIlk torunmu ?
Ben de öyle. Bir abla bulduk o gelip yapıyor her hafta. Yemeği de eşim annem arkadaşlarım hallediyor sağ olsunlar. Ama artık doktor yap dese de bu kadar şeyden sonra korkarım bir şey yapmaya, gezip tozmaya vs. Bebeklerimiz sağlıkla bi doğsun, sonra hepsini telafi ederiz inşallah
Canım sucuk içinde nitrat olduğu için yenilmemesi gerekiyor. Çiğ olduğundan değilAhahah valla ben de dedim o sucugu insan panik oluyor ister istemez hamilelik hormonlari yuzunden hamile olmadan once neler neler yerdim heyyy gidii. Gerci hamileyken de sadece midye sushi ve salam yemedim ve alkol ve sigarayi biraktim
asla sebep aramak, çözüm sunmak yokHqhah alem yaa yatma mi diyor hic gulecegim yoktu
Bunu yeni duydum, sanki herkes incecik mi hamile oluyor ki?Ben bugün detaylı ultrasona girdim ama göbek yağlanması olduğu için net gozukmedi . Renkli de net gozukmedi. 2 hafta sonra tekrar bakacak. Boyle bir durumda olan var mı? Göbek yağlanması yüzünden hic renkli ultrasonla göremeyecekmiyim. Baktiklarinda bir sıkıntı yokmuş. Ama aklımızda soru isareti kalmasin tekrar gel dedi doktor
Hoş bulduk canım sende hoş geldin :) Ben de Temmuzda bebek arabası ve mobilya bakmaya çıkacağım. Zaten biberondu emzikti onları internetten sipariş veriyorum deneyimli annelere danışıyorum :) benim ev içinde alacağım yaptıracağım şeyler var onları da yapmaya çalışıyoruz bir yandan :)Hosgeldinn bende sendenim annemler kuzenlerim akrabalarim arkadaslarimdan geliyor hediye bende odasinin dolabi yaptirdim degisik benimkibbiraz bugun ilkkez kanz in park yatagini aldim okadar temmuzda baslayacagiz
Bir şekilde demirin yükselmesi lazım abla sonuçta o da kasılmaları tetikleyebiliyor. Geçmiş olsunKızlar aranızda demir serumu taktiran var mı kan 8.5 e düşmüş yarın takcaklar ama alerji riski yüksekmiş istemiyorum
aslında genetik de etki etmiş olabilir ve ölçümler de yanlış çıkabilir. geride-ileride olma durumu 2 haftadan sonra sorun oluyor diye biliyorum. Sizin ailede kafa yapısı nasıl? Benim bebeğin de bacak boyu hep kısa çıkıyor başta çok endişe ettim ama 1-2 hafta fark olabiliyor genelde. Bir sorun yoktur inşallahEvet, kız. Benimki de bir sorun değilmiş gibi söyledi sonrasinda 3 4 hafta sonra yeniden ölçülsün filan deyince kafam karıştı.
ben de boğmacalı olanı düşünüyorum ama yaptırmayabilrim de. Tetanoz daha çok bizim içinmiş onu pek önemsemedim açıkçasıKızlar ben tetenoz u düşünmüyordum ama böyle bir haber gördüm sizlede paylaşmak istedim
Çok sağol canım :) Giydiğim şeylere göre çok değişiyor önden yok gibi çünkü yanlara yayık değil ortada top gibi :) bak top gibi aynıı :)Masallah cansu karnin baya buyumussss cook guzelsin
Aynı ya ilk onu aldımm indirime girmişti cinsiyet belli değildiAyyyy benim de bebeğe ilk aldığım şey korbeldi ve insanlara söylerken utanıyordum ama napıyım cinsiyet falan belli değil, çok erken hiç bişey alamıyorsun, bilgin fikrin yok. En basit ve tek çeşit olan şeyden başlamıştım indirime girince