• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
sağlıkla doğsun inşallah sonra yüzünü bol bol görürsün zaten😅❤️
Amin insallah 🙏🙏dogru diyosunuz
Hiçte çok kilolu değilsiniz ben de 64 ile başladım 72 kiloyum şu an ilk defa duyuyorum göbek yağlanmasından bebeğin görünmediğini. Hani duydum ama obezite sınırının üzerinde olanlarda 100lü kilolarda
Ya doktorun soyledigi şuydu. Kilolu değilsiniz baktığınızda dedi. Hatta şuan hala hamile oldugum bile çok belli olmuyor. Yağlanma iceriye doğru oluşmuş oyle dedi. Ama dediğiniz gibi belki de cihazı kötü😧

Kızlar selamlar, uzun süredir aktif olamadım
Bayram süresinden sonra şimdi de işyerinde bir arkadaşı eğitiyorum yerime ve biraz zorlanıyorum
24+6yım bugün ve son bir haftadır nefes almakta zorlanıyorum
Daha ileriki haftalarda nasıl olacak bilmiyorum :KK43:

kediannesibiri kediannesibiri bu arada ismimize karar verdik, tabloda güncelleyebilirsen sevinirim
Yekta :nazar:

Dün yazdıklarıma cevap verip cevaplayamadigim arkadaşlara ithafen yazıyorum 😇 kusura bakmayın cevap atamadım burdan yazayım dedim. Sabah tekrar doktora geldim vajinal.usg ile rahim agzi uzunluğuna baktı 36mm çıktı 2 hafta önce 45 mm Di doktor 4 haftalik proluton iğne yazdı hergun progestana devam vajinal alcaksin dedi 2 defa. Bide ocean extramag almamı istedi. İnşallah daha fazla kisalmaz dinlenerek bol su ve ilaçla atlatırım 🤲🌸 kanım 8bucuk ama Akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için demur serumu bana olmuyormuş dahiliye ve hematoloji bölümü karar verecekmiş. Güzel günler gelcek inanıyorum 🤲❤️

İnşallah istediğin kiloya ulaşır ama sen de zayıfsın belki sana çekmiştir olamaz mı?🥰 Bence kilosunu çok takma dikkatli, vitaminli beslen ve amniyon sıvısı için bol bol su iç. Bir arkadaşım var ailecek zayıflar yeni doğan kardeşi de çok zayıf. Ailende zayıflar varsa olabilir yani. Ben de proteini süt ve süt ürünlerinden almaya çalışıyorum ama et de gerekiyor galiba🥲 Midem bulandığı için yiyemiyorum bebek benim proteinimi sömürmüş o yüzden bir süredir tahin de yemeye başladım aşırı yüksek protein içeriyor. Bebişlerimiz sağlıklı olur inşallah❤️
Haklısın aynen benim anne tarafımda genetik zayıflık. Suyu iyi olsunda yavrumun. Evet akşam yemeğinde de et var. Tahindede protein olduğunu bilmiyodum. Sağlıklı olurlar inşallah 🙏 🌸

Benim bebeğin maşallahı var kilo olarak doktorum hep bana kırmızı et yedirdi en çok tükettiğim şey çok sevmesem de kırmızı et ve her sabah yumurta oldu. Atıştırmalık olarakta ceviz ve muz çok yedim. Sabah kahvaltılarıma kaşar peynirini dahil ettim sanırım bunlar bebişe kilo aldıran yiyecekler 🥰❣️ Süt ürünlerini tüketemiyorum malesef çok gaz yapıyor 😵‍💫😵‍💫
Evet canım iki yumurtaya çıkardım kahvaltıyı. Peynirimi kaşar peyniri olarak güncelledim. Kahvaltıda cevizim bide ikindi ara öğünümde cevizlerim var. Hadi bakalım bu bi haftada güzel bir performans bekliyorum oğluşumdann😁 Bir de multivitaminimi yutamıyordum boğazıma takılıp geri çıkıyor bazen ama zorlayıp kendime içiyorum. Her şey bebişler için 🙏

Dün yazdıklarıma cevap verip cevaplayamadigim arkadaşlara ithafen yazıyorum 😇 kusura bakmayın cevap atamadım burdan yazayım dedim. Sabah tekrar doktora geldim vajinal.usg ile rahim agzi uzunluğuna baktı 36mm çıktı 2 hafta önce 45 mm Di doktor 4 haftalik proluton iğne yazdı hergun progestana devam vajinal alcaksin dedi 2 defa. Bide ocean extramag almamı istedi. İnşallah daha fazla kisalmaz dinlenerek bol su ve ilaçla atlatırım 🌸🤲 kanım 8bucuk ama Akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için demur serumu bana olmuyormuş dahiliye ve hematoloji bölümü karar verecekmiş. Güzel günler gelcek inanıyorum 🤲❤️
herseeey cokk güzell olucakk 🤲 🌸

Dün yazdıklarıma cevap verip cevaplayamadigim arkadaşlara ithafen yazıyorum 😇 kusura bakmayın cevap atamadım burdan yazayım dedim. Sabah tekrar doktora geldim vajinal.usg ile rahim agzi uzunluğuna baktı 36mm çıktı 2 hafta önce 45 mm Di doktor 4 haftalik proluton iğne yazdı hergun progestana devam vajinal alcaksin dedi 2 defa. Bide ocean extramag almamı istedi. İnşallah daha fazla kisalmaz dinlenerek bol su ve ilaçla atlatırım 🤲🌸 kanım 8bucuk ama Akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için demur serumu bana olmuyormuş dahiliye ve hematoloji bölümü karar verecekmiş. Güzel günler gelcek inanıyorum 🤲❤️
kasılmaların sebebini bulabildiler mi peki? İnşallah vaktinde sağlıkla doğururuz

Ayrıntılıdan güzel sonuç alınca, yaşadığımız yer de Büyükşehire 1 saat mesafede olduğu için sıcaklardan sürekli gidemiyorum diye ordan da büyük bir bebek mağazasına gittik. Bugün bile zor gezdim. İlerleyen zamanlarda çok daha zorlanırdım. Odasını(montesori yatak, 4 kapaklı dolap, şifonyer, yatak) aldık. Pusetli travel sistem bebek arabası aldık. Mama sandalyesi aldık. Park beşik aldık yatak odamız için. Biliyorsunuz ben gebelik depresyonundan biraz sıkıntı çekmiştim. Bu alışveriş işi de beni çok düşündürüyordu. İnternette araştırma yapmak da boğuyordu. Çünkü çok seçenek çok ayrıntı çok kalite farkı çok parametreler var. Gözümüzü kararttık. Satıcıya da güvendik. Kendi duyduğumuz bir kaç bilgi ile birleştirdik. Bütçemizi falan söyledik. Taksit imkanlarını sorduk. Ona göre bizi yönlendirdi. 2 saatten fazla bizle ilgilendi bu sayede büyükbaşları almış olduk. Sadece oto koltuk ve ana kucağı falan kaldı büyük olarak. Odayı boyamadığımız için biraz geç gelsin dedik. Duvar kağıdı mı boya mı karar veremedik. Kız olduğu için süslü bişeyler istiyoruz fikirlere açığım. 🥰 işte perdesi halısı falan kalıyor geriye. Geçen hafta internetten de yataş juno yeni doğan yatağı, yataş bambu yastık ve yorgan almıştım. Yastık yorgan çok önerilmiyor ama görmelerde yatağın boş olmasını istemedim ilerde de kullansın istedim. Kayınvalidem yün yastık yorgan yaparım dedi ama bura çok sıcak kullanılmıyor onlar. Aynı zamanda geçen hafta philips avent 3 lü biberon seti, philips göğüs ucu koruyucu aldım. Arkadaşım cam önermedi çocuklar kaldırıp atıyor dedi hem de ağır oluyor tutamıyorlar dedi. İsteyene aldığım ürünlerin linkini atabilirim. Daha tekstil ve küçük eşya olarak çok şey var ama bunları almış olmak beni biraz rahatlattı.
Maşallah ne güzel ghalletmissin acaba hangi antidepresan kullanıyorsun

Kızlar ben toplamda 6 kilo aldım ama karnım ileri dogru top gibi çıkmadı kilo almış gibi oldum yani. 63ten 69 kiloya ciktim karnim dumduzdu normalde zaten fitness antrenoruyum neden boyle oldu anlamadım🤣
Kaç haftalıksınız kilo olarak yakınmışız :) 62 ile başladı. 67yim şu an 22+2 ☺️ ve benimde aynı kilo almışım gibi oldu hatta bugün arkadaşım toton büyümüş dedi 😒😒😒

Kaç haftalıksınız kilo olarak yakınmışız :) 62 ile başladı. 67yim şu an 22+2 ☺️ ve benimde aynı kilo almışım gibi oldu hatta bugün arkadaşım toton büyümüş dedi 😒😒😒
26 hafta benim, benim de popom bacaklarım vs hep büyüdü baya karnım yayılı. Her gören kilo almis gibisin bebek nerde diyo🤣

Back