Merhaba çok teşekkür ediyorum, ben size yaptığım tasarımın direkt linkini ekleyeyim.
+++
Tebrikler! PAX tasarımınızı hayata geçirmeye bir adım daha yaklaştınız.
Tasarımınızı görüntülemek için bağlantıyı kullanın. Tasarım kodunuz web sitemizde veya mağazamızda kullanılabilir.
Tasarım kodu: QMGHQJ
IKEA Storage Planner B078
+++
Sanıyorum dolap 45 bin civarına geldi ancak içindeki düzenleyicileri, montajı ve nakliyesi hariçti. Şunu da o sırada öğrendim belki işinize yarayabilir. Kendinize yahut yakınlarınıza ait herhangi bir vergi numarası olan bir işletme varsa 40 bin lira ve üzerine %4, nakliye ücretsiz ve montaj için de % 20 indirim alabiliyorsunuz. Ikea kurumsal kart çıkartıyorlar. Bize bunu orada satış yapan görevli söyledi, şansımıza birlikte gittiğimiz arkadaşımızın da yıllar önce açtığı çok da aktif olmayan bir şirket ile bunlardan faydalanabildik.
Böylece şifonyer + dolap + düzenleyicileri + montajı ve nakliyesi 56.160 tlye geldi.
Yanı sıra kurumsal olarak satın alım yapınca en geç bir hafta içinde teslim edip, gelip kuruyorlar. Bayram olmasına rağmen 3 gün sonra odası kurulmuştu, bu kadar hızlı olacağını tahmin etmediğimiz için çıtasını boyasını zar zor yetiştirdik :)
Umarım bir fikir olmuştur