• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bence ellerinde hangisi varsa onu övüyorlar 🙈 bana da bugün pierre cardin utopia yı çok övdü satan adam. Ama baktım gerçekten park beşiklerin aralarında anlamlı bir fark yok. Ben de gözümü kapattım ya Allah dedim aldım 🤣
Yoktu ellerinde bizde yok dedi ama vereceksen buna ver para dediler kiz tanidik olan olaydan habersiz gittim sordum direk kanz dedi

Demir ilaci beni ishal yapiyor inanilmaz aciyor beni diskimin rengi cok kotu simsiyah korkutuyor beni
Hadi ya herkeste etkisi farklı sanırım canım benimde tam tersi kilit oluyorum tamamen metabolizmayı yavaşlatıyor 68 kilo oldum iştah açıcı olması da ayrı bi dert siyahlık bende de var korkmana gerek yok doktorum önceden söylemişti bana normal yani

Yok canim yazmadım, kasılma ve sancı için nst girdim ama orda sancim yoktu biliyordum cikmiycagni orda çıkmayınca doktor günde 3 4 defa olması değil belirli aralıklarla gelmesi gerekir dedi ama dedim hocam adet sancısı çekiyorum karnım semsert oluyor bisey demedi nst ye girdigim ebe yalanci sanci bile olsa rahmi tetikliyor bebek bas asagiysa dogum bile baslatabiliyor sen yinede tedbirli ol gece bile kasilma olsa gel dedi 😟 doktor rahim ağzı uzunluğuna bakacak yarın vajinal. Karından bakın dedim bebek bas asagi pozisyonda bakılmıyor dedi. Bide idrarimda keton pozitif çıktı bisey demedi 😟
Çok geçmiş olsun, inan ben de bir anne adayı olarak tedirginliğini kalbimin derinliklerinde hissettim 🙏🏻 günlük dinamiklerin, rutinlerin nasıl bilmiyorum ama olabildiğince dinlen, dua edelim, allah hayırla sağlıkla zamanında bebişimizin doğmasını nasip etsin inşallah 😞❣️ yarın iyi haberlerini bekliyorum ❤️

Aaa saka gibi bende bugun aldim oradaki kiz tanidik cikti kesinlikle kanz withme al dedi bana oradaki baska calisanda bunu onerdi 5 yasa kadar bile kullanabilirsin dedi kg su cok agir olmazsa dedi en guzeli bunu tavsiye ederim dedi bizde aldik ebebekten
Ben de kanz with me 2 aldım kızlar. Ama yatağımla tam aynı hizada olmadı düşük kaldı biraz ona moralim bozuldu. Ben tam denk gelir diye hayal etmiştim.meğer park yataklar öyle olmuyormuş

Odası geldi kuruldu, yatağını bekliyoruz. İlk ütüleri bile yaptı babası, bende dolapları yerleştirdim benim eşim aşırı aceleci ve heyecanlı 🤭 haftaya hastane çantasını hazırlar gibi düşünüyorum 😅
IMG20240608173411.jpg
IMG20240608173416.jpg

Bugün detaylı ultrasonumuza gittik ve çok şükür herhangi bir anomali gözlenmedi. Tahminimden çok daha uzun sürdü, neredeyse 2 saate yakın kaldık. Ancak bunun muhtemel bir sebebi kilolu olduğum için görüntü almakta zorlanmış olması olabilir. Hekimin yaklaşımını da çok beğendim, çok sevgi doluydu ve sabırlıydı. Öneri olması için İstanbul Anadolu yakasındaki arkadaşlarıma Prof. Dr. Oya Demircinin kliniğini ziyaret ettiğimizi söylemek isterim, Üsküdar Kısıklı’daydı. Ben 22 + 6 olarak gittim, kızımız da tam 23. Haftalık olarak ölçüldü. 544 gram olmuş bile, boyu da 21 cm olmuş☺️ Ancak ne yaparsak yapalım yüzünü göremedik. Elimizdeki yüzüne dair en net fotoğraf bu☺️ Tabiki en önemlisi sağlıklı olduğunu öğrenmekti. İçimiz ferahladı. Hepimize göz aydınlığı ve sağlıklı evlatlar diliyorum 🤍🧸

Eklentiler

• IMG_3455.jpeg
    IMG_3455.jpeg
    95,6 KB · Görüntüleme: 97
Back