- 29 Temmuz 2010
- 592
- 1.435
- 313
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #16.181
Anlaşıldııı katlanırlar gerçekten problemli, kullanan herkes bunu söylüyor.Kovası zaten kullanım olarak çok saçma bi anda düşüyor..küveti de akıtıyor bana mı böyle denk geldi demiştim
23. Haftada doğurtmaya bile kalktılar beni. Hadi hemen doğuma alalım diyen doktordan kaçtım 7 doktor değiştirdim. Medipolde Hakan apaydına gittim asla böbrek için erken doğum yaptırılmaz bu seferde beyninde kalıcı hasar oluşacak dedi çok güven veren birisi ve uzun uzun muayene ediyor. Tek doktorla sakın kalmayın moralinizi yüksek tutun bebeğinizin size ihtiyacı var. Rabbim şifalar versin umarım hiç bir sorun yokturBilgi paylaşımınız için teşekkürlerbende tekrar yaptıracağım bu sefer alanında uzman birini seçerim, rahim uzunluğu falan bakmadılar, renkli ve 4 boyutlu da değildi banada göstermediler hiç memnun kalmadım boşuna moralimi bozdular. Net bir şey söylemediler var dendi yok dendi yanlış yerde dendi bende arada kaldim bu çok stressli ...
D vitamini hangisini ve ne kadar kullanıyorsunuz?Günaydın kızlar, multivitamin kullanmıyorum devit damla kullanıyorum ama yine de D vitamini düşük çıkmış. Gebeliğim riskli olduğu için güneş de göremiyorum uzun zamandır. Doktoruma mesaj attım ama henüz görmedi. Sizde de durum böyle mi?
Multivitamin dışında aldığınız bir takviye var mı D için?
Bunu kullanıyoruum, her gün 10 damla olarak.D vitamini hangisini ve ne kadar kullanıyorsunuz?
Aslında yeterli gelmesi lazım ama bilemedim. Gündüz içmek lazımmış d vitaminlerini. Bunlar D3 olduğu için öğlen içince güneşe çıkıldığı zaman vücut D vitaminine çeviriyormuş. Ancak akşam saatlerinde alındığında vücuttan atılabiliyormuş. Belki bu ilaç etkisiz gelmiştir doktor belki değiştirirBunu kullanıyoruum, her gün 10 damla olarak.
Ben de dvitanol kullanıyorum ama 2 damla. Bazen d3k2 formunu kullanmak lazımmış emilimini artırmak için. Belki senin de o formunu kullanman gerekiyordur.Günaydın kızlar, multivitamin kullanmıyorum devit damla kullanıyorum ama yine de D vitamini düşük çıkmış. Gebeliğim riskli olduğu için güneş de göremiyorum uzun zamandır. Doktoruma mesaj attım ama henüz görmedi. Sizde de durum böyle mi?
Hmmm bu bana mantıklı geldi. Benim doktorum çok relax biri ve çok ilaç kullandırmayı sevmiyor. Mesajıma "Hiç çıkmadığın için düşük, güneş kremini ihmal etmeden sabah 11'de balkonda biraz güneşlen" dediBen de dvitanol kullanıyorum ama 2 damla. Bazen d3k2 formunu kullanmak lazımmış emilimini artırmak için. Belki senin de o formunu kullanman gerekiyordur.
Güneşe çıkamıyordum yani evden çıkamıyordum riskli durumda olduğum için ama 12 gibi içiyordum valla. Teşekkür ederim cevabınız içinAslında yeterli gelmesi lazım ama bilemedim. Gündüz içmek lazımmış d vitaminlerini. Bunlar D3 olduğu için öğlen içince güneşe çıkıldığı zaman vücut D vitaminine çeviriyormuş. Ancak akşam saatlerinde alındığında vücuttan atılabiliyormuş. Belki bu ilaç etkisiz gelmiştir doktor belki değiştirir
Sağ olsun yaaaHmmm bu bana mantıklı geldi. Benim doktorum çok relax biri ve çok ilaç kullandırmayı sevmiyor. Mesajıma "Hiç çıkmadığın için düşük, güneş kremini ihmal etmeden sabah 11'de balkonda biraz güneşlen" dediÖyle yapıcam ama içim rahat etti dersem yalan olur
canım anladıgım kadarıyla Bursadasın yani benim arkadaslarımın cogu tomokayda yaptırmıs cok memnundular bide 2 isim vardı detaylı için aliye balkan özmen birde mehmet özgür akkurt ama mehmet bey cumartesileri detaylı yapmıyormus biz tomokayla arasında kalıp o yüzden tomokayı seçtik daha gitmedim ben o yüzden benim yorumumu yapamıyorum ama aklında bulunsun tomokay 2750 tl ins hic bişeyi yokturMerhaba bugün detaylı ultrasona girdim, önce bebeğin sağ böbreğini göremediler bana böbreği yok dediler sonra biz sadece ölçüm yapıyoruz uzman gelince tekrar gelin o baksın dediler 2 saatte yakın uzmanı bekledim, uzman geldiğinde de ektopik böbrek dedi, sağ böbreğin olması gereken yerde olmadığını söyledi, takip veriyorum dedi böyle bir şey duyan var mı? Üniversite hastanesinde her şeyden memnundum ama bu sefer hayal kırıklığı oldu hiç memnun kalmadım cumartesi doruk nilüfer hastanesinde tekrar yaptırmayı düşünüyorum
Kemal Köroğluna gidiyorum normalde ama testleri üniversite hastanesinde yaptırıyodum bende bundan sonra tamamen kendisiye devam edicem sanırımB busenindertleri nilüfer dorukta kemal köroğlunu cok övüyorlar giden herkes aklında bulunsun doktor da değiştirmek istersen
Ay benimkide çok relax bende multivitamin filan içmiyorum. Demir ilacıda işe yaramadı. Serum takıldım 3 tane. Demirim 57 den 158 e çıkmış çok mutlu oldumHmmm bu bana mantıklı geldi. Benim doktorum çok relax biri ve çok ilaç kullandırmayı sevmiyor. Mesajıma "Hiç çıkmadığın için düşük, güneş kremini ihmal etmeden sabah 11'de balkonda biraz güneşlen" dediÖyle yapıcam ama içim rahat etti dersem yalan olur
Canım K vitamini ile birlikte kullanılması daha etkiliymiş ben Venatura D3K2 6 damla kullandım günde, değerim 2 katına çıktı 1 ayda çok çok düşüktü.Günaydın kızlar, multivitamin kullanmıyorum devit damla kullanıyorum ama yine de D vitamini düşük çıkmış. Gebeliğim riskli olduğu için güneş de göremiyorum uzun zamandır. Doktoruma mesaj attım ama henüz görmedi. Sizde de durum böyle mi?
6 mıı günde 1000 ıu dan fazlası önerilmiyor ama doktor 6 mı iç demişti. Bende 1 damla içiyorum acaba yetiyor mu merak ediyorum. Kaçtı değerinizCanım K vitamini ile birlikte kullanılması daha etkiliymiş ben Venatura D3K2 6 damla kullandım günde, değerim 2 katına çıktı 1 ayda çok çok düşüktü.
Değer aralıkları hastaneden hastaneye değişiyor ama referens aralığı 30-100 ken değerim 20ydi. 7-53 referans aralığı iken 30 olmuştu 1.5 ay sonra. Farklı yerlerde bakıldı. Doktorum 6 damla iç demişti bana belki kişinin değerlerine göre veriyorlardır6 mıı günde 1000 ıu dan fazlası önerilmiyor ama doktor 6 mı iç demişti. Bende 1 damla içiyorum acaba yetiyor mu merak ediyorum. Kaçtı değeriniz
o saydıklarımda bi detaylıya gir istersen cünkü hepsi cok cok cok iyi yorumlar almıs yerler canım üniverstede kiperdi sanırım cok övyolar bide ışıl kasapğlu var oda aslında cok iyi bi doktordur ben ameliyatım için kendisiyle görüşmüştüm pembe mavideKemal Köroğluna gidiyorum normalde ama testleri üniversite hastanesinde yaptırıyodum bende bundan sonra tamamen kendisiye devam edicem sanırım
Çok sevindim bunu duyduğumaYanilmiyorsam birde karindan olcmustu demi seninkini normalde vajinal olcuyolar o yuzden bile bir iki numara dusuk cikabilir. Ama yinede cok iyi 25mm ve alti erken dogum riski olarak kabul ediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?