2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sağlıkla gelsin inşallah
Detaylıda vajinal usg oluyor mu ya? Ben hiç rahat edemiyorum bir de doktor erkek benimde

Sağlıkla gelsin inşallah
Detaylıda vajinal usg oluyor mu ya? Ben hiç rahat edemiyorum bir de doktor erkek benimde
Bebegi karından usg ile inceledi ama tedbir amaçlı rahim agzi uzunluğuna bakıyor vajinal usg ile canım detaylıya gelen bütün hastalarina

İlk aynen o şekil gibiydi 17. Haftaya giriyorduk sonra maşallah hiç durmadı baya dışarıdan belli oluyor sizin göbek varmıydı belki ondan geç hissetmişsinizdir ya da daha az gibi

Aaa nereye gittin canım ayrıntılı mı yaptırdın

Kızlar bu Cybex Eezy Twist 2 alanlar yanında puset te aldınız mı aparat gerektiriyor mu yani puset arabaya takılabiliyor mu bir de araba taşıması kolay mı?

tam emin değilim canım bilen varsa daha iyi yardımcı olur ama olmadı daha sonra tekrar gidiyosun kontrol gibi

Kızlar bu Cybex Eezy Twist 2 alanlar yanında puset te aldınız mı aparat gerektiriyor mu yani puset arabaya takılabiliyor mu bir de araba taşıması kolay mı?
Eveet, eezy twist adaptörü almak gerekiyor. Adaptörler de arabanın modeline göre değişiyor, o yüzden eezy twist modelli adaptörü almak gerekiyor. Puset ancak o şekilde arabaya takılabiliyor.

Eklentiler

• IMG_0025.webp
    18 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
bursada 2 3 yerde resmi satıcısı opera istanbul mu neydi subesi varmıs gidip bakıp bu sorularıda sorucam o zamana kadar biilen cıkar umarım cıkmazsada en yakın zamanda gitmiş olurum herhalde

Evet canım Eezy Twist 2 için adaptör alınması lazım, tüm cybex pusetlerle uyum sağlıyor o adaptör ile. Ben puseti temiz 2. El aldım. Adaptörü de bulursam 2. El alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…