- 14 Ekim 2023
- 1.972
- 1.514
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #16.201
Detaylı ultrasondan çıktık her şeyimiz normal çok şükür
cinsiyet kız sonunda öğrendik
kediannesibiri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa aile hekimine soracağım bunu çünkü "Biraz güneşleneyim geçer yaa "diyemiyorum.Canım K vitamini ile birlikte kullanılması daha etkiliymiş ben Venatura D3K2 6 damla kullandım günde, değerim 2 katına çıktı 1 ayda çok çok düşüktü.
Aa aile hekimi hiç aklıma gelmemiştiSağ olsun yaaaaile hekimine danışabilirsin bu dediğim damla için
Pazartesi günü tatilAa aile hekimi hiç aklıma gelmemiştiHarika fikir
Pazartesi kendisini ziyaret etmek şart oldu. Arka sokakta nasılsa.
![]()
var ben :) benimde ayaklarım çok aşırı şişti yorulduğum bir iki gün özellikle. şuan bile tam inmiş sayılmaz ama akşamları işten dönünce kaya tuzlu, buzlu soğuk suyu kovaya doldurup uzunca bir süre bekletiyorum. sonra çıkarıp kalp hizasından yüksek bir yere uzatıp bir müddet de öyle bekliyorum. bugün minimum seviyeye inmiş. ben fayda gördüm. deneyebilirsiniz sizde.Kızlar 23+4üz, 2-3 gündür ayak bileklerim şişmeye başladı. Günde 3-3.5 litre su içiyorum ama yaz ayları olduğu için mi bilmiyorum masa başı çalışıyorum ayaklarım mecburen hem aşağıda. Var mı bu şekilde ödemi olan öneriniz var mı![]()
Hahahahha ya hiç güleceğim yoktu, evden çıkamaya çıkamaya ne gün kavramı kaldı bende ne de tatilPazartesi günü tatileğer gözün alıyorsa gitmeyi yarım saatin var
![]()
Detaylıyı radyoloji kısmında yaptılar onların yapacağını bilsem yine giderim sorun değil ama yarın kemal hocaya gidiyorum ona da bir sorayım bayram sonrasına kalacak sanırımo saydıklarımda bi detaylıya gir istersen cünkü hepsi cok cok cok iyi yorumlar almıs yerler canım üniverstede kiperdi sanırım cok övyolar bide ışıl kasapğlu var oda aslında cok iyi bi doktordur ben ameliyatım için kendisiyle görüşmüştüm pembe mavide
güzel haberler verirsin inş bizeDetaylıyı radyoloji kısmında yaptılar onların yapacağını bilsem yine giderim sorun değil ama yarın kemal hocaya gidiyorum ona da bir sorayım bayram sonrasına kalacak sanırım
Ben de 23+1im.Kızlar 23+4üz, 2-3 gündür ayak bileklerim şişmeye başladı. Günde 3-3.5 litre su içiyorum ama yaz ayları olduğu için mi bilmiyorum masa başı çalışıyorum ayaklarım mecburen hem aşağıda. Var mı bu şekilde ödemi olan öneriniz var mı![]()
Çok teşekkür ederim çok erken geldi bana bu şişlik bir anda oluverdivar ben :) benimde ayaklarım çok aşırı şişti yorulduğum bir iki gün özellikle. şuan bile tam inmiş sayılmaz ama akşamları işten dönünce kaya tuzlu, buzlu soğuk suyu kovaya doldurup uzunca bir süre bekletiyorum. sonra çıkarıp kalp hizasından yüksek bir yere uzatıp bir müddet de öyle bekliyorum. bugün minimum seviyeye inmiş. ben fayda gördüm. deneyebilirsiniz sizde.
Böyle giderse terlik giymeye başlayacağım gibi duruyor zatenBen de 23+1im.
Masamın altına bir kutu koydum, neredeyse hamileliğimin başından beri ayaklarımı uzatıyorum sık sık onun üzerine.
Bazen ayakkabılarımı bile çıkarıyorum valla odadakiler kusura bakmasın
Masanızın arkası kapalıysa düşünebilirsiniz siz de![]()
Ben hamileliğin başından beri yaşıyorum aft problemini, doktorum elma sirkesiyle ağzımı çalkalamamı önermiştiKızlar aft sorunuyla uğraşan var mı ya. Ağzımda iki tane çıktı ve büyüdüler. Dişim mi ağrıyor aftın ağrısı mı ayırt edemiyorum. Umarım dişimm değildir. Kenacort sürüyodum hamile değilken şimdi ilaçta süremiyorum :/
Merhaba canım eğer 3. Dozu da yaptırırsan ömür boyu bağışıklık kazanıyorsun bence ikisini yaptırmışken üçüncüyü de yaptırıver, ben 2,5 yıl önce yaptırmıştım doktorum bugün gerek yok dediMerhaba güzel annişler, ben bugün tetanoz aşımın 2. dozunu oldum. 3. doz da 6 ay sonra, doğumun ardındanmış ama artık onu olur muyum bilmiyorumaşının 4. saatinden bildiriyorum, aynı ilk dozdaki gibi kolumda hafif hafif ağrılar var o da 2 güne falan geçer diye düşünüyorummm
![]()
Geçmiş olsun canım ben bal limon sıcak su bir çay bardağı hazırlayıp sıcak sıcak içiyordum üzerine de 1 saat falan bir şey yiyip içmiyordum iyi geliyorduKizlar merhaba grip olmusum dunden beri cok kotu oksurugum var karin kaslarim agriyor artik doktorda hicbisey vermiyor onerebileceginiz bisey varmi evde yapabilecegim uyuyamiyorum uzanmak cile oldu![]()