• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız yarın ☺️
Ben böyle evhamlıysam sizin birde kaybınız varmış siz daha da endişeleniyorsunuzdur inşallah Rabbim tekrarını yaşatmaz bu sefer sağlıkla huzurla kucağına alırsınız 🤲🏻❤️
Amiiin pozitif olup sonuçlarımızı beklicez regl olmuyorsak kanama olmuyorsa bu iyi bisey 🙌☺️

Maşallahhh bebişe 😍 hep böyle güzel sonuçlar versin 🙏🏻bende bu cuma görcem inşallah🥲🙏🏻
Ay sormayın ilk kez gibi heyecanlanıyorum 😍 ama çok mutlu etti beni. İnsallah sağ salim kavuşuruz cocuklarimiza❤️ Cuma günü bizi bilgilendirirsiniz insallah hersey güzel olsun

Ay sormayın ilk kez gibi heyecanlanıyorum 😍 ama çok mutlu etti beni. İnsallah sağ salim kavuşuruz cocuklarimiza❤️ Cuma günü bizi bilgilendirirsiniz insallah hersey güzel olsun
Heyecanlanmamak mümkün mü🥹 o kadar güzel bir duygu ki. Allahım isteyen bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu🙏🏻 sağlıkla gelsin bebişlerimiz😍 cuma gününü iple çekiyorum. Hemen yazarım buraya da🥰

Kizlar ya sizde de rahimde adet sancisi gibi agri ve kasilma oluyormu bazen nefes aldırmıyor dr. Normal olduğunu soyledi
Bende regl sancısı gibi sancı hala var. Doktorum bana bel ve kasık ağrılarının ve kramplarının normal olduğunu, korkmamam gerektiğini söyledi. Sizin doktorunuz da normal demiş içinizi ferah tutun🙏

Bn anlamıyorum nasıl liste yapıldığını falan yoksa alırdım
Ben kalp atışını duymuş olsam ben de alırdım da ben 12 Şubat'ta gidicem doktora öncesinde strese girmek ve ultrasona çok maruz kalmak istemiyorum. Keseyi gören tam kesinleşmiş arkadaşlar öncelikli 😀

Back