-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Amiiin pozitif olup sonuçlarımızı beklicez regl olmuyorsak kanama olmuyorsa bu iyi biseyİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız yarın
Ben böyle evhamlıysam sizin birde kaybınız varmış siz daha da endişeleniyorsunuzdur inşallah Rabbim tekrarını yaşatmaz bu sefer sağlıkla huzurla kucağına alırsınız
Ayy hadi inşallah Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı nasip etsin inşallahDoktorda olabilir dedi 8şubatta öğrencez
Öyle bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız kucağımıza alırızAmiiin pozitif olup sonuçlarımızı beklicez regl olmuyorsak kanama olmuyorsa bu iyi bisey
Bir kimyasal bir düşük gebeliğim oldu bu 3. olacak .Kaçıncı hamilelik sizin
İçimizden birinin grubu almaya gönüllü olması gerekiyormuş. Daha kimse yanaşmadı herkesin gebeliği yeni olduğundan sanırım.Canm bı liste olur her grupta neden burda yok bı bilgin var mı
Valla ne güzel olur keşke benimki de ikiz olsaDoktorda olabilir dedi 8şubatta öğrencez
Bn anlamıyorum nasıl liste yapıldığını falan yoksa alırdımİçimizden birinin grubu almaya gönüllü olması gerekiyormuş. Daha kimse yanaşmadı herkesin gebeliği yeni olduğundan sanırım.
İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınızq almak nasip olur bnmde 16 aylık bı oğlum var bu ikinci Allah nasip ederseBir kimyasal bir düşük gebeliğim oldu bu 3. olacak .
Güzel sonuç aldım arkadaşım 281 ileÖyle bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız kucağımıza alırız
Maşallahhh bebişeKızlar selam bugün test yaptırmıştım 281 çıktı 89 dan arttı 2 günde 4 haftalık hamileyimhaftaya kısmetse keseyi göreceğiz
Ay sormayın ilk kez gibi heyecanlanıyorumMaşallahhh bebişehep böyle güzel sonuçlar versin bende bu cuma görcem inşallah
Heyecanlanmamak mümkün müAy sormayın ilk kez gibi heyecanlanıyorumama çok mutlu etti beni. İnsallah sağ salim kavuşuruz cocuklarimiza Cuma günü bizi bilgilendirirsiniz insallah hersey güzel olsun
Bende regl sancısı gibi sancı hala var. Doktorum bana bel ve kasık ağrılarının ve kramplarının normal olduğunu, korkmamam gerektiğini söyledi. Sizin doktorunuz da normal demiş içinizi ferah tutunKizlar ya sizde de rahimde adet sancisi gibi agri ve kasilma oluyormu bazen nefes aldırmıyor dr. Normal olduğunu soyledi
Teşekkür ederimBende regl sancısı gibi sancı hala var. Doktorum bana bel ve kasık ağrılarının ve kramplarının normal olduğunu, korkmamam gerektiğini söyledi. Sizin doktorunuz da normal demiş içinizi ferah tutun
Rica ederimTeşekkür ederim
Ben kalp atışını duymuş olsam ben de alırdım da ben 12 Şubat'ta gidicem doktora öncesinde strese girmek ve ultrasona çok maruz kalmak istemiyorum. Keseyi gören tam kesinleşmiş arkadaşlar öncelikliBn anlamıyorum nasıl liste yapıldığını falan yoksa alırdım