2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Amiiin pozitif olup sonuçlarımızı beklicez regl olmuyorsak kanama olmuyorsa bu iyi bisey

Maşallahhh bebişe hep böyle güzel sonuçlar versin bende bu cuma görcem inşallah
Ay sormayın ilk kez gibi heyecanlanıyorum ama çok mutlu etti beni. İnsallah sağ salim kavuşuruz cocuklarimiza Cuma günü bizi bilgilendirirsiniz insallah hersey güzel olsun

Ay sormayın ilk kez gibi heyecanlanıyorum ama çok mutlu etti beni. İnsallah sağ salim kavuşuruz cocuklarimiza Cuma günü bizi bilgilendirirsiniz insallah hersey güzel olsun
Heyecanlanmamak mümkün mü o kadar güzel bir duygu ki. Allahım isteyen bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu sağlıkla gelsin bebişlerimiz cuma gününü iple çekiyorum. Hemen yazarım buraya da

Kizlar ya sizde de rahimde adet sancisi gibi agri ve kasilma oluyormu bazen nefes aldırmıyor dr. Normal olduğunu soyledi
Bende regl sancısı gibi sancı hala var. Doktorum bana bel ve kasık ağrılarının ve kramplarının normal olduğunu, korkmamam gerektiğini söyledi. Sizin doktorunuz da normal demiş içinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…