2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım neden hemen kötü düşünüyorsun gebelik te böyle akıntılar normal oluyor büyük ihtimalle yine de kontrol ettir tabi ama için rahat olsun bence yani bende de ıslaklık çok oluyor doktorum normal demişti içini ferah tut seninde öyle diyecek inşallah

İnşallah canım avuc içinden büyüktü ve bildigin su gibiydi korkudan. Kalbim çarpıyor.insallah öyledir

Sizi etkilemek istemedim kusura bakmayın neolur ama şuan sizden başka kimseye bunu yazamazdim bebeğim.buyudu 20.hafta bitcek beni bırakmasın
Canım korkma sakın fark etmeden cok arkadaşımız idrar kaçırıp su sanmışlığı var kesende bir sey yoktur Allahın izniyle akıntı olabilir enfeksiyon kaynaklı kötü düşünme doktuna gidince rahatlıcaksın ama eminim hersey yolundadır

İnşallah canım avuc içinden büyüktü ve bildigin su gibiydi korkudan. Kalbim çarpıyor.insallah öyledir
Canım içini ferah tut, eğer enfeksiyonun mantara çevirdiyse çok akıntın olmuştur tabiki doktor sana en doğru şeyleri söyler ama olumsuz düşünmeden git olur mu? Koku fln var mıydı akıntı da ? Bir de su öyle bir kere gelip hiç gelmemezlik yapmaz bence sızmaya devam eder , devam ediyor mu şuanda?

aşkom eğer emin olmak istersen amnisure diye bir test var. sanırım ped gibi bir şey giyiyorsun ve eğer ph değeri farklı çıkarsa renk değiştiriyor ve sana akan sıvı amniyotik sıvı mı yoksa akıntı mı onu söylüyor. emin olmak istiyorsan al.

Bitek bende oluyor sanıyordum kimseye demiyorum gözümde bile bakarken bazen nabiz atıyor anlamadım. hamilelikle bağlantısı mi var acaba sizde öyle diyince
Ya yeminle benim de öyle. hatta bebeği değil de acaba kendi nabzımı mı hissediyorum diye tribe giriyorum:)

Sizi etkilemek istemedim kusura bakmayın neolur ama şuan sizden başka kimseye bunu yazamazdim bebeğim.buyudu 20.hafta bitcek beni bırakmasın
Progestan fitil kullanıyor musunuz?
Kullanıyorsanız bazen beyaz beyaz, bazen ilacın kabuğu şeklinde, bazen de su olarak fazlası dışarı çıkıyor. Bu fitili kullandıktan bir saat sonra da olabiliyor, beş saat sonra da. Sağı solu belli olmuyor yani. Ve bir süre kullandıktan sonra hormon olduğu için biraz şişlik de yapabiliyor.
Doktorunuza görünün içiniz rahat etsin tabii.
Ama bence de kötü bir şey yoktur kötü düşünmemeye çalışın.

Son düzenleme:
Hissettiğimiz vajinanın kendi dokusu olabilir su büyük ihtimal idrardır bende de oluyor zaman zaman .. Panik yapmayın insaAllah önemli değildir bebeğin suyu olsa bulanık kanlı ya da agrinizda olurdu sanırsam...

kötü düşünme canım. enfeksiyonla alakalı olabilir belki.. bazen idrar kaçırınca ben de anlamıyorum, hissetmiyorum. kötü birşey yoktur bence. evham yapma hiç.

Canım sakın ol su gelmesi öyle bisey değil ben yaşadım emin ol anlıyorsun onu nasıl olduğunu akıntı seninki bence hiç bunu düşünüp kendini yıpratma bide kurcalama sakın vajina kısmını bi doktora görün bize de haber ver lütfen

Bize de haber ver canım, güzel haberler bekliyoruz

Ya bende de oldu sanırım bir kaç kez, ve daha doğrusu fark etmeden de kaçırıyorum sanırım yani ben iş yoğunluğundan çişimi yapmaya fırsat bulamıyorum bazen ama sanki hamilelikte çiş kaçırmaya başladım çünkü normalde hiç olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…