- 17 Mart 2024
- 360
- 918
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #15.201
şehirden biraz uzakta yaşadığımdan pek mağaza alışverişine gidemiyorum ben. internetten alıyorum, hem daha keyifli oluyor bana göre bugün bir akrabam neredeyse hiç kullanmadığı bebek yatağını verdi bir de bebek arabası, onları doğumdan sonraya bırakacaktım ama böyle olunca erkenden olmuş oldu bir tane ufak anne yanı portatiflerden alırım doğuma yakın. müslin 3 tane tek kat aldım, 4 ve 2 katlılardan da alacağım aklımda onlar. kıyafet pek almak istemiyorum çünkü kardeşim inanılmaz hevesli ve eminim sürekli alacak her beğendiğini süt sağma makinesi konusunda çok kararsızım, dediğiniz elle tutmayı gerektirmeyenlerden memnun olan da çok, olmayan da. onu da sonraya bıraktım. valla güzel indirimlere denk gelirseniz ve paylaşırsanız çok çok mutlu olurum. her şeyin en iyisini almak istiyorum ama bir yandan şirket kurduk ve işler oturmadı henüz dolayısıyla maddi olarak da çok dikkat etmemiz dönemler. pek rahat davranamıyorum.Valla ben her şeyi aldım gibi odası hariç Haftasonu da arabasını ve pusetini alacağım. Güzel indirimler denk geldi erken başladım alışverişe çok bişey kalmadı ama kafam rahat En son odasını alır oraya süs püs bişeyler alırım bitti Araba da Cybex Eezy Twist 2 360 almaya karar verdim. Kıyafet olarak genelde LCW e bebek ve Chakra aldım. Chakra ve Carters çok kaliteli indirimleri oluyor takip edebilirsiniz. Sormak istediğiniz bir şeyler olursa sorabilirsiniz ben her şeyi çok araştırarak aldım bebek hemşiresi kuzenimden de destek aldım. Bol bol müslin battaniye aldım tek kat iki kat 4 kat çok kullanılıyormuş. Süt sağma makinası da şu Trye yeni gelenlerden aldım kablosuz, sütyenin içine takıp duranlardan isteyenlere link atarım