- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #15.241
Bugün 20+1 olduk bebisini hissedemeyen bir ben miyim ilk gebeligim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu haftaya kadar düzenli ve net hareket hissedebiliyomuydun canım..bu hareket mevzusu herkeste farklı kimi doktor 24lü haftalardan itibaren hareket takibi önerirken benim doktorum 19-20. Haftada hareket takibine başla dedi..21+6 yım bazen çok hareketli olurken bazen daha az hareket ediyor bizim anlamıycağımız şekilde karnımızın içine doğru dönük olabiliyormuş, yada bazen derin uyku uyuyup pek hareketli olmuyo olabilirler..kahve içip sırt üstü uzanıp elini karnına koy takip et mutlaka karnın tok olsun ama..Kızlar iki gündür çok endişeliyim 21+2 günlük olduk ama son iki gündür bebeğin artışları nerdeyse yok denicek kadar az dün ya 1 kere hissetmişimdir yada hissetmemişimdir o kadar bile emin değilim, 16 haftadan beri çok haraketli çoçukdu 20haftalık olduğu zamanki haraketlerinden bile söz edemem o kadar Akdif bebek ki, ama son iki gündür nerdeyse hic haraket etmiyor endişeden patlayacak durumdayım dokdorada söylemedim detaylı ultrason icin şehir dışındaki Dokdorumuza gidicez daha 1 hafta var, 20hafta üstü hamile ablalar sızde oldu mu hic böyle iki üc gün haraketsiz kalması? Aklıma türlü türlü şeyler geliyor nefes alamayacak duruma geliyorum endişeden
Benim de öyle. Normalde de midem rahatsız. Çok zorlanıyorsanız alın tabi, ben bir önceki hamileliğimde son 4 ay Lansor kullanmıştım (kadın doğum doktorum yazmıştı). Nexium 40 mg oluyor, Lansor'un daha düşük dozluları var, belki onlar daha iyi alternatif olabilir. Geçmiş olsun.Ya bana da nexium son çare dedi 3 kaşık şuruptan sonra geçmezse kullan dedi. Benim kronik mide sorunum var aşırı ağrım oluyor, daha dün gece sabaha kadar kıvrandım ağladım mecbur aldım. Rennie ve Gaviscon mide yanmama iyi geliyor ama mide kramplarında hiç bir işe yaramıyor
Canım merhaba düzenli hissedememe oluyormuş ama bi kaç gün hissetmediysen bi sağlık ocağına git kalp sesini dinle için rahat etsin uyuyordur hissetmediğini yerde hareket ediyordur hiç canını sıkmaKızlar iki gündür çok endişeliyim 21+2 günlük olduk ama son iki gündür bebeğin artışları nerdeyse yok denicek kadar az dün ya 1 kere hissetmişimdir yada hissetmemişimdir o kadar bile emin değilim, 16 haftadan beri çok haraketli çoçukdu 20haftalık olduğu zamanki haraketlerinden bile söz edemem o kadar Akdif bebek ki, ama son iki gündür nerdeyse hic haraket etmiyor endişeden patlayacak durumdayım dokdorada söylemedim detaylı ultrason icin şehir dışındaki Dokdorumuza gidicez daha 1 hafta var, 20hafta üstü hamile ablalar sızde oldu mu hic böyle iki üc gün haraketsiz kalması? Aklıma türlü türlü şeyler geliyor nefes alamayacak duruma geliyorum endişeden
Bende 20 de tam hissetmeye başlamıştım yakında hissedersin arkadaşımBugün 20+1 olduk bebisini hissedemeyen bir ben miyim ilk gebeligim
Canim bu kadar endişeliysen ve eskiye kıyasla azalma mevcutsa doktora gitmeni tavsiye ederim. Ben kafamda şüphe duyduğum an gidiyorum kim ne derse desin. Beklerken stres hem sana hem bebeğe zarar.Kızlar iki gündür çok endişeliyim 21+2 günlük olduk ama son iki gündür bebeğin artışları nerdeyse yok denicek kadar az dün ya 1 kere hissetmişimdir yada hissetmemişimdir o kadar bile emin değilim, 16 haftadan beri çok haraketli çoçukdu 20haftalık olduğu zamanki haraketlerinden bile söz edemem o kadar Akdif bebek ki, ama son iki gündür nerdeyse hic haraket etmiyor endişeden patlayacak durumdayım dokdorada söylemedim detaylı ultrason icin şehir dışındaki Dokdorumuza gidicez daha 1 hafta var, 20hafta üstü hamile ablalar sızde oldu mu hic böyle iki üc gün haraketsiz kalması? Aklıma türlü türlü şeyler geliyor nefes alamayacak duruma geliyorum endişeden
Nexium 20 mg olanı da var onu kullanıyorum çok sıkıştığımda, Lansoru da doktoruma yazdırıp deneyeceğim çok teşekkür ederimBenim de öyle. Normalde de midem rahatsız. Çok zorlanıyorsanız alın tabi, ben bir önceki hamileliğimde son 4 ay Lansor kullanmıştım (kadın doğum doktorum yazmıştı). Nexium 40 mg oluyor, Lansor'un daha düşük dozluları var, belki onlar daha iyi alternatif olabilir. Geçmiş olsun.
Ahh ben de 20+0 hadi kızlarBende 20 de tam hissetmeye başlamıştım yakında hissedersin arkadaşım
Kaçıncı haftadasın ? Vajinada ağrı sızı gibi bir his mi?Dünde yazmıştım ama benim gibi olan yok sanırım bebek hareket ederken vajina bölgem cok aciyor karnım ağrıyor diğer 2 gebeligimde bu kadar erken agri sancı olmamıştı
Bugun 20+3 olduk. Evet hareket edince vajinada sızı oluşuyor. Karnımın içide anlık agri gibi bir şey oluyor.Kaçıncı haftadasın ? Vajinada ağrı sızı gibi bir his mi?
Benimde karnımın içinde bir noktada tarif edemeyeceğim ağrı oluyor. Neden olduğunu anlamadım
Erkek bebeklerde oluyor dedi bir arkadaşım. bebeğin erkekse teori tutmuş olacak :)Bugun 20+3 olduk. Evet hareket edince vajinada sızı oluşuyor. Karnımın içide anlık agri gibi bir şey oluyor.
Benimde cok fazla oluyordu bu hafta azaldı o ağrı şiddetli anlık bir sey de oluyordu sızı da ama bebeğim kızErkek bebeklerde oluyor dedi bir arkadaşım. bebeğin erkekse teori tutmuş olacak :)
Kızım oynuyor tüm teorileri çürüten bir kız bebek, Çin takvimi Rus takvimi kese şekli hepsi erkekti oysa kiErkek bebeklerde oluyor dedi bir arkadaşım. bebeğin erkekse teori tutmuş olacak :)
Kaçıncı haftadasiniz acabaBenimde cok fazla oluyordu bu hafta azaldı o ağrı şiddetli anlık bir sey de oluyordu sızı da ama bebeğim kız
Sağlıklı kucağınıza alın inş buradan çok tatlış, kendine has bir kız olacağı sonucuna varabiliriz :) bebekler anne karnında karakterlerini belli etmeye başlarmış, isim koyarken buna dikkat etmemizi tavsiye ediyorlar. İsim düşündünüz müüKızım oynuyor tüm teorileri çürüten bir kız bebek, Çin takvimi Rus takvimi kese şekli hepsi erkekti oysa ki
Ay zaten hiçbir teori tutmuyor :) yüzde elli ihtimali olan oranlara güvenmek doğru değil de eğlencesine paylaşıyoruz:)Benimde cok fazla oluyordu bu hafta azaldı o ağrı şiddetli anlık bir sey de oluyordu sızı da ama bebeğim kız
Bende 20 de tam hissetmeye başlamıştım yakında hissedersin arkadaşım
Amin canım sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah hepsinin mizacı anne karnındayken oluşuyor gerçekten oğluma hamileyken 10 haftalikti aşırı hareket ediyordu doktor bile şaşırmıştı sonuç olarak hiperaktif teşhisi aldık 4 yaşındayken ben çok pimpirik bir anneyim 3. Gebelik olmasına rağmen bunu atamıyorum üstümden isim olarak Gülce Parla düşündük, gülsün parlasınSağlıklı kucağınıza alın inş buradan çok tatlış, kendine has bir kız olacağı sonucuna varabiliriz :) bebekler anne karnında karakterlerini belli etmeye başlarmış, isim koyarken buna dikkat etmemizi tavsiye ediyorlar. İsim düşündünüz müü
Bir de bu dönemde her yerimizde ağrı oluyor. Kendimi fazla dinlemiyorum stres olmamak için.