- 17 Mart 2024
- 360
- 918
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #14.121
tam anlamıyla tekme tokat. eşim,kardeşim ve annem de hissetti ellerini koyduklarında.Kızlar bebek hareketlenmeleri ne durumda çok hissediyor musunuz ?
bugün detaylı ultrasonumuz vardı İzmir Şehir Hastanesi. ultrason kontrolü 10 dk falan sürdü en fazla. bir problem göremedi, sadece mideyi göremiyorum dedi. 50 dk'da bebişler midelerini boşaltıyormuş, herhalde boş anına denk geldik dedi. kendi doktoruma gittiğimde ona söyleyeceğim o bakacak, o da göremezse 10 gün sonra tekrar perinatoloji randevusu alacağım.
Cinsiyet kesin olarak kız listeye kız diye girmiştik zaten.
350 gr 19 haftalık çıktı minnak kızım. hiç bir fotoğraf ya da dosya verilmedi hatta ekranı bana göstermedi de. haftaya devletteki kendi doktoruma randevu almayı düşünüyorum. bir kaç gündür karnımın bazen sağında bazen solunda aşırı bir toplanma, kasılma gibi şey bende de oluyor. onu sormak istiyorum çünkü ağrı gibi değişik bir hisle oluyor.
son olarak da tartı üzerinde 2-3 kg falan almış görünüyorum ama özellikle son 2 gündür resmen karnım top yutmuş gibi belli olmaya başladı çok hoşuma gidiyor :) yediklerime aşırı dikkat edemiyorum, canım ne isterse abartmadan yiyorum.