- 17 Haziran 2023
- 1.032
- 2.525
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #14.081
Bu arada güncellemeniz varsa alırım bi dal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı günler oldukça hareketli bazı günler ses yok. Ama dizimi kırıp karnımı sikistirinca daha çok hissediyorumKızlar bebek hareketlenmeleri ne durumda çok hissediyor musunuz ?
Benim ilk gebelik ve 18+6 henüz hiç hissedemedimKızlar bebek hareketlenmeleri ne durumda çok hissediyor musunuz ?
Bende net hissetmiyordum hep bağırsaklarım sanıyordum ama gün geçtikçe sanırım biraz daha iyi anlıyorum :)Segirme hissettim gibi ama kayma hissetmedim daha hiç hani diyorlar ya balık gibi kayar falan o bende olmadı henüz.
1 hafta varmış aramızda18 + 4
Göbek deliği sırasında sağda hissediyorum bazen göbek deliği altında sanırım benimkinin de ayakları orada :) Doktora soracağım :)Ben hep altta hissettim göbek deliği altı ve solda doktor ayakları orda çünkü dedi
Ben artık tekme boyutunda hissediyorumKızlar bebek hareketlenmeleri ne durumda çok hissediyor musunuz ?
Bazen detaylı ultrasonda değiştiğini söyleyenleri duymuştumCinsiyetin 20. haftadan itibaren değişme olasılığı ne kadardır kızlar
Yok ilk üç aylık süreçte çok iştahsızdım çok yakın çevreme bile hiç söz hakkı vermedim canım istemiyor dedim geçtim. Söz hakkı vermemek ve gerekirse çok sertçe terslemek lazım benceKızlar günaydın :) Nasılsınız ? Sizde diğer kadınlar tarafından yediğinizden içtiğinize zorbalanıyor musunuz?
Gerçekten çok bol su içmek gerekiyor. Şu 1,5 litre olanlardan hep yanımda taşıyorum ben, günde 2 tane bitiyordur. Henüz hiç ödem şişme filan olmadı 20+4’teyiz. Ama tuzu da çok sınırlandırmak gerekiyor maalesef, ben zaten çok az kullandığım için değiştirdiğim bir şey olmadıSelam kızlar.. Bizde bugün tamm 16+6 olduk kızımla.. en son 7 mayısta kontrol olduk. 28'inde yine gideceğiz.. 2,5 ay sonra işe başladım bende.. Kamuda müdür olarak görev yapıyorum, iş anlamında zorlanmıyorum fazla ama 8 saat oturmak kuyruk sokumumda ağrı yapıyor.. yine de genel olarak rahat geçiyor fakat ayaklarım köfte ayaklara dönüştü.. şişmeler başladı. canım çok tuz istiyor ve tuzlu yiyorum malesef.. ellerimin kemikleri ağrıyor birde.. doktorumuz takviye verdi, inşallah düzelir. şişme olayına ne iyi geliyor sizce?
18. Haftada çıktı valla bir anda benim de. Anlamadım1 hafta varmış aramızda
Yok ya anne karnında bi şekilde çoğu bebek hareket ediyor zaten sağa sola dönüyor vs sonrasıyla hiç alakası yok bence :)Başta geç döllenme dediler ileri attılar işte aslında normal satıma dönsem 1 hafta falan önde oluyor o da sorun değilmiş. Erkek benimki Anne karnında çok hareketli olması sonrası da öyle olacağı anlamına mı geliyor acaba? Öyle derler ama hurafe mi gerçek mi bilemedim
Bakalım benimki ne zaman çıkacak yani aslında var ama hamileymiş gibi değil18. Haftada çıktı valla bir anda benim de. Anlamadım
Vallahi müdürüm bir kadın ve patavatsız biri o yüzden gülüp geçiyorum kafama takmamaya çalışıyorum ama bazen sinir bozucu olabiliyor.Yok ilk üç aylık süreçte çok iştahsızdım çok yakın çevreme bile hiç söz hakkı vermedim canım istemiyor dedim geçtim. Söz hakkı vermemek ve gerekirse çok sertçe terslemek lazım bence
Dikkat etmiyordum bundan sonra edeceğim ama uyurken nasıl olcak bir fikrim yokAynen kuzum işte o an aklıma gelince dikkat ediyorum ama mutlaka direk döndüğümde oluyor
Bende doktordan duymuştum canım
Canım buradayım. Çok sık giremiyorum ama şu aralar çok yoğunum. İş ev ders derken.P pinklawyer23 arkadaşımız buralarda mı acaba sanki uzun zamandır yazmıyor