- 25 Ekim 2022
- 948
- 1.280
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #14.021
4 gün boyunca adet sancısıyla uyandım magnorm içiyordum doktor değiştirdi sen de bir sor istersen reçetesiz satılıyor "magnefect"Canım benimde cok kasılmam var dayanılmaz halde çığlık çığlığa uyanıyorum resmen çok kötü bir şey hatta bu böyleyse normal doğum sancısı nasıldır diye düşünüyorum o derece kötü canımda hiç tatlı değildir benim neden bu kadar canımın yandığını anlamıyorum doktorum MAGNORM yazmış ama çok iyi gelmedi bana biraz dindirdi ama kesmedi normal mi acaba yoksa sizin açıklama yaptığınız gibi 3lü format değil mi
Allah'tan ümidi kesme19+3 haftalığım şuan. Tretom denen tümör akciğer tarafta ama kalbinden büyük ve kalbine baskı yapıyormuş. Her tarafına zarar veriyormuş.
Valla bu bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkür ederizAynen 3lü olanları öneriyolar ben de içeriği temiz olsun diye 3 hafta araştırma yaptım şuan Swiss Bork kullanıyorum ama aldıktan sonra farkettim ki üzerinde yazan miligramlar 2 kapsül içinmiş, yani ürün bayaa pahalıya geliyor 2şer içince hemen biterŞimdi naturalive magnezyumu keşfettim ben de reklam yapar gibi oldum iki mesajdır aynı markayı yazıyorum Ama napiyim içeriğe önem veren biri olarak bu süreçte çok zorlandım, arayan varsa kolaylık olsun diye yazmak istiyorum. İkinci dediğim markayı henüz kullanmadım ama tek kapsül değerleri fena değil gibi.
Sorayım dediğiniz gibi 2 gündür iyi gibiyim sanki kasılmam yok ama bir kaç gün daha kendimi takip edeceğim4 gün boyunca adet sancısıyla uyandım magnorm içiyordum doktor değiştirdi sen de bir sor istersen reçetesiz satılıyor "magnefect"
karnın önde, sağda, solda toplanması gibi bir his olan yalancı kasılmalar normalmiş bazıları erken hissedermiş ama adet sancısı gibi sancılar riskliymiş. telegramda gebeler grubu var orda sancısı olan herkese epsom tuzu öneriyor gebeler. İsterseniz grubun linkini paylaşabilirimSorayım dediğiniz gibi 2 gündür iyi gibiyim sanki kasılmam yok ama bir kaç gün daha kendimi takip edeceğim
17 hafta 4 kilo almışımKızlar kaç kilo aldınız? Ben bir deri bir kemiktim 7 kilo aldım ama yeteri kadar alıp almadığımı bilmiyorum. Doktor hâlâ kilo al diyor ama az aldığım için mi diyor çok zayıf olduğum için mi bilmiyorum
Muhtemelen çok zayıf olduğun içindir çünkü ilk yarı için 7 fazla sankiKızlar kaç kilo aldınız? Ben bir deri bir kemiktim 7 kilo aldım ama yeteri kadar alıp almadığımı bilmiyorum. Doktor hâlâ kilo al diyor ama az aldığım için mi diyor çok zayıf olduğum için mi bilmiyorum
Günaydıııınn, ben yemediğim için zorbalanıyorumKızlar günaydın :) Nasılsınız ? Sizde diğer kadınlar tarafından yediğinizden içtiğinize zorbalanıyor musunuz?
Ben de aslında normalde yediğim gibi yiyorum ama yine de göbeğim biranda büyüdü diye zorbalanıyorum. Yok ileride daha çok kilo alırmışım dikkat etmeliymişim daha 5aylık olmama rağmen göbeğim çok büyükmüş v.s v.s ... insanlar değişik gerçektennGünaydıııınn, ben yemediğim için zorbalanıyorumyani fazla kilo almamak için dikkat etmeye çalışıyorum herkes kızıyor sen iki canlısın yemen gerekiyor diye
Canım oncelikle geçmiş olsun kist nerde tam olarak beyinde ise sonradan geçme ihtimali çok büyük ama kist değil de tümör ise bilemiyorum onu Dr tabiki daha iyi bilirBen detaylı ultrasondan randevu almak için kadın doğum doktoruna gitmiştim. Herşeyden habersiz. Ultrasonda baktı, bir kist olduğunu söyleyip çocuk kardiyoloji fetal ekg ye yölendirdi. O da baktı, çok komplike durum olduğunu söyleyip perinatologa yönlendirdi. O da baktı hatta 10 tane doktor başıma toplandı. Yarın heyet kararı verilecekmiş.
el ve ayaklarının şişmesi iyi değil tuzu azaltmalısın bence ve sürekli tansiyon takibi yapmalısınSelam kızlar.. Bizde bugün tamm 16+6 olduk kızımla.. en son 7 mayısta kontrol olduk. 28'inde yine gideceğiz.. 2,5 ay sonra işe başladım bende.. Kamuda müdür olarak görev yapıyorum, iş anlamında zorlanmıyorum fazla ama 8 saat oturmak kuyruk sokumumda ağrı yapıyor.. yine de genel olarak rahat geçiyor fakat ayaklarım köfte ayaklara dönüştü.. şişmeler başladı. canım çok tuz istiyor ve tuzlu yiyorum malesef.. ellerimin kemikleri ağrıyor birde.. doktorumuz takviye verdi, inşallah düzelir. şişme olayına ne iyi geliyor sizce?
tansiyonum 10/7 sık sık bakıyorum. Tuz işini de çözeceğim inşallahel ve ayaklarının şişmesi iyi değil tuzu azaltmalısın bence ve sürekli tansiyon takibi yapmalısın
evet internette de fazla yazıyor ama doktorum her gittiğimde kilo al diye tutturuyorMuhtemelen çok zayıf olduğun içindir çünkü ilk yarı için 7 fazla sanki
ben de çok tuzlu yiyordum böbrekte bile taş oluştururmuş gebeliktetansiyonum 10/7 sık sık bakıyorum. Tuz işini de çözeceğim inşallah
Bende çok zayıfım 1 kilo aldımKızlar kaç kilo aldınız? Ben bir deri bir kemiktim 7 kilo aldım ama yeteri kadar alıp almadığımı bilmiyorum. Doktor hâlâ kilo al diyor ama az aldığım için mi diyor çok zayıf olduğum için mi bilmiyorum
Çok az kilonevet internette de fazla yazıyor ama doktorum her gittiğimde kilo al diye tutturuyor52 kilo oldum