2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
4 gün boyunca adet sancısıyla uyandım magnorm içiyordum doktor değiştirdi sen de bir sor istersen reçetesiz satılıyor "magnefect"

Kızlar kaç kilo aldınız? Ben bir deri bir kemiktim 7 kilo aldım ama yeteri kadar alıp almadığımı bilmiyorum. Doktor hâlâ kilo al diyor ama az aldığım için mi diyor çok zayıf olduğum için mi bilmiyorum

Valla bu bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz

Sorayım dediğiniz gibi 2 gündür iyi gibiyim sanki kasılmam yok ama bir kaç gün daha kendimi takip edeceğim
karnın önde, sağda, solda toplanması gibi bir his olan yalancı kasılmalar normalmiş bazıları erken hissedermiş ama adet sancısı gibi sancılar riskliymiş. telegramda gebeler grubu var orda sancısı olan herkese epsom tuzu öneriyor gebeler. İsterseniz grubun linkini paylaşabilirim

Kızlar günaydın :) Nasılsınız ? Sizde diğer kadınlar tarafından yediğinizden içtiğinize zorbalanıyor musunuz?
Günaydıııınn, ben yemediğim için zorbalanıyorum yani fazla kilo almamak için dikkat etmeye çalışıyorum herkes kızıyor sen iki canlısın yemen gerekiyor diye

Günaydıııınn, ben yemediğim için zorbalanıyorum yani fazla kilo almamak için dikkat etmeye çalışıyorum herkes kızıyor sen iki canlısın yemen gerekiyor diye
Ben de aslında normalde yediğim gibi yiyorum ama yine de göbeğim biranda büyüdü diye zorbalanıyorum. Yok ileride daha çok kilo alırmışım dikkat etmeliymişim daha 5aylık olmama rağmen göbeğim çok büyükmüş v.s v.s ... insanlar değişik gerçektenn

Selam kızlar.. Bizde bugün tamm 16+6 olduk kızımla.. en son 7 mayısta kontrol olduk. 28'inde yine gideceğiz.. 2,5 ay sonra işe başladım bende.. Kamuda müdür olarak görev yapıyorum, iş anlamında zorlanmıyorum fazla ama 8 saat oturmak kuyruk sokumumda ağrı yapıyor.. yine de genel olarak rahat geçiyor fakat ayaklarım köfte ayaklara dönüştü.. şişmeler başladı. canım çok tuz istiyor ve tuzlu yiyorum malesef.. ellerimin kemikleri ağrıyor birde.. doktorumuz takviye verdi, inşallah düzelir. şişme olayına ne iyi geliyor sizce?

Canım oncelikle geçmiş olsun kist nerde tam olarak beyinde ise sonradan geçme ihtimali çok büyük ama kist değil de tümör ise bilemiyorum onu Dr tabiki daha iyi bilir Umarım rabbim safi ismiyle şifa verir .

el ve ayaklarının şişmesi iyi değil tuzu azaltmalısın bence ve sürekli tansiyon takibi yapmalısın

Bende çok zayıfım 1 kilo aldım çıldırcam almam lazııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…