2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Geçmiş olsun canım muz ye bol bol kasılmaya magnezyum iyi geliyor doktor bana magnimore vermişti

Canım kuyruk sokumu ağrısı felaket bir şey ben de biraz fazla ayakta durayım hemen kitleniyorum adım atarken bile kalçama ağrı giriyor çok geçmiş olsun. Geceleri eşinden rica et bol bol masaj yapsın o çok rahatlatıyor, kullanabilirsen ısı bantları kullanabilirsin ilaçsız olanları o da iyi geliyor. Şiş ayaklar için de soğuk su iyi geliyor, duşta ayaklarına soğuk su tutabilirsin. Tuz malesef şu süreçte düşmanımız ben de çok seviyorum ama dikkat etmekte fayda var

çok teşekkür ederim canım. daha dikkatli olacağım. Soğuk suyu hemen bugün iş çıkışında deneyeceğim..

Kızlar dün kontrole gittim benim bebe yine öne geçmiş şu an 3 haftaya yakın önde gidiyor. O yüzden hareketleri erken hissetmen çok normal dedi doktor. Sanırım son adet tarihimi yine geriye çekecekler. Hatırlarsanız benim bebeğim 2 aylıkken anca görünmüştü 10 gün satı öne çekme durumu olmuştu. Perinatoloğa götüreceğim ilk ultrason görüntülerimi o karar verecek tarih mi değişmeli yoksa iri bebek mi. Onun dışında herhangi bir sorun yok konumu suyu gayet normalmiş. Erken doğum riskin de yok dedi doktor ve bebeğim o kadar hareketli ki asla durmuyor yerinde Babası da ben de çok sakin insanlarız bu çocuk kime benzeyecek hiç bilmiyorum baya yumrukluyor beni Normalde 19 haftalığım ama 500 gram 26 cm ile 22 hafta ile uyumluyuz

Sağlık olsun canım belki erken döllenme oldu ya da iri bebektir . Yani saglikli olması önemli kız bebekti sanırım senin bebiş hareketli olması gerçi cinsiyet ile alakalı değil

Sağlık olsun canım belki erken döllenme oldu ya da iri bebektir . Yani saglikli olması önemli kız bebekti sanırım senin bebiş hareketli olması gerçi cinsiyet ile alakalı değil
Başta geç döllenme dediler ileri attılar işte aslında normal satıma dönsem 1 hafta falan önde oluyor o da sorun değilmiş. Erkek benimki Anne karnında çok hareketli olması sonrası da öyle olacağı anlamına mı geliyor acaba? Öyle derler ama hurafe mi gerçek mi bilemedim

valla hamilelik için denilenlerin tam tersi çıktı bende.. o yüzden çok uslu da olabilir

O zaman normal sattir senin çünkü benimki de bazen 1 hafta bazen 2 3 gün önde çıkıyor olabilir öyle. Önden gitmesinin tek dezavantajı ben de erken doğar mı korkusu
Benim kızlar çok sakindi şimdi de sakinler ama benimkiler ikiz olduğu için pek yerleri de yoktu

1 ay içinde yukarı çıkar inşallah bebeklerimiz sonrasında risk kalmasa bile Doğuma kadar hep dikkat edeceğiz. Sen sanırım ev taşıyacaksın, sakın kendini yorma.
Evet zaten babamlari cagirdim memlekette tasinmada bana destek olsunlar diye dun doktoruma sordum bende rahim sorunu yetmezligi mi var dedim sende rahim yetmezligi yok hic endiselenme dedi istirahata devam dedi

Ya gobek yapindandir buarada hepimiz artik 6 ayliklara girecegiz mayis da bitiyor yani yaa nekadar uzmeye meraklilat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…