-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #14.041
Geçmiş olsun canım muz ye bol bol kasılmaya magnezyum iyi geliyor doktor bana magnimore vermiştiCanim ustten goremedi hersey yolunra dedi mebur alttan bakti rahim kasilmis istirahat et dedi bol bol uzan ve su ic dedi benim isim zor belli oldu tam mutluyim diyorum yine sorun oluyor yatacagim yine kizlar rahim kasilmasina neyapmak lazim yeme icmee olaran
dikkat etmek lazım.. iyi ki söledinben de çok tuzlu yiyordum böbrekte bile taş oluştururmuş gebeliktekorktum bıraktım tuzsuz yiyince midem bulanıyor ama mecbur
Canım kuyruk sokumu ağrısı felaket bir şey ben de biraz fazla ayakta durayım hemen kitleniyorum adım atarken bile kalçama ağrı giriyor çok geçmiş olsun. Geceleri eşinden rica et bol bol masaj yapsın o çok rahatlatıyor, kullanabilirsen ısı bantları kullanabilirsin ilaçsız olanları o da iyi geliyor. Şiş ayaklar için de soğuk su iyi geliyor, duşta ayaklarına soğuk su tutabilirsin. Tuz malesef şu süreçte düşmanımız ben de çok seviyorum ama dikkat etmekte fayda varSelam kızlar.. Bizde bugün tamm 16+6 olduk kızımla.. en son 7 mayısta kontrol olduk. 28'inde yine gideceğiz.. 2,5 ay sonra işe başladım bende.. Kamuda müdür olarak görev yapıyorum, iş anlamında zorlanmıyorum fazla ama 8 saat oturmak kuyruk sokumumda ağrı yapıyor.. yine de genel olarak rahat geçiyor fakat ayaklarım köfte ayaklara dönüştü.. şişmeler başladı. canım çok tuz istiyor ve tuzlu yiyorum malesef.. ellerimin kemikleri ağrıyor birde.. doktorumuz takviye verdi, inşallah düzelir. şişme olayına ne iyi geliyor sizce?
çok teşekkür ederim canım. daha dikkatli olacağım. Soğuk suyu hemen bugün iş çıkışında deneyeceğim..Canım kuyruk sokumu ağrısı felaket bir şey ben de biraz fazla ayakta durayım hemen kitleniyorum adım atarken bile kalçama ağrı giriyor çok geçmiş olsun. Geceleri eşinden rica et bol bol masaj yapsın o çok rahatlatıyor, kullanabilirsen ısı bantları kullanabilirsin ilaçsız olanları o da iyi geliyor. Şiş ayaklar için de soğuk su iyi geliyor, duşta ayaklarına soğuk su tutabilirsin. Tuz malesef şu süreçte düşmanımız ben de çok seviyorum ama dikkat etmekte fayda var
Sağlık olsun canım belki erken döllenme oldu ya da iri bebektir . Yani saglikli olması önemliKızlar dün kontrole gittim benim bebe yine öne geçmiş şu an 3 haftaya yakın önde gidiyor. O yüzden hareketleri erken hissetmen çok normal dedi doktor. Sanırım son adet tarihimi yine geriye çekecekler. Hatırlarsanız benim bebeğim 2 aylıkken anca görünmüştü 10 gün satı öne çekme durumu olmuştu. Perinatoloğa götüreceğim ilk ultrason görüntülerimi o karar verecek tarih mi değişmeli yoksa iri bebek mi. Onun dışında herhangi bir sorun yok konumu suyu gayet normalmiş. Erken doğum riskin de yok dedi doktor ve bebeğim o kadar hareketli ki asla durmuyor yerindeBabası da ben de çok sakin insanlarız bu çocuk kime benzeyecek hiç bilmiyorum baya yumrukluyor beni Normalde 19 haftalığım ama 500 gram 26 cm ile 22 hafta ile uyumluyuz
Başta geç döllenme dediler ileri attılar işte aslında normal satıma dönsem 1 hafta falan önde oluyor o da sorun değilmiş. Erkek benimkiSağlık olsun canım belki erken döllenme oldu ya da iri bebektir . Yani saglikli olması önemlikız bebekti sanırım senin bebiş hareketli olması gerçi cinsiyet ile alakalı değil
valla hamilelik için denilenlerin tam tersi çıktı bende.. o yüzden çok uslu da olabilirBaşta geç döllenme dediler ileri attılar işte aslında normal satıma dönsem 1 hafta falan önde oluyor o da sorun değilmiş. Erkek benimkiAnne karnında çok hareketli olması sonrası da öyle olacağı anlamına mı geliyor acaba? Öyle derler ama hurafe mi gerçek mi bilemedim
O zaman normal sattir senin çünkü benimki de bazen 1 hafta bazen 2 3 gün önde çıkıyor olabilir öyle. Önden gitmesinin tek dezavantajı ben de erken doğar mı korkusuBaşta geç döllenme dediler ileri attılar işte aslında normal satıma dönsem 1 hafta falan önde oluyor o da sorun değilmiş. Erkek benimkiAnne karnında çok hareketli olması sonrası da öyle olacağı anlamına mı geliyor acaba? Öyle derler ama hurafe mi gerçek mi bilemedim
Benimde o haftalarda ilk hissettiğim nabız gibi pıt pıtlardı :)Bu haftalarda böyle pıt pıt hissetmeler normal mi? Yoksa başka bir şey mi hissediyorum? 17 haftanın içindeyiz
Ay doğru hissediyorum demek ki, çok değişikBenimde o haftalarda ilk hissettiğim nabız gibi pıt pıtlardı :)
Evet zaten babamlari cagirdim memlekette tasinmada bana destek olsunlar diye dun doktoruma sordum bende rahim sorunu yetmezligi mi var dedim sende rahim yetmezligi yok hic endiselenme dedi istirahata devam dedi1 ay içinde yukarı çıkar inşallah bebeklerimizsonrasında risk kalmasa bile Doğuma kadar hep dikkat edeceğiz. Sen sanırım ev taşıyacaksın, sakın kendini yorma.
Beni kimse gormuyor hep evdeyim yatiyorumKızlar günaydın :) Nasılsınız ? Sizde diğer kadınlar tarafından yediğinizden içtiğinize zorbalanıyor musunuz?
Ya gobek yapindandir buarada hepimiz artik 6 ayliklara girecegiz mayis da bitiyor yani yaa nekadar uzmeye meraklilatBen de aslında normalde yediğim gibi yiyorum ama yine de göbeğim biranda büyüdü diye zorbalanıyorum. Yok ileride daha çok kilo alırmışım dikkat etmeliymişim daha 5aylık olmama rağmen göbeğim çok büyükmüş v.s v.s ... insanlar değişik gerçektenn
Aaaa bilmiyordum onu gercekten saka gibiGünaydın arkadaşlarözellikle ilk gebeliği olanlara söyleyim istedim yatakta saga sola dönerken mutlaka önce oturun sonra dönün Allah korusun bebeğin boynuna kordon dolanma ihtimali oluyormuş direk dönünce sizlerde bilin istedim
Canim onu kullaniyorum 3 gundur muzda gunde 2 tane mutlaka yiyorum bebege faydali diye baska ne varGeçmiş olsun canım muz ye bol bol kasılmaya magnezyum iyi geliyor doktor bana magnimore vermişti
Evet kuzum dikkat etmek gerekiyor artıkAaaa bilmiyordum onu gercekten saka gibi
Normal canim 17 18 de baslqr demisti doktorumBu haftalarda böyle pıt pıt hissetmeler normal mi? Yoksa başka bir şey mi hissediyorum? 17 haftanın içindeyiz
Uyku sersemi oluyorsun kotu olduEvet kuzum dikkat etmek gerekiyor artık