2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Anladıım, çok teşekkür ederim

Ben ennn basindan beri hep bu vesvese ve panik hali icindeyim kotu kotu seyler dusunup korkuyorum. Esim sacmalama bisey yoktur bisey olmaz vs diyor hep alıştı artık garibim en ufak agrida acida veya ters bir hareket yaptigimda eyvah kesin bisey oldu modundayim. Veya hareketleri hissedemedigimde, mide bulantim bianda gecince vs hep panik olmustum
Dayanamadım, aldım yine bir şeyler. Kurutma makinesinde çekebilir diye 3-6 ay olarak sip verdim. Renklerin güzelliği
Eki Görüntüle 3424443
Yaaaa renkleri çook güzelll şekerleme gibiiii

Şimdi onun için girdim siteye. 17+1 iz. Hareketlerini ara ara hissederdim durdu resmen 1 haftadır yok birşey. Gaz gbi geliyor bana. İkinci gebeliğim aslında erkenden hissetmem gerekiyor ama bilmiyorum
Benim ilk gebeliğim ama ben 16.haftadan beri hissediyordum çok net şu sıra azaldı hatta yok gibi sanki

Amiiiin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

damlasu14 M Marjolein sarılacak 4. bulundu ordan okeye geciyoruz saglıklı olsunlarda dogumdan sonra beraber o kilolarıda veririz

Evet mesela iki gündür karnım o kadar sert değil yumuşak gibi hatta sanki şişkinliği de azaldı neler gecrdm aklımdan bilseniz gulersiniz yarın sağlık ocağına gidicem çağırdılar genel muayeneymis, kan tahlili kalp atışı vs bakalım yarın rahatlarim inşallah

Ben de 3 haftada 1 kontrole gidiyorum doktoruma. Son 3 4 gün kala hele kafamda neler neler kuruyorum. En ufak seyden bir şeyler çıkarıyorum

damlasu14 M Marjolein sarılacak 4. bulundu ordan okeye geciyoruz saglıklı olsunlarda dogumdan sonra beraber o kilolarıda veririz
Biz bu gidişle tombul Ekim anneleri diye ayrı bir grupta kurabiliriz bence Ben 82 kiloyken diyete başladım 78 kiloda da hamile kaldım. Şuan tam 80 kiloyum. Inşallah çok kilo almadan 9 ayı tamamlarsam doğumdan sonra diyete devem ederim diye düşünüyorum.

Bende malesef senin gibiyim ilk gebeligimde neler neler kullandım ama heryerim catlaklarla dolu engel olamadım
Doktorum ozaman genetiğinde varsa yani anneniz catladıysa ne yaparsan yap sende de olacak demişti hergün yağlı güreşe katılacak gibi geziyordum ama sonuç ortada

ahahha cok mantıklı ben evlenirken zayıftım sonra nolduysa eşim sabit ben +18 aaldımmm ilk bas cok stres yaptım bazen resim cekinilince üzülüyorum bile ama dogumdan sonra veririm modunda üzülmemeye çalısıyorum

ben de düğünümde 47 kiloydum, ilk yıldan hemen 57'yi gördüm ama eşim de bir o kadar aldı

Üzülme canım napalim sporla diyetle zayiflariz inşallah. Bende kıyafet alırken sinir oluyorum kendime. Hiçbir şey alasim gelmiyor. Dikkat etmek lazım yoksa evlendikten sonra gelip yapışıyor insanın üstüne

Üzülme canım napalim sporla diyetle zayiflariz inşallah. Bende kıyafet alırken sinir oluyorum kendime. Hiçbir şey alasim gelmiyor. Dikkat etmek lazım yoksa evlendikten sonra gelip yapışıyor insanın üstüne
doğumdan sonra da zayıflama grubu da açalım hahaha bende göbegimi atıcaktım sonra kızların o fit hallerini görünce dedim sen dur sen atma sen şişkosun bana herkes bak dikkat et evlenince kilo yapıısyo kalıyo dediler ay hayır ya evet biraz saldım toparlarım diye diyeee 2,5 yıl oldu üzerine ekleye ekleye

deniyorum canım ama yine tık yok. Ondan dolayı yazdım aslında ilk çocuktan tecrübeliyim . Bu haftalarda hareketler düzensiz oluyormuş 19 u beklicem artık hareket hissetmek için

Hapşırınca öksürünce kaçırma bende de var nefret ettim ya dışarda okulda vs olacak diye ödüm kopuyor uzun hırka filan giyiyorum hep ama havalar ısındı hırka giyemeyeceğim napacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…