-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #12.801
Benim de uzun zamandır kaşınıyor bebek yağı sürüyorum benKizlar benim karnim kasiniyor basladi kasinmalar catlak kremi ney onerdiginiz 18 haftadayim ben bugun oynadi hissettim disardan hemde dokunmadan hissettim
Benim bebeğimde de var bu çıkıntı ama emin olamıyorum kordonmu yoksa pipimi diye. Doktor yorum yapmadı, 16. haftadan önce söylemiyorlarmis. Annemde diyorki saçmalama hiç o kadar büyük pipi olurmuSelamlar arkadaşlar cevap yazamasam da hep okuyorum mesajlarınızımaşallah herkese biz dün kontrole gittik önce bacakları kapattı. sonra biraz oynadım hareket ettim erkek yaa evet erkek yüzde 90 erkek dedi. ama net diyemedi. fakat bence gözüktü sinir oldum yüzde 90 nedir yaa size atıyorum foto? Bacaları açık iki yana ortada pipi dimi ben görüyorum
Var canım maalesef. 80 koliyum şuan. 78le hamile kaldım.
gelinn sarılalımBen en son 82 kiloydum
Kendimi yanlız hissediyordum iyi ki yazdınızzzgelinn sarılalım
Ayy sabah sabah anneniz beni güldürdü Allahta onu güldürsün inşallahBenim bebeğimde de var bu çıkıntı ama emin olamıyorum kordonmu yoksa pipimi diye. Doktor yorum yapmadı, 16. haftadan önce söylemiyorlarmis. Annemde diyorki saçmalama hiç o kadar büyük pipi olurmu
Şimdi onun için girdim siteye. 17+1 iz. Hareketlerini ara ara hissederdim durdu resmen 1 haftadır yok birşey. Gaz gbi geliyor bana. İkinci gebeliğim aslında erkenden hissetmem gerekiyor ama bilmiyorumGünaydın arkadaşlar bsey soracağım sabah sanah tatsız bir konu ama..Ya bebeğimizi ultrasonda tekrar görmeyi beklediğim her süreçte aklıma bir sürü vesvese geliyor bı tek ben mi böyleyim ya kalp atışı duymazsam ya durmussa gelişim fln Allah korusunbenm hamileligim başından beri çok şükür sorunsuz geçiyor gelişimi her şeyi çok iyi ama her bekleme aşamasında tedirgin oluyorum.Yani mesela hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama azaldı gibi geliyor karnım bı büyük oluyor bı küçük deli ettim kendimi düşünmekten Buarada 17+3 haftaligiz ultrasonda bı hafta önce hep
GünahdınnGünaydın arkadaşlar bsey soracağım sabah sanah tatsız bir konu ama..Ya bebeğimizi ultrasonda tekrar görmeyi beklediğim her süreçte aklıma bir sürü vesvese geliyor bı tek ben mi böyleyim ya kalp atışı duymazsam ya durmussa gelişim fln Allah korusunbenm hamileligim başından beri çok şükür sorunsuz geçiyor gelişimi her şeyi çok iyi ama her bekleme aşamasında tedirgin oluyorum.Yani mesela hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama azaldı gibi geliyor karnım bı büyük oluyor bı küçük deli ettim kendimi düşünmekten Buarada 17+3 haftaligiz ultrasonda bı hafta önce hep
Bizde zayiflayacağız birgün ben inanıyorumgelinn sarılalım
bazı doktorlar gerekli görüyormuş bazıları görmüyormuş bende arada kaldım cuma günü doktora gideceğim devlette ayrıntılı için özelden randevu alacağım haftama göre doktoruma sormak istiyorum önereceği bir doktor yer zaman var mı diye. Kanama alanınız varsa da yapabilirler çünkü ben kanama yaşadım adetten beterdi ve hep vajinal bakıldı cok şükür atlattık Rabbim sizede şifa versin bol bol su içip dinleninSelaaam, detaylı ultrasonda vajinal muayene oluyor mu acaba bilgisi olan var mı ya? Benim hâla minik minik kanama alanlarım var da o yüzden merak ediyoruum.
Amin canım annem komik kadındır sağolsunAyy sabah sabah anneniz beni güldürdü Allahta onu güldürsün inşallahhaklı kadın benimde aynı kordon mu pipi mi hala belli değil ve benim haftam 19+0 sanırım doğumda öğrenicem bu gidişle
Valla ya havalar dengesiz herkes hasta gerçekten bana antibiyotik vermiş de daha başlayamadımAyy kizlarimiz hep hasta oldu zor geciriyoruz bebisler iyi hastalik mevsimide bitmedi cok gecmis olsun ben rota ve adenov virusu oldum hic bisey vermediler bana
Aynı bende senin gibiyim 17+3 bende malesef kendim bı iş bile yapsam acaba hareketi azaldı mı birsey mi oldu diye devamlı dusunuyorum benim ikizdi başta sonra malesef birinin kalbi durdu o yüzden daha da pimpirikli oldum ..biliyorum aslında herşey nasip yani istedigin kadar endiselen rabbim korursa birşey olmaz ya da tam tersi hergun Dr a git eğer ömrü yoksa yine boş . Hakkımızda en hayırlısı olsunGünaydın arkadaşlar bsey soracağım sabah sanah tatsız bir konu ama..Ya bebeğimizi ultrasonda tekrar görmeyi beklediğim her süreçte aklıma bir sürü vesvese geliyor bı tek ben mi böyleyim ya kalp atışı duymazsam ya durmussa gelişim fln Allah korusunbenm hamileligim başından beri çok şükür sorunsuz geçiyor gelişimi her şeyi çok iyi ama her bekleme aşamasında tedirgin oluyorum.Yani mesela hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama azaldı gibi geliyor karnım bı büyük oluyor bı küçük deli ettim kendimi düşünmekten Buarada 17+3 haftaligiz ultrasonda bı hafta önce hep
Sana öyle geliyordur canım bende tam olarak böyle iki büklüm oturunca hissediyorum resmen sıkıştım rahat otur der gibi hareket ediyor . Ama normalde ayakta otururken falan hiç hissetmiyorum nazende yatınca fark ediyorum .. biraz çikolata ye birde türk kahvesi iç az da yürü sonra Uzan ve fark etmeye çalış bence farkedebilirsinŞimdi onun için girdim siteye. 17+1 iz. Hareketlerini ara ara hissederdim durdu resmen 1 haftadır yok birşey. Gaz gbi geliyor bana. İkinci gebeliğim aslında erkenden hissetmem gerekiyor ama bilmiyorum
Daha bir çorap bile almadım yaDayanamadım, aldım yine bir şeyler. Kurutma makinesinde çekebilir diye 3-6 ay olarak sip verdim. Renklerin güzelliği
Eki Görüntüle 3424443
10 çift çorap aldımDaha bir çorap bile almadım ya