2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ben henüz hiç hissetmedim ya doktora sordum ufak hareketler var diye bebek mi diye sordum çok erken dedi mümkün değil henüz. Hissetmen dedi 17 hafta olduk ama bilemedim ki
Canım dün bende doktoruma sordum hissettiklerim hareket mi diye evet dedi hissetmen artık cok normal dedi bende 17.haftadayım tekmeyi bariz hissetmezsin ama içindeki hareketi hissedersin dedi ve gerçekten hareket hissettiklerim eminim bayramdan önce başladı hala devam ediyor gaz sancısı bağırsak hareketi olması imkansız çünkü cok farklı bir his 🥰

Canim akıntım kesildi.Doktora randevu alamadım beklemedeyim.Bu daha olursa acile gidecegim

Canim akıntım kesildi.Doktora randevu alamadım beklemedeyim.Bu daha olursa acile gidecegim
hamile olmasaydınız regl dönemınızmıydı acaba ? ben ıkı aydır regl donemımde kahverengı sarı arası bısey akıntım oluyor 1 yada 2 gün sonra gecıyor. sızınde oyle bırseydır belkı

hamile olmasaydınız regl dönemınızmıydı acaba ? ben ıkı aydır regl donemımde kahverengı sarı arası bısey akıntım oluyor 1 yada 2 gün sonra gecıyor. sızınde oyle bırseydır belkı
Gerçektende ikinci adet donemimmis ama benim iş biraz karışık geç döllenme şüphesi var saata göre 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalık şuan kalp atışını 6+5 duyamadik pazartesi tekrar gideceğiz.Benim gibi olan varmı grupda

Ay kızlar 16. haftada doktor cinsiyetine kız dedi etrafıma söyledim herkes sende erkek annesi tipi var çocuğun cinsiyeti döner bekle dediler bütün sevincimi kursagimda bıraktılar

Ay kızlar 16. haftada doktor cinsiyetine kız dedi etrafıma söyledim herkes sende erkek annesi tipi var çocuğun cinsiyeti döner bekle dediler bütün sevincimi kursagimda bıraktılar
Bana da herkesler erkek erkek diye tutturuyor inşallah bana da kız der doktorum :dua:

X