- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.601
Doktorum çağırdı gidiyorum ben kızlar. Dua edin inşallah bir sorun yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dün bende doktoruma sordum hissettiklerim hareket mi diye evet dedi hissetmen artık cok normal dedi bende 17.haftadayım tekmeyi bariz hissetmezsin ama içindeki hareketi hissedersin dedi ve gerçekten hareket hissettiklerim eminim bayramdan önce başladı hala devam ediyor gaz sancısı bağırsak hareketi olması imkansız çünkü cok farklı bir hisBen henüz hiç hissetmedim ya doktora sordum ufak hareketler var diye bebek mi diye sordum çok erken dedi mümkün değil henüz. Hissetmen dedi 17 hafta olduk ama bilemedim ki
Hayırlı haberler alırsınız inşallahDoktorum çağırdı gidiyorum ben kızlar. Dua edin inşallah bir sorun yoktur
Haber ver bize de canımDoktorum çağırdı gidiyorum ben kızlar. Dua edin inşallah bir sorun yoktur
merhaba nasıl oldunuz doktora gttınızmı acaba merak ettım sızıKızlar kahverengi lekelenme başladı adet olacak gibi ağrım var
Canim akıntım kesildi.Doktora randevu alamadım beklemedeyim.Bu daha olursa acile gidecegimmerhaba nasıl oldunuz doktora gttınızmı acaba merak ettım sızı
Bnde d vitamini kullanıyorum ama vitaminlerle beraber alıyorum tek başına yapar mı bilmiyorum ama genellikle ilaçtan dolayı degisyo dışkı rengiKan ilacı vitamin hiç bir sey kullanmıyorum ama canım d vitamini hariç
Canim akıntım kesildi.Doktora randevu alamadım beklemedeyim.Bu daha olursa acile gidecegim
hamile olmasaydınız regl dönemınızmıydı acaba ? ben ıkı aydır regl donemımde kahverengı sarı arası bısey akıntım oluyor 1 yada 2 gün sonra gecıyor. sızınde oyle bırseydır belkıCanim akıntım kesildi.Doktora randevu alamadım beklemedeyim.Bu daha olursa acile gidecegim
Bol ılık su iç ilaç kullanmadım ayaklarıda sıcak tut geçer inşallahKızlar günaydın biraz bogaz ağrısı ve burun akıntım var şehir değiştirdim sanırım oyizden oldu başına gelen oldu mu ne yaptınız ilaç falan alamıyoruz malum
Sonucun ne zmn çıkacak merak ettim aklımdasınKusum bennanlamiyorum hicndoktorum bana riskli dedi fetal dna yaptirdim
Gerçektende ikinci adet donemimmis ama benim iş biraz karışık geç döllenme şüphesi var saata göre 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalık şuan kalp atışını 6+5 duyamadik pazartesi tekrar gideceğiz.Benim gibi olan varmı grupdahamile olmasaydınız regl dönemınızmıydı acaba ? ben ıkı aydır regl donemımde kahverengı sarı arası bısey akıntım oluyor 1 yada 2 gün sonra gecıyor. sızınde oyle bırseydır belkı
Sagol canım insallahBol ılık su iç ilaç kullanmadım ayaklarıda sıcak tut geçer inşallah
Teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun 3. Oğluş
Devit damla ve magvital magnezyum kullanıyoruum.Gyno ferro sanolun yanında başka multivitamin kullanıyor musunuz
Ay aman ağzından yel alsın Ben o defteri kapattım ahahahaHahahha aynen öyle valla sürpriz kardeşşş sıra sen de adaşım
Benim de aynı yer sağa doğruAynen kuyruk sokumu ve biraz yan tarafı aynı hiza ama
16 hafta da artık netleşiyor cinsiyet ya gönlünüze göre olsun millete bakmayın hiçAy kızlar 16. haftada doktor cinsiyetine kız dedi etrafıma söyledim herkes sende erkek annesi tipi var çocuğun cinsiyeti döner bekle dediler bütün sevincimi kursagimda bıraktılar
Tipe göre nasıl karar veriyorlarmış hiç anlamadımAy kızlar 16. haftada doktor cinsiyetine kız dedi etrafıma söyledim herkes sende erkek annesi tipi var çocuğun cinsiyeti döner bekle dediler bütün sevincimi kursagimda bıraktılar
Bana da herkesler erkek erkek diye tutturuyor inşallah bana da kız der doktorumAy kızlar 16. haftada doktor cinsiyetine kız dedi etrafıma söyledim herkes sende erkek annesi tipi var çocuğun cinsiyeti döner bekle dediler bütün sevincimi kursagimda bıraktılar