2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ay kızlar 16. haftada doktor cinsiyetine kız dedi etrafıma söyledim herkes sende erkek annesi tipi var çocuğun cinsiyeti döner bekle dediler bütün sevincimi kursagimda bıraktılar
Üf saçmalamışlar. 16.hafta bi de. Erkek annesi tipi neymiş ya sinir oldum bak. İnşallah kızdır canım. Onların hepsi hikaye tip karın büyüme şekli yok ekşi tatlı olayı falan hiçbir gerçekliği yok

Ay kızlar 16. haftada doktor cinsiyetine kız dedi etrafıma söyledim herkes sende erkek annesi tipi var çocuğun cinsiyeti döner bekle dediler bütün sevincimi kursagimda bıraktılar
ay herkes cok biliyoo ya bende de aynısı oldu kız dediğimde ay tam erkek annesisin sen değişir hem cok erken ögrenmissiniz aceleniz ne oluyo artık diyenlere arkası erkektir ondan eheheh modunda yapmacıkca gülüyorum

Kızlar ya bugün kalp çarpıntısı yaşıyorum kalbim ağzımda atıyor sanki 😕 nabız 105 civarı çıkıyor hep tansiyon 10-6 çıkıyor benim normal tansiyonum da genelde böyledir ne yapmalıyım sizce devlet e gidiyorum o yüzden doktora soramadım akşam da böyle devam ederse acile mi gideyim sizce aslında birkaç gündür de yemek yaparken nesefim daraldı basım döndü normaldir diye ustelemedim bugün de gün boyu böyle oldu

Kızlar ya bugün kalp çarpıntısı yaşıyorum kalbim ağzımda atıyor sanki 😕 nabız 105 civarı çıkıyor hep tansiyon 10-6 çıkıyor benim normal tansiyonum da genelde böyledir ne yapmalıyım sizce devlet e gidiyorum o yüzden doktora soramadım akşam da böyle devam ederse acile mi gideyim sizce aslında birkaç gündür de yemek yaparken nesefim daraldı basım döndü normaldir diye ustelemedim bugün de gün boyu böyle oldu
O an tansiyonunuz normalse acil normal diyip yollayabilir ama bilemedim içinizi rahatlatmak için gidip sonra doktorunuza randevu alıp gidebilirsiniz aslında. Arada nabız yükselmesi bendede oluyor nefes nefese kalıyor gibi oluyorum. Tansiyonum benimde 9/6 10/6 değişmiyor ama nabzımın yükseldiği oluyor benimde. Tiroitiniz filan varsa belki oda yapabilir ilaç dozu yüksek geldiyse filan. Veya kansızlıkta aynı şekilde yapabiliyor. Aklıma gelenler bunlar 🙂

O an tansiyonunuz normalse acil normal diyip yollayabilir ama bilemedim içinizi rahatlatmak için gidip sonra doktorunuza randevu alıp gidebilirsiniz aslında. Arada nabız yükselmesi bendede oluyor nefes nefese kalıyor gibi oluyorum. Tansiyonum benimde 9/6 10/6 değişmiyor ama nabzımın yükseldiği oluyor benimde. Tiroitiniz filan varsa belki oda yapabilir ilaç dozu yüksek geldiyse filan. Veya kansızlıkta aynı şekilde yapabiliyor. Aklıma gelenler bunlar 🙂
Sağol canım 😇kan sulandırıcı kullanıyorum belki ondandır diye düşündüm aslında kansızlık ta belki başlamıştır bilmiyorum bakicam artık

Bana da herkes erkek senin ki diyor ama emin değilim ben hala sanki rüyamda hep kız bebek görüyorum bakalım ne olucak çok heyecanlıyım :)
Ben de rüyamda kız bebek görmüştüm ama erkek oluyor benimki😂😂
Ya işte ben de ondan korkuyorum ben de rüyamda hep kız görüyorum. Ama rüyaların tersi çıkar yasası gereği erkek olur diye ürküyorum 😂😂😂

Bnde d vitamini kullanıyorum ama vitaminlerle beraber alıyorum tek başına yapar mı bilmiyorum ama genellikle ilaçtan dolayı degisyo dışkı rengi
Bana doktor hala ek olarak takviye vermedi bu konuda da aklım çok karışık açıkçası 17 hafta olduk sadece folik asit kullandık simdide d vitamini 🤷🏼‍♀️ çok bu ara ıspanak yedim belkide ondandır bilmiyorum inşallah normaldir

Kızlar bebek arabası sipariş etmiştim geldi bu gün ben çok beğendim kabin boy bebek arabası çok rahat içine yiğenim oturdu 3-4 yaşlarında çocuk ağır olmasına rağmen sürüşü çok rahattı ben çok beğendim. 🥰

Eklentiler

• IMG_20240426_183731.jpg
    IMG_20240426_183731.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20240426_183531.jpg
    IMG_20240426_183531.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20240426_183520.jpg
    IMG_20240426_183520.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar bebek arabası sipariş etmiştim geldi bu gün ben çok beğendim kabin boy bebek arabası çok rahat içine yiğenim oturdu 3-4 yaşlarında çocuk ağır olmasına rağmen sürüşü çok rahattı ben çok beğendim. 🥰
Kesinlikle kabin boylar daha kullanışlı ve hafif. Güle güle kullanın 😌

Biz yarın 17 olacağız ama benim bu hafta hep iğne batması gibi ağrım oldu ya :KK43: Pazartesi okulda yoruldum öbür günler de yoruldum çok adım attım ev bakmaya gittik taşınma sürecine girdik filan derken ağrı gerçekten sancı gibi oldu. Pazartesi gideceğim doktoruma okula gitmeyip :/
Çok geçmiş olsun

X