- Konu Sahibi kediannesibiri
- #9.461
Herkese şeker tadında mutlu bayramlar dilerim bebişlerimizle birliktee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.Kızlar acilden geliyorum gece su gibi akıntı geldi Şehir dışındayım doktora gittim hemen, enfeksiyon var dedi, alttan muayane ettiğinde de amniyon sıvısı sızıntı yapıyor olabilir şu an test yok elimizde bunu tespit edebilecek dedi. Devlete gittim orada da poliklinikler kapalıydı. Amniyon sıvısı gelmiş gibi önlem amaçlı antibiyotik ve fitil tedavisi başlattılar. Dua edin bana olur mu İyi Bayramlar diliyorum herkese
Canım çok geçmiş olsun…Kızlar acilden geliyorum gece su gibi akıntı geldi Şehir dışındayım doktora gittim hemen, enfeksiyon var dedi, alttan muayane ettiğinde de amniyon sıvısı sızıntı yapıyor olabilir şu an test yok elimizde bunu tespit edebilecek dedi. Devlete gittim orada da poliklinikler kapalıydı. Amniyon sıvısı gelmiş gibi önlem amaçlı antibiyotik ve fitil tedavisi başlattılar. Dua edin bana olur mu İyi Bayramlar diliyorum herkese
Tamam canım çok sağol, biz çok yakınız medilife'a. Detaylı bakıyor mu muayeneleri ilgisi nasıl?Medilife canim benim zeynep hoca var perinatalog ona gidiyorum ilk medicanaydi oraninda doktoru da iyiyidi zeynep hocayla daha iyi gegeçiyor
Çok geçmiş olsun. Önceki hamileliğimde benimde su birden boşalmıştı . Daha önce kadın doğumda çalıştığım için turnusol kağıdı ile test yapıyorduk. Hemen kırtasiyeden alıp denemiştim su değilmiş meğersem mantar enfeksiyonuymuş fitil tedavisi ile geçti canım korkma için ferah olsun . Açık kırtasiye bulabilirsen pembe turnusol kağıdı alıp pedine yerleştirip kontrol edebilirsinKızlar acilden geliyorum gece su gibi akıntı geldi Şehir dışındayım doktora gittim hemen, enfeksiyon var dedi, alttan muayane ettiğinde de amniyon sıvısı sızıntı yapıyor olabilir şu an test yok elimizde bunu tespit edebilecek dedi. Devlete gittim orada da poliklinikler kapalıydı. Amniyon sıvısı gelmiş gibi önlem amaçlı antibiyotik ve fitil tedavisi başlattılar. Dua edin bana olur mu İyi Bayramlar diliyorum herkese
Amin canım çok sağol bir oğlum var bakalım o hemen göstermişti bunda kordondan dolayı emin konuşamadı. Bakalım diğer muayenede öğreniriz insallahBence erkek hayırlısı olsun 3 çizgi falan demiş kızlar ama sanki erkek gibi geldi bana hayırlısı canimm
Rabbim tekrar yaşatmasın, evladinizi size bağışlasın inşallahÇok geçmiş olsun. Önceki hamileliğimde benimde su birden boşalmıştı . Daha önce kadın doğumda çalıştığım için turnusol kağıdı ile test yapıyorduk. Hemen kırtasiyeden alıp denemiştim su değilmiş meğersem mantar enfeksiyonuymuş fitil tedavisi ile geçti canım korkma için ferah olsun . Açık kırtasiye bulabilirsen pembe turnusol kağıdı alıp pedine yerleştirip kontrol edebilirsin
Canım umarım değildir dualarım seninle yat dinlen ve bol havuç suyu iç bu baya önemli bir detay benim suyum geldiğinde hastanede yattığım dönem bunu yaptırmışlardı sen erkenden al önleminiKızlar acilden geliyorum gece su gibi akıntı geldi Şehir dışındayım doktora gittim hemen, enfeksiyon var dedi, alttan muayane ettiğinde de amniyon sıvısı sızıntı yapıyor olabilir şu an test yok elimizde bunu tespit edebilecek dedi. Devlete gittim orada da poliklinikler kapalıydı. Amniyon sıvısı gelmiş gibi önlem amaçlı antibiyotik ve fitil tedavisi başlattılar. Dua edin bana olur mu İyi Bayramlar diliyorum herkese
Ayy canim benim uzuldum cok mu geldi islandimi cokKızlar acilden geliyorum gece su gibi akıntı geldi Şehir dışındayım doktora gittim hemen, enfeksiyon var dedi, alttan muayane ettiğinde de amniyon sıvısı sızıntı yapıyor olabilir şu an test yok elimizde bunu tespit edebilecek dedi. Devlete gittim orada da poliklinikler kapalıydı. Amniyon sıvısı gelmiş gibi önlem amaçlı antibiyotik ve fitil tedavisi başlattılar. Dua edin bana olur mu İyi Bayramlar diliyorum herkese
Evet benim idrar cikti doktorum da panikledi resmi atiyim bakinÇok geçmiş olsun canım. Gelen sıvı idrar olabilirmi peki. Geçen bir arkadaşında öyle olduya, su geldi diye paniklemişti ama idrar kaçırmış aslında.
Ben cok memnunum 1500 tl muayanesi cok ilgili kendisi yarim saat bakiyorTamam canım çok sağol, biz çok yakınız medilife'a. Detaylı bakıyor mu muayeneleri ilgisi nasıl?
Bir de fiyatı nedir
Kendime göre doktor bulamadım beylikdüzünde
Bende de kanama var canım doktor hemen geçmez zamanla geçmesini bekleyeceğiz demiştiKizlar kanamam dun hic gelmedi bugun yime selpaga kahverengi tarzda geldi hemen bitmiyor herhalde demj
Oyle mi gunde kac kez kullaniyorsun ilac yemek islerim icin kalkiyorum kimsem yok ondan mi oluyor acaba ayagimi yastiga dik koydum onun disinda yemek ve su disinda kalkmiyorum bazende ihtiyaclarim.oluyor okadarBende de kanama var canım doktor hemen geçmez zamanla geçmesini bekleyeceğiz demişti
Canım çok geçmiş olsun dualarım sen ve miniğinleKızlar acilden geliyorum gece su gibi akıntı geldi Şehir dışındayım doktora gittim hemen, enfeksiyon var dedi, alttan muayane ettiğinde de amniyon sıvısı sızıntı yapıyor olabilir şu an test yok elimizde bunu tespit edebilecek dedi. Devlete gittim orada da poliklinikler kapalıydı. Amniyon sıvısı gelmiş gibi önlem amaçlı antibiyotik ve fitil tedavisi başlattılar. Dua edin bana olur mu İyi Bayramlar diliyorum herkese
Canım çok geçmiş olsun idrar olma ihtimali var mı?Kızlar acilden geliyorum gece su gibi akıntı geldi Şehir dışındayım doktora gittim hemen, enfeksiyon var dedi, alttan muayane ettiğinde de amniyon sıvısı sızıntı yapıyor olabilir şu an test yok elimizde bunu tespit edebilecek dedi. Devlete gittim orada da poliklinikler kapalıydı. Amniyon sıvısı gelmiş gibi önlem amaçlı antibiyotik ve fitil tedavisi başlattılar. Dua edin bana olur mu İyi Bayramlar diliyorum herkese