- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.756
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #9.441
Kızlar nub tahmini yapacak olan varmı.. Benim bebişin iki bacak arası pozu 13 haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de beylikdüzünde oturuyorum hangi hastaneye takip oluyosunuzEvet o zor ozaman sen kendini ihmal.etme ozaman git ara ara doktora canimm devlette randevu sorunuda var istanbulda ben oyuzden sigorta yaptirdim.ama ben beylikduzunde oturuyorum cok pahali bir hastahane degil ve doktorlarida iyi zorlamiyor cok butceyi
Şimdi baktım canım Voltapatch ismiİsmi ne canım sendekinin ilaçlı mı ilaçsız mi bilmiyorum ben
Ay kız sankiiii ya 3 çizgi var Hayırlısı olsunKızlar nub tahmini yapacak olan varmı.. Benim bebişin iki bacak arası pozu 13 haftalık
Eki Görüntüle 3413665
Aaa 3 çizgiyi nerede gördünüz ben hiç anlamıyorum da çok teşekkürler bu arada cevapladığınız içinAy kız sankiiii ya 3 çizgi var Hayırlısı olsun
Ay kız sankiiii ya 3 çizgi var Hayırlısı olsunKızlar nub tahmini yapacak olan varmı.. Benim bebişin iki bacak arası pozu 13 haftalık
Eki Görüntüle 3413665
Caudalie vinoperfect beyaz serumu lekeler için çok iyi canım, benim de yıllardır geçmeyen güneş lekelerim vardı 4 ayda temizledi hepsini. Biraz pahalı ama bence hakediyor. Hamileliktede kullanılabiliyor tamamen doğal tavsiye ederimBenimde oluştu aynı lekeden . Gebeliğimin başımdan beri uğraşıyorum. Ne sürdüysem geçiiremedim . Soyuluyor ve kaşınıyodu. Sonrasında koyu leke olarak kaldı ve yüzümün bazı bölgelerinde de çıkmaya basladı.
Hemen araştırıp alayım benn de çok teşekkürler Git gide kötü hal almaya başladı baş üstü kullanmakta fayda varAy kız sankiiii ya 3 çizgi var Hayırlısı olsun
Caudalie vinoperfect beyaz serumu lekeler için çok iyi canım, benim de yıllardır geçmeyen güneş lekelerim vardı 4 ayda temizledi hepsini. Biraz pahalı ama bence hakediyor. Hamileliktede kullanılabiliyor tamamen doğal tavsiye ederim
Şöyle gördüm ben Bakalım ne çıkacakAaa 3 çizgiyi nerede gördünüz ben hiç anlamıyorum da çok teşekkürler bu arada cevapladığınız için
Hadi bakalım öğrenince hemen yazarımŞöyle gördüm ben Bakalım ne çıkacak
Günaydın aynı durumdayım iki haftadır filan azalmıştı ama yine başladı. Ergenliğim de sivilceli geçmişti benim. 20’li yaşlarda kurtuldum 30’da şimdi yine sivilcelendim biri sönüyor biri çıkıyor yüzümde de tüylenme var sarı ama yine de belli oluyor iple aldırıyorum mecburKızlar hani hamilelikte yüzümüz güzelleşiyordu. Benim tam tersi bu hafta yüzüm sivilceyle doldu. Ve tüylenme problemimd var. Yaptırdığım lazerler yalan oldu. Siz ne durumdasınız
Wow değil ama rahatlattı
İyi geldi mi bari yaa
Bence erkek hayırlısı olsun 3 çizgi falan demiş kızlar ama sanki erkek gibi geldi bana hayırlısı canimmKızlar nub tahmini yapacak olan varmı.. Benim bebişin iki bacak arası pozu 13 haftalık
Eki Görüntüle 3413665
Medilife canim benim zeynep hoca var perinatalog ona gidiyorum ilk medicanaydi oraninda doktoru da iyiyidi zeynep hocayla daha iyi geciyorBen de beylikdüzünde oturuyorum hangi hastaneye takip oluyosunuz
Günaydın iyi bayramlar kızlarKızlar günaydıııın iyi bayramlar
Iyi bayramlar kizlarKızlar günaydıııın iyi bayramlar
Çok geçmiş olsun canım. Gelen sıvı idrar olabilirmi peki. Geçen bir arkadaşında öyle olduya, su geldi diye paniklemişti ama idrar kaçırmış aslında.Kızlar acilden geliyorum gece su gibi akıntı geldi Şehir dışındayım doktora gittim hemen, enfeksiyon var dedi, alttan muayane ettiğinde de amniyon sıvısı sızıntı yapıyor olabilir şu an test yok elimizde bunu tespit edebilecek dedi. Devlete gittim orada da poliklinikler kapalıydı. Amniyon sıvısı gelmiş gibi önlem amaçlı antibiyotik ve fitil tedavisi başlattılar. Dua edin bana olur mu İyi Bayramlar diliyorum herkese