- 3 Aralık 2023
- 66
- 77
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #9.181
iyi günler kızlar sabah kalktığımda boğazım aşırı şişmişti gargara yapabilen var mı böyle olup başka nasıl geçer bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım Allah esirgemişKizlar hamilelik doneminde bagisiklik ve vucud daha acik oluyormus mikroba ,emin olmadiginiz hic biseyi hic biryerden yemeyin ve olabildigince disardan yemeyin dedi asci arkadasim orada donen ortamlar cok sterlin degil ben etin zehirleyecegine asla inanmazdim ama disarida cok bekletildiginde buzluktan cikip hemen pisirilmedigi icin mikroorganizma olusturuyormus ve kesinlikle asci arkadasim buzluktan cikan hersey dolapta cozdurulur ,yikanmaya da cok daha dikkat ederim yasadigim agri inanilmazdi kramplar anladim biseyler oldugunu ama zehirlenme gelmedi Allahtan tuvaletle attim 4 kez uste uste ciktim.ders oldu bana yemek hassasiyetim yoktu sahsen neolacak dedim cok hizli gosterdi etkisini yarim saat icinde inanilmsz agriyla oyuzden hepimiz dikkat edelim
Masallah masallah cok sevindim erkek senesi diye bosa demiyorlar hersey yolunda herhaldekızlar bende erkek anne olucam başından beri hissediyordum tahminim doğru çıktı. Rabbim hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin kediannesibiri
Bekliyoruzzzzzİnşallahh ikili sonucu da söyleyecek inşallah bayram bana erken gelir
O zaman gözünüz aydın Hoş geliyor oğluşunkızlar bende erkek anne olucam başından beri hissediyordum tahminim doğru çıktı. Rabbim hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin kediannesibiri
Canim doktora git bagisikligimiz olmadigi icin herseye onlem almak lazim ilerlemesin basindasin bayramda heryerde kapali olur acikken halletiyi günler kızlar sabah kalktığımda boğazım aşırı şişmişti gargara yapabilen var mı böyle olup başka nasıl geçer bilemedim
Yani bu kadar erkek bebek içinde kızım olursa şaşırırım artık.. Erkek senesi kız senesi hep duyardım ama böylesini gerçekten ilk defa görüyorum. Bu kadar da olmaz
Canım çok geçmiş olsun öncelikle kahverengi olması normal diye düşünüyorum çünkü içerde kalan eski kanlar öyle geliyor korkma ilaçlarını ihmal etme sakın bide mutlaka bol su içKizlar bisey soracagim peceteye kahverengi geliyor dun kirmiziydi normal mi agrim yok ara ara kasik batiyor sag tarafima o hep olurdu dunden beri ara ara segiiriyoe
Allah öğretmenlerine yardım etsin olacakBizimkiler okula başladığında sınıfları nasıl olacak şimdiden merak ediyorum
Kahverengi olması iyi diye biliyorum canım. En azından aktif kanama yok. Kahverengiden sonra da tamamen bitecek inşallahKizlar bisey soracagim peceteye kahverengi geliyor dun kirmiziydi normal mi agrim yok ara ara kasik batiyor sag tarafima o hep olurdu dunden beri ara ara segiiriyoe
Oyy maşallahGünaydın kızlar
Biz bugün avakado olduk .Sizler hangi meyvesiniz ????
.
.
Doktordan geliyorum her şey yolunda 4 gün öndeyiz. Bebiş hareketli cinsiyeti de teyit ettik. Darısı sizlere
Ay maşallah nedir cinsiyeti Rabbim sagliklica mutluca bebisleri kucağımıza almamızı nasip etsinGünaydın kızlar
Biz bugün avakado olduk .Sizler hangi meyvesiniz ????
.
.
Doktordan geliyorum her şey yolunda 4 gün öndeyiz. Bebiş hareketli cinsiyeti de teyit ettik. Darısı sizlere
Erkek , teşekkür ederim inşallah Hepimiz sorunsuz atlatalımAy maşallah nedir cinsiyeti Rabbim sagliklica mutluca bebisleri kucağımıza almamızı nasip etsin
Su cok iciyorum tecrubeliler var soruyum dedim Allah razi olsun burasj bana guven veriyor cok iyi kotu yasadiklarimizi paylasiyoruz insallah saglikli sekilde alacagiz kucagimizaCanım çok geçmiş olsun öncelikle kahverengi olması normal diye düşünüyorum çünkü içerde kalan eski kanlar öyle geliyor korkma ilaçlarını ihmal etme sakın bide mutlaka bol su iç
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine . Buzluktan çıkardığın eti mümkün mertebe buzdolabında çözdürmeye çalış dışarıda çok bırakma. Çok dikkat et stres te yapma bak çok şükür bebeğin iyiymiş :)Kizlar gida zehirlenmesi yasamisim bebek iyi plesanta korumus bebegi ya sut ya dun aksam buzluktan et cikarmistim sonra sabaha kadar disarda kaldi dolaba koydum ve oglende pisirdim sonra karnima bitmeyen kramplar sonra ishal kanama
Cok sevindim sizler iyiki varsinizKahverengi olması iyi diye biliyorum canım. En azından aktif kanama yok. Kahverengiden sonra da tamamen bitecek inşallah