-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #8.521
2 düşüğüm var doktor bunu otomatikmen riskli saydıDevlette perinatolog takibinde misin? Neden riskli gebelik kanama vs mi oldu
Çok üzüldüm2 düşüğüm var doktor bunu otomatikmen riskli saydı
Ben mürdüm eriği yok sormadığımız yer kalmadı artık İtalyan eriği getirdi babam sağ olsun bulmuş ama ona benzemiyor yine de kesmedi beniGünaydınlar hamiş güzel anneler
Bugünün sorusu kimler neler aşeriyor
Ben yeşil üzüm arıyorum günlerdir
Kanda pıhtılaşmam fazla yokmuş o yüzden kan sulandirici aspirin ve TSH yüksekliği için ilaç verdiler sana da geçmiş olsun canım rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsinÇok üzüldüminş sağlıkla kucağına alırsın. Benim de iki kaybım var ilaç iğne verdiler mi sana bu gebelikte
Erik erikGünaydınlar hamiş güzel anneler
Erik erik
12+5 ama 1 hafta kadar önden gidiyormuşKaçıncı haftadasın
12+5 ama önden gidiyormuş sanırım. İlk gebelikte ben 16 dan sonra hissettim ama ne olduğunu tam bilmiyordum 18 den sonra netleşti ikiz gebelikti bir de öyle olunca daha geç hissediliyor bebekler daha küçük olduğu için.Kaçıncı haftadasınız . Benim ilk gebeliğim acaba anlarmıyım ilk hareketlerini bilmiyorum. Nasıl bir şey acaba
Acaba nubu mu bacağı mıBence erkeknubu çok net gibi
hayırlı olsun. ben de ne test cıkarsa karsıma yaptım. hepsınde kız cıktı. tutacak mı bılmıyorum. ilk cocugumda tutmustu kız.Herkese merhabaa, çin takvimi rus takvimi hepsii doğruymuşşş. Evet kızlar bu sene erkek senesiymiş. Allah nasip ederse bir oğlumuz olacak teyzeleri. Erkek anası diye beni de listeye eklersinizkediannesibiri
Canım uygulama dan bende bulamadım e devlet üzerinden girince görünüyor tahlil kısmının başında varBen e nabızdan PDF kısmınıda göremedim nereden bulacağız
Canım uygulama dan bende bulamadım e devlet üzerinden girince görünüyor tahlil kısmının başında varBen e nabızdan PDF kısmınıda göremedim nereden bulacağız
Erik benim de canım istiyor da şuan güzel değildir diye aldırmıyorumErik erik
Ben yatakta duz yatıyordum bianda sag kasigima sanci girdi bebek hareket ettigi icin mi oldu acaba:) evet bana da oluyo. Ani hareketlerimde de oluyo. Eğilme, kalkma gibi
Benim öyle canım kuyruk sokumumda bazen oturamıyorum bile. Magnezyum başlattı doktorum o biraz rahatlattı sankiBeli ağrıyan anneler; böyle tam ortada tek bir noktanın (oturamama, kalkamama, yatamamaya neden olan) aşırı derece ağrıması mıydı yoksa bel bölgesinde genel yayılmış bir ağrınız mı oldu? Benim boynumun ağrısı geçmeden belim başladı. Fizik tedaviye gitsem mi hamilelikte normal mi anlamıyorum. Parol fayda etmiyor. Ağlıcam nerseyse sinirim bozuldu. Vücut dökülüyor gibi
Yaş pastaGünaydınlar hamiş güzel anneler
Ay ben de ilk aşerdiğim şey dondurma olmuştu doldurdum dolabı. Demek ki çoğu anne aşeriyor, iç yanmamı alıyor sanki serin serin çok iyi geliyor. Doktorum da canın tatlı isterse bitter çikolata ya da dondurma yiyebilirsin demişti.Valla bende hamileliğin başından beri yiyorum dondurmasız duramıyorum
Canım Özel Göztepe Hastanesi Gülşen Barçınlı benim doktorum çok memnunum. 1400 tl muayene ücretiArkadaşlar anadolu yakasında iyi bir doktor uygun orta halli bi hastane önerebilir misiniz? İyi bi kadın doğumcu