Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    208
Kızlar ben bi şey sorucam ya canım sıkıldı. Etrafımda yengeler filan bebeği öptürmezsen bozuşuruz tarzı konuşuyorlar canım sıkıldı eşimin de benim de. Biz yenidoğan bebeği kimseyle temas dahi ettirmek istemiyoruz aşıları vs tamamlanana kadar. Sonrasında da kız çocuğu zaten çok yakınlar dışında kimse öpsün istemiyoruz o sınırı bilsin istiyoruz. ben zaten hayatım boyunca bir çocuğu öpmüş değilim yanlış buluyorum. Eşim de aynı şekilde. Bi de onlar görmeden öperiz filan diyorlarmış eşim de ben de kızdık artık saçma sapan bir muhabbet. Nasıl başa çıkmalıyız sizce?
Bununla başa çıkmak için kimseyi kırmaktan korkmamalısın canım. Benim ilk gebeliğimde yok o alınmasın bu alınmasın diye diye kendimizi mahvettik. İlkte insan daha acemi oluyor. Şimdi net bir şekilde uyarırım dinlemeyene tepkimi gösteririm. El kadar yavru,bağışıklık zayıf. İnsanlar bunu neden düşünemiyor anlamıyorum.
 
Kızlar bizde 12+5 te gittik,cinsiyet göstermedi bacakları kapalıydı bebeğimin. Çünkü kendisi keyif yapmakla meşguldü. Fotoğrafımızı gönderiyorum 😍😍
 

Eklentiler

  • 3C4E93C3-B6E9-4B10-B407-628290103B45.jpeg
    3C4E93C3-B6E9-4B10-B407-628290103B45.jpeg
    90,3 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar merhaba ikili test sonuçları biri olması gerekenden düşük birisi olması gerekenden yüksek çıkmış sonuçları böyle olan var mı ne anlama geliyor perşembe ya da cuma gideceğim kontrole çok stres oldum 27 yaşındayım ilk gebeliğim ultrasonda 1.4 ense çıktı ve burun kemiği gözlemlendi yani ultrason gayet iyi demişti doktorum
Bi tane orta deger (mom degeri) varmis ona gore pappa o degerin kac kati beta o degerin kac kati oyle bakiliyomus. Burda mom degeri bilinmiyor.

"İkili testin yorumu:
PAPP- A değeri, Down sendromunda bu değer 0,40 MoM civarındadır.
f- HCG değeri, Down sendromunda ortanca f HCG değeri 2 MoM 'dur.
Değerler bu oranlara uzaksa Down sendromundan uzaklaşılmıştır."
 
X