- 9 Aralık 2023
- 854
- 1.008
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #8.461
Ah canım ben de üzüm aşerdim rüyalarıma bile girdi. Pazara gidip üzüm alıyordumGünaydınlar hamiş güzel anneler
Bugünün sorusu kimler neler aşeriyor
Ben yeşil üzüm arıyorum günlerdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım ben de üzüm aşerdim rüyalarıma bile girdi. Pazara gidip üzüm alıyordumGünaydınlar hamiş güzel anneler
Eyvah eyvahhHaşlanmış mısır diyince nasıl canım istedi listeye eklendi
Bununla başa çıkmak için kimseyi kırmaktan korkmamalısın canım. Benim ilk gebeliğimde yok o alınmasın bu alınmasın diye diye kendimizi mahvettik. İlkte insan daha acemi oluyor. Şimdi net bir şekilde uyarırım dinlemeyene tepkimi gösteririm. El kadar yavru,bağışıklık zayıf. İnsanlar bunu neden düşünemiyor anlamıyorum.Kızlar ben bi şey sorucam ya canım sıkıldı. Etrafımda yengeler filan bebeği öptürmezsen bozuşuruz tarzı konuşuyorlar canım sıkıldı eşimin de benim de. Biz yenidoğan bebeği kimseyle temas dahi ettirmek istemiyoruz aşıları vs tamamlanana kadar. Sonrasında da kız çocuğu zaten çok yakınlar dışında kimse öpsün istemiyoruz o sınırı bilsin istiyoruz. ben zaten hayatım boyunca bir çocuğu öpmüş değilim yanlış buluyorum. Eşim de aynı şekilde. Bi de onlar görmeden öperiz filan diyorlarmış eşim de ben de kızdık artık saçma sapan bir muhabbet. Nasıl başa çıkmalıyız sizce?
Ben göremedim canım,Allahım en yakın zamanda annelik duygusunu tattırsın inşallahKızlar bı arkadaşım 8 aydır çocuk sahibi olmak istiyor adet günü dündü ilk 10 dakka içerisinde sanki çok çok silik bı çizgi var sizede öyle geliyor mu acaba sizce var mıdır geç döllenme olabilir mi
Bende sürekli limonlu dondurma yiyorumAy dondurmada ne kadar baakteri de ollsa yerim heralde bağımlısıyımm kutu kutu dondurma yiyebilirimm hiç vazgeçemiyorum
Hahahahahaha alemsin kız gerçektenKızlar bugün dayanamayıp başka bir doktora gittim, dr bacak arasını gösterdi. Videoya çekmiştik, bu görüntüleri videodan çektim. Erkek dedi, erkek bebek bekleyenler sizin de böyle mi acaba?
Ben 12+4 te gittim bacakları kapalı,iki hafta sonra bakalım dedi.Bana 8 Nisan söyleyecem dedi sata göre 12+4 oluyor ama ölçümler genelde ilerde çıkıyor ya belli olur dedi bakalım inşallah
Gerçekten çok sıcak yaz gibi hava var yazliklarla çıktım dışarı yine de bunalıyorumBende sürekli limonlu dondurma yiyorum
Bu yaz mahvolduk ben şimdiden kısa kollu yatmaya başladım
Neden?Hahahahahaha alemsin kız gerçekten
Ben e nabızdan PDF kısmınıda göremedim nereden bulacağızSağol canım PDF olarak hata veriyor indirmiyor tekrar bakayım
Ay böyle yuvarlaklar içinde falan ilk hamileliğimde bende böyleydim beni o zamanlara götürdünNeden?
Bizde etkilenmeye pek müsaitiz canım olsun farklı şeyler duyup yemekte iyi bisey vitamin çeşitliliğiBirbirimizden etkinelmeyiz inşallah yazdıktan sonra pişman oldum ama erik çıkmış artık manavlarda var
Dondurma gebelikte sakıncalı gıdalardan diye biliyorum Doktoruna danış istersen ben de çok severim Dondurma yazın nasıl geçer bilmiyorumBende sürekli limonlu dondurma yiyorum
Bu yaz mahvolduk ben şimdiden kısa kollu yatmaya başladım
Burada çoğu kişi yapmış öyle, ben de onlardan gördüm ilk hamileliğimde cinsiyeti takmıyordumAy böyle yuvarlaklar içinde falan ilk hamileliğimde bende böyleydim beni o zamanlara götürdün
Nasıl ya ben 15 gündür yiyorum diğer hamileliklerimde de yemiştim Nasıl sakıncası var ki bilmiyorumDondurma gebelikte sakıncalı gıdalardan diye biliyorum Doktoruna danış istersen ben de çok severim Dondurma yazın nasıl geçer bilmiyorum
Valla bende hamileliğin başından beri yiyorum dondurmasız duramıyorumNasıl ya ben 15 gündür yiyorum diğer hamileliklerimde de yemiştim Nasıl sakıncası var ki bilmiyorum
Yaa maşallahKızlar bizde 12+5 te gittik,cinsiyet göstermedi bacakları kapalıydı bebeğimin. Çünkü kendisi keyif yapmakla meşguldü. Fotoğrafımızı gönderiyorum
Evet ya benfe bulamadık bayadır istiyordum kırmızı iriler var artık onu yediydimGünaydınlar hamiş güzel anneler
Bi tane orta deger (mom degeri) varmis ona gore pappa o degerin kac kati beta o degerin kac kati oyle bakiliyomus. Burda mom degeri bilinmiyor.Kızlar merhaba ikili test sonuçları biri olması gerekenden düşük birisi olması gerekenden yüksek çıkmış sonuçları böyle olan var mı ne anlama geliyor perşembe ya da cuma gideceğim kontrole çok stres oldum 27 yaşındayım ilk gebeliğim ultrasonda 1.4 ense çıktı ve burun kemiği gözlemlendi yani ultrason gayet iyi demişti doktorum