2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
valla bulantı olsa mı ıyı olmasa mı :)
Benim dogru düzgün bulantım yok o korkutuyor beni burdakiler mahvolmuşlar bulantıdan
kızımda cok bulanmıstı ama 6. hafta cıvarı baslamıstı. su an 6+0 ım . ıyıyım sımdılık.
korkuyorum bulacak dıye 5 ay surmustu cunku. bulanmayınca da bı acaba oluyorum

Bulantı bende de yok. Ben aşılama ile hamile kaldım hiç belirtim yok tutmadı diye o kadar üzdüm ki kendimi. Ama pozitifmiş :) belirtilere takılmayın diyorlar

Bulantı ve akıntı iyi diyorlar bebek gelisiyormuş korkuyorum o yüzden

Benim bugün kontrolüm var 6+0 bugün ilk kez gideceğim çok heyecanlıyım inşallah sıkıntı olmazsa listeye eklenmek için randevudan sonra yazarım

Buradaki kayıpları duydukca daha cok korkup panik yapar oldum. Çok zor cok acı Allah sabırlar versin insallah. Benim her sabah asiri belim agriyor yataktan kalkamiyorum. Gunduz degil ama aksam bulantim ve mide eksimesi oluyor. Ve ara ara kasiklarimda ve yanlarimda adet sancisi gibi hafif sanci oluyor hafif kabizlik da var . Bazen de gogsume sanci giriyor anlık. Sivilcelerim de artti. Son 3 4 gundur de vajinal kasintim var travazol kullanacagim. Bendeki durum bu sekilde 9+1 oldum bugun haftaya kontrolum var ama cook korkuyorum
HERKES BELIRTILERINI YAZSA KARSILASTIRSAK OLUR MU

Canim gogus hassasiyeti evet kesin belirti degilmis onu bende okudum migdem dun bulandi bugun yok oyle bukadar vucut takip etmekte stres yaratiyor gercekten hersey Allah tan diyecek bisey bulamiyorum tevekkul etmek lazim bazende hayirlisini dilemek kurtaja girene kadar belirtileri devam eden insanlarda olmus korkununda ecele faydasj yok Allah bize evlat nasip edecekse edecek etmeyeceksw hersey bahane olacak olmamasi icin ne yazikki hepimizin kayiplari oldugu icjn kaygilar

Bulantı ve akıntı iyi diyorlar bebek gelisiyormuş korkuyorum o yüzden
herkesin de bulanmıyor ama. benim bulanmıstı ılkınde o yuzden bı ıcten ıce beklıyor gıbıyım :)
kötu seyı nasıl beklıyorsak.
ben daha kese bıle gormedım. ne var ne yok bılmıyorum dr bıraz sabırlı. ben de sabırlıyım sanırım. gununu beklıyorum. ılk randevum 8 martta. 7+0 olacagım gıttıgımde. nasıpse cınsıyete kadar ogrenıcem nerdeyse

Yasim var kaybim var kendi doktorum hic onlem anlamadi canim fikir amacli doktorumda cok iyi onu birakmamda fikir alisverisi amaçlı

Yasim var kaybim var kendi doktorum hic onlem anlamadi canim fikir amacli doktorumda cok iyi onu birakmamda fikir alisverisi amacli
İyi yapmışsın bence mutlaka fark oluyor çünkü bakış acılarında mesela ilk kaybımda normal bi doktorum vardı üzerine konustugumuzda buradaki doktorum yani perinatolog bi çok şeyi farklı yaptı ve yapıyor onun kontrolünde gitmek daha iyi hissettiriyor sanırım büyük kayıplar sonrası diye düşünüyorum

Yasim var kaybim var kendi doktorum hic onlem anlamadi canim fikir amacli doktorumda cok iyi onu birakmamda fikir alisverisi amacli
Yok bende de yaş var. 12. Haftadan sonra gidiliyor diye duymuştum sanki. Çünkü daha organlar vs oluşmadı, ikili test için vs de erken. O yüzden sordum. Ben de hekimime danışayım

Folidoce kullaniyorum canım 400 mg doktor da herhangi bir sey demedi ki hatta belki önlem amaclı kan sulandırıcı verir dedim ailede yoksa gerek yok dedi bundan sonraki gebeliginde temkinli ilerleriz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…