- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.501
kızımda cok bulanmıstı ama 6. hafta cıvarı baslamıstı. su an 6+0 ım . ıyıyım sımdılık.Benim dogru düzgün bulantım yok o korkutuyor beni burdakiler mahvolmuşlar bulantıdan
Bulantı ve akıntı iyi diyorlar bebek gelisiyormuş korkuyorum o yüzdenvalla bulantı olsa mı ıyı olmasa mı :)
kızımda cok bulanmıstı ama 6. hafta cıvarı baslamıstı. su an 6+0 ım . ıyıyım sımdılık.
korkuyorum bulacak dıye 5 ay surmustu cunku. bulanmayınca da bı acaba oluyorum
Benim bugün kontrolüm var 6+0 bugün ilk kez gideceğim çok heyecanlıyım inşallah sıkıntı olmazsa listeye eklenmek için randevudan sonra yazarımKızlar merhaba
Bugün kontrolü olan var mı? Haftayı güzel haberlerle kapatalımgüncellemeleri unutmayalım bazı arkadaşlar hala kese ve kalp sesi belirtmemiş . Henüz randevuya gitmeyenlere değil sözüm inşallah bol bol güzel haberler alırız. Bebişini kaybeden arkadaşlara da en kısa sürede sağlıklı bebişler dilerim
Benim de bulantim oyle asiri olmadi hic. Aksamlari oluyor bazen bulanti ve mide eksimesiBenim dogru düzgün bulantım yok o korkutuyor beni burdakiler mahvolmuşlar bulantıdan
Perinatolog için daha erken değil mi canım ??Bendede goguslerimde agri azaldi belirtilerim azaldi korkmuyor degilim bugun parinatolojiye gidecegim yasimdan ve kaybimdan dolayi
Canim gogus hassasiyeti evet kesin belirti degilmis onu bende okudum migdem dun bulandi bugun yok oyle bukadar vucut takip etmekte stres yaratiyor gercekten hersey Allah tan diyecek bisey bulamiyorum tevekkul etmek lazim bazende hayirlisini dilemek kurtaja girene kadar belirtileri devam eden insanlarda olmus korkununda ecele faydasj yok Allah bize evlat nasip edecekse edecek etmeyeceksw hersey bahane olacak olmamasi icin ne yazikki hepimizin kayiplari oldugu icjn kaygilarBenim geçen sefer 8+6 da kaybım oldu biraz araştırdım. Göğüs hassasiyetim azalmıştı ve fena kalça ağrısı vardı kanamam olmadı ancak böyle pıhtı gibi beyaz kırmızı bı parça gelmişti vajinadan. Benim belirtilerim bunlardı ancak göğüs hassasiyetinin azalması çok belirleyici değilmiş zaman zaman değişiklikler yaşanıyormuş tek başına yetmez yani. Bir araştırmamda da kadının biri 11 haftalıkken kaybetmiş o da diyorki karnımda sertlik vardı sağa sola dönerken rahatsız olurdum o sertlik gitti ben alışıyorum sandım ama meğer kalbi durmuş yazmıştı.
herkesin de bulanmıyor ama. benim bulanmıstı ılkınde o yuzden bı ıcten ıce beklıyor gıbıyım :)Bulantı ve akıntı iyi diyorlar bebek gelisiyormuş korkuyorum o yüzden
Yasim var kaybim var kendi doktorum hic onlem anlamadi canim fikir amacli doktorumda cok iyi onu birakmamda fikir alisverisi amacliPerinatolog için daha erken değil mi canım ??
Canım benim göğüs ağrım da azaldı şişlik değil ama ağrı azaldı normalmiş vücut alıştıkça azalıyor dedi doktor korkmaBendede goguslerimde agri azaldi belirtilerim azaldi korkmuyor degilim bugun parinatolojiye gidecegim yasimdan ve kaybimdan dolayi
Kaybı olduğu için bence mantıklı olmuş ben başından beri ikinci gebeliğimin perinatologa gidiyorumPerinatolog için daha erken değil mi canım ??
Yasim var kaybim var kendi doktorum hic onlem anlamadi canim fikir amacli doktorumda cok iyi onu birakmamda fikir alisverisi amaçlı
İyi yapmışsın bence mutlaka fark oluyor çünkü bakış acılarında mesela ilk kaybımda normal bi doktorum vardı üzerine konustugumuzda buradaki doktorum yani perinatolog bi çok şeyi farklı yaptı ve yapıyor onun kontrolünde gitmek daha iyi hissettiriyor sanırım büyük kayıplar sonrası diye düşünüyorumYasim var kaybim var kendi doktorum hic onlem anlamadi canim fikir amacli doktorumda cok iyi onu birakmamda fikir alisverisi amacli
Yok bende de yaş var. 12. Haftadan sonra gidiliyor diye duymuştum sanki. Çünkü daha organlar vs oluşmadı, ikili test için vs de erken. O yüzden sordum. Ben de hekimime danışayımYasim var kaybim var kendi doktorum hic onlem anlamadi canim fikir amacli doktorumda cok iyi onu birakmamda fikir alisverisi amacli
Doktorum bulantı şart degil demisti kanama olmadigi surece sorun yok dediBulantı ve akıntı iyi diyorlar bebek gelisiyormuş korkuyorum o yüzden
Folidoce kullaniyorum canım 400 mg doktor da herhangi bir sey demedi ki hatta belki önlem amaclı kan sulandırıcı verir dedim ailede yoksa gerek yok dedi bundan sonraki gebeliginde temkinli ilerleriz dediCanım sen hangi folik asidi kullanıyorsun benim ilk gebeliğim de bebiş geriden geliyordu bir hafta kadar ve folik asit seviyem düşüktü baya bende folbiol kullandım bir süre sonra gayet yetişti haftasına bebeğim bir dene istersen belki seninde öyledir
Duyulmuyor da görünüyor genelde erken dönemde kalp atışıMerhaba herkese 5+6 da kalp sesi duyan var mı?
hahah hizli yazmaya calistigim icin yazamamisimNe guzel senin adina sevindim
dün danıştım bu konuyu doktoruma dediğin şeyleri folik asit yapmaz mutlaka alacaksın deyip gecistirdi
Buarada lamay ne tam olarak? Hiç duymadım daha önce