2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Merhaba benim bebeğimde kiolosu düşük dgdu 2800 4ay oldu 5950 15 günde 200 Gr almamış nerdeyse Dr mecbur mama takviyesi dedi hatta nörolojik açıdan çok iyi olduğu için ek gıda havuç verin dedi

21.00 da getirdim yatak odasına. Ve saat gece 12 oldu daha yeni uyudu. Tabi dediğin gibi sürekli aç olmasa da uyanıp mızırdanıp durmazsa

Bu 12. Hafta atağı ne kadar sürüyormuş canım bilgin var mi
10 günü buluyor bende öyle oldu ama snrasi da uyku gerilemesi bende 10 da yatan çocuk bu saat oldu uyumuyor

Kızlar bebeğimi gece uykusuna yatırdıktan sonraki ilk uyanmasında besleyip altını değiştirdiğimde bir şey fark ettim o bez çok dolu olmuyor 4-5 saat geçmesine rağmen ama diğer bezler 2 saatte dolu oluyor. Sizde de böyle mi

Bebek uyumuşsa bebeğin uykusunu açmamak için kaka yapmamışsa ya da taşmamışsa gece bez değiştirilmez. Besleyip gazını çıkarıp uyumasına izin verin.

Son düzenleme:
Bebek uyumuşsa bebeğin uykusunu açmamak için kaka yapmamışsa ya da taşmamışsa gece bez değiştirilmez. Besleyip gazını çıkarıp uyumasına izin verin.
Normalde ben de değiştirmiyordum ama poposu pişik gibi olmaya başladı bu ara o sebeple değiştiriyorum bir kaç gecedir. Teşekkürler yorumunuz için.

Merhaba benim bebeğimde kiolosu düşük dgdu 2800 4ay oldu 5950 15 günde 200 Gr almamış nerdeyse Dr mecbur mama takviyesi dedi hatta nörolojik açıdan çok iyi olduğu için ek gıda havuç verin dedi
Benim izlediğim doktor vaktinden önce ek gıdaya başlamayın falan diyor bazısı mama iyi değil diyor her kafadan bir ses valla

Merhabalar, kızım 4 aylık kulak arkasında döküntü var. Uzun zamandırda mukuslu kaka yapıyor? Sizce alerji olabilir mi?

12den önce altını değiştirip krem sürerim gece hiç açmam kaka yaptıysa değiştiririm zaten uyumaz o şekilde sabah çişle dolar bezi her sabah saat 8 bucukta gazımız kaka yapıp değiştirip tekrar uyur

Biz 1 aydan fazladır tuvalet iletişimi yapıyoruz. Gündüzleri uyumadan önce ya da uyanınca, emzirdikten bir süre sonra falan tutuyorum tuvalete yapıyo. Kakasının sinyalini genelde veriyo zaten ıh ıh sesler çıkarıyo, günlerce bezine kaka yapmadığı oluyo hep tuvalete yetişiyo. Geceleri uykusu açılır diye götürmüyodum, birkaç gündür gece 3 4 gibi kalktığımda götürüyorum, bazen gözünü açmıyo ama yine de yapıyo kakasını çişini. Bazen de gözünü açsa bile loş ışıkta götürdüğüm için uykusu açılmıyo emerken yine dalıyo. Öyle yani her seferinde denk gelmese de güzel alıştık böyle yaptırmaya

Nasıl yapıyo tuvaletini müdahale etmeden mi yapıyo şaşırdım ben illa masaj yapacam karnına bende anlıyorum gaz kakası gelmiş oluyo bacakları kaldırıyo kaka gelince aguu ordan anlıyorum aguu hazırım anne bastır diyo sonra gürültülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…