- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.161
Tamam nediyecek varsa eger tedbir amacli kari kocadan alinmasi lazim degilmi kan pihtislamasi kadinda olan seymiBakirkoyde mavi lab var simdi aradim fiyat sorfum 785tl dedi. Valla eger ki hamileligimi garantiye alcaksam 785tl feda olsun nedir ki. Sen de o taraflarda bulursun belki labaratuar yaz ya da pihtilasma testi yaz yakin yerdeki merkezler cikiyo googleda. Ama emin degilim doktor bi sey der mi yaptirsak mi diye.
Ne testi diye diyorsun sen bende bakiyim bizim bu cevredede varBakirkoyde mavi lab var simdi aradim fiyat sorfum 785tl dedi. Valla eger ki hamileligimi garantiye alcaksam 785tl feda olsun nedir ki. Sen de o taraflarda bulursun belki labaratuar yaz ya da pihtilasma testi yaz yakin yerdeki merkezler cikiyo googleda. Ama emin degilim doktor bi sey der mi yaptirsak mi diye.
Sadece kadinin kan pihtilasmasina bakiliyordur diye dusunuyorum ya, kan uyusmazligi falan degil bu. Esime soyledim, okuyup okuyup stres yapiyosun her hamile bu testten yaptirmiyodur gerek olsa doktor soylerdi minvalinde konustu.Tamam nediyecek varsa eger tedbir amacli kari kocadan alinmasi lazim degilmi kan pihtislamasi kadinda olan seymi
Pihtilasma testi diye baktim ben, PT ve aPTT olarak iki test yapiliyor ikisi toplam 785tl dediler bana.Ne testi diye diyorsun sen bende bakiyim bizim bu cevredede var
Nereye yonlendirdi seni peki 2500 tl test pahaliymis esinle sana mi bakiyorlar anlamadim yukarida arkadas yazmis onunki baska test miKızlar benim de doktorum bugün kan pıhtılaşma testi istedi bir yere yönlendirdi 2500 fiyat verdiler cuma günü yaptiracam sadece benden kan alınacakmis benim kimyasal gebeliklerim var ve ilk bebeğim tüp Bebek ti onda bakilmamisti pıhtılaşma ya bunda da lekelenmeler olunca benden istedi yaptiracam bende bakalım
Arkadasin doktoru yonledirmis asagida yazmis 2500 tl istemis onunki baska test mi farkli bizim buradada subesi var mavinin giderim bendePihtilasma testi diye baktim ben, PT ve aPTT olarak iki test yapiliyor ikisi toplam 785tl dediler bana.
Ben 6+4 te gitmiştim dinlemedik gösterdi kalp atışını şimdi 2 hadta sonra gel demişti bugün tekrar gidiyorum bakalım ne durumda ufaklıkKalp icin mi gideceksin canim benimki 9 hafta sonuna dogru geldi 2 kez gittim kalbe
Bilmiyorum ki 2500 tl icinde hangilerine bakiliyor acaba belki de oranin ucretleri yuksektirArkadasin doktoru yonledirmis asagida yazmis 2500 tl istemis onunki baska test mi farkli bizim buradada subesi var mavinin giderim bende
Benim iki kez belirti vermedi. Güle oynaya süslenerek gittiğim video çekeriz dediğim kontrolde öğrendimBelirti veriyormu bebegin kalbi dursa biliyormusuniz hic bende onu dusunuyorum
Bence aklınızda soru işareti olacak her şeyi yaptırın. Rahat olmak çok önemli. Keşke dememek için.Bakirkoyde mavi lab var simdi aradim fiyat sorfum 785tl dedi. Valla eger ki hamileligimi garantiye alcaksam 785tl feda olsun nedir ki. Sen de o taraflarda bulursun belki labaratuar yaz ya da pihtilasma testi yaz yakin yerdeki merkezler cikiyo googleda. Ama emin degilim doktor bi sey der mi yaptirsak mi diye.
Pıhtılaşma genlerine bakılır en çok risk olan genleri tarar bazı laboratuvarlar bazıları daha fazla gen tarar o yüzden bu fiyat farkı diye düşünüyorum. Pıhtılaşma testi için eşin kan vermesine gerek yok bir önemi yok çünkü kan uyuşmazlığı olarak düşünürsek o zaten kadının negatif erkeğin pozitif olması durumu ki çok basit bir çözümü var.Nereye yonlendirdi seni peki 2500 tl test pahaliymis esinle sana mi bakiyorlar anlamadim yukarida arkadas yazmis onunki baska test mi
Ben de valla kasık agrim olunca hafif seviniyorum oh demekki bebek icerde saglikli diyeBen hic almadim bilerek vallahi kusmam olmasi beni mutlu ediyor goguslerimde geceleri inanilmaz agriyor gunduzleri bosaliyor bende surekli sen gibiyim esim bile diyor oh oh olsun belirtilerin
Canim beb gidip verecegim beykentte subesi var kafam rahat etsin benimde vermek varken imkan varken neye para harcamiyoruz ki 2 ye kadar gel dediler benimde bu kan pihtilasmasi cok soru hep vardi sen iyiki yazdin sagolPihtilasma testi diye baktim ben, PT ve aPTT olarak iki test yapiliyor ikisi toplam 785tl dediler bana.
Çok üzüldüm çok kötü bir durum Allah bir daha yaşatmasın. Bulantı kasık agrisi uyku hali vs devam ediyor muydu pekiBenim iki kez belirti vermedi. Güle oynaya süslenerek gittiğim video çekeriz dediğim kontrolde öğrendim
Benim 4. Hamileliğim hiç kasık ağrım olmadı. Hafif kusturmayacak mide bulantısı, memede büyüme ve hassasiyet (tatlı bir sancı) oldu sadece.Çok üzüldüm çok kötü bir durum Allah bir daha yaşatmasın. Bulantı kasık agrisi uyku hali vs devam ediyor muydu peki
Rica ederim, ne guzel vesile oldum. Ben de gidicem bugun ya da yarin. Bakalim sonuclar ciksin konusuruz yine.Canim beb gidip verecegim beykentte subesi var kafam rahat etsin benimde vermek varken imkan varken neye para harcamiyoruz ki 2 ye kadar gel dediler benimde bu kan pihtilasmasi cok soru hep vardi sen iyiki yazdin sagol
Insallah bu sefer her sey harika gider cok guzel bir hamilelik gecirirsiniz. Sormayinca soylemiyolar yaBenim aptt iyi ama protein s seviyem düşük çıkmıştı. O da bir tür kanda pıhtılaşma sorunuymuş. O yüzden kullanıyorum kan sulandırıcı.
Amin insallah Allahim hicbir hamileye yasatmasin.Çook geçmiş olsunAllah tekrar yaşatmasın inşallah çok zor o korkuyu yaşamak yaşayan bilir çok sevindim Allah size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın benimde tamamen durdu çok şükür dinleniyorum doktor baska bir sey demedi size doktorunuz ne önerdi acaba