2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Osman Gönülal'ın bununla ilgili bir videosu vardı bakın bir.
Benim oğlumda da hırıltı var. Prematüre doğduğu için olan bir şeymiş, trakeomalazi dedi doktoru. Zamanla geçecekmiş.
Çok teşekkür ederim nasıl peki şimdi oğlun daha iyi mi azaldı mı hırıltısı ya da balgamı da var mı

Güzel korkma o zaman karnı tok ki emmek istemiyor uyuyor diyorsun e aç olan bebek ağlar uyumaz.
Aslında ağlıyor ama meme istemiyor. İki piş piş yapınca gözleri gitmeye başlıyor bende uykusu olduğu için emmek istemiyor diye düşündüm ama birkaç kere başımıza geldi bu. Uykusunu tam alamadığı için yapıyor sanırım doktora sormam lazım

Doktora danışmak daha iyi tabii. Bebeğin düzenli kilo alışı, günde kaç kez kaka ve idrar yaptığına bakarak doyduğu anlaşılır.

Canım acaba sütun çok kaliteli, yağlı falan ondan mı tam doyuyor da almıyor

Canım acaba sütun çok kaliteli, yağlı falan ondan mı tam doyuyor da almıyor
Yok ya tokluktan olduğunu sanmıyorum. Daha memeyi vericeğimi anlayınca kucağıma alip yatırınca bile ağlıyor. Emzikten olmuş olma ihtimalini düşünüyorum artık çünkü emziği hafiften tutmaya başlayınca başladı bu halleri. Gerçi emzigi de yine asla tam almiyor, önlüğüyle ağzına tutturuyorum anca o zaman tutuyor emziği. Çok moralim bozuk inan bütün modum çöktü ağlamak istiyorum. Emzikle biraz uyuyordu emzigi biraktirmak istiyorum meme reddi yapmasın diye sonrada diyorum nasil uyutuucam

Biz annelerin çilesi bitmiyor canım, hepimizin ayri sıkıntısı var. İnşallah geçicidir, çabucak döner memeye. Yani eğer biberonla mama icmiyorsa acıkınca memeyi tutması lazım

Biz annelerin çilesi bitmiyor canım, hepimizin ayri sıkıntısı var. İnşallah geçicidir, çabucak döner memeye. Yani eğer biberonla mama icmiyorsa acıkınca memeyi tutması lazım
Yok emmiyor işte biberonla. Ne bilim ağlayınca acıkınca almasi lazim ama almıyor aç kalıcak diye korkuyorum. Vallahi öyle annelik çok zor. Yarın bir doktora götürücem

Yok emmiyor işte biberonla. Ne bilim ağlayınca acıkınca almasi lazim ama almıyor aç kalıcak diye korkuyorum. Vallahi öyle annelik çok zor. Yarın bir doktora götürücem
Götür canım bence de. Belki bi yeri agriyordur falan bilemiyoruz. Benim de 1 haftadır sütüm çok az emiyor ama süt yok karnı doymuyor. Mamasını artirdim ,ben de buna üzülüyorum, simdi takviyelerimi artircam

Ya aşırı tonton olmasa da olur eğer gelisimi geri kalmayacaksa buyuk oranda anne sutune devam etmesi daha iyi degil mi acaba haftaya doktor randevumuz var soracagim yoksa mama arttikca memeden uzaklasiyorlarmis degilse de dediginiz gibi biseyleri kabullenip devam etmek lazim valla uc aydir cocugu tartiya koyup indirmekten manyak oldum cocuk da bi hal oldu yazık tartiya koyunca masum masum bakiyo yavrucak

Evet bazen benimki de çok uykusu varsa emmek istemiyor ondan olabilir

Belki alerjisi vardir alerjiden de hiriltili solunum olabiliyormuş kakasi filan normal mi vucunda kizarikliklar gecmeyen pisigi filan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…