- 3 Aralık 2023
- 98
- 93
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #32.021
İnşallah alabilirz birazda olsa rahatlatır biziBen önceden konuşmuştum veririz demişlerdi bakalım. İkinci dönem heyet raporu için uğraşacağım
60 cc den daha fazla yaptıgınızda içiyor mu pekiAynı şeyleri yaşıyorum 3 aylığız asla emmiyor ve saat başı mama istiyor 60 cc mama yetmiyor mu acaba diye düşünüyorum sağmayada vaktim yok belki faydası olur diye giyilebilir göğüs pompası aldım
Memnun musun pompadan?Aynı şeyleri yaşıyorum 3 aylığız asla emmiyor ve saat başı mama istiyor 60 cc mama yetmiyor mu acaba diye düşünüyorum sağmayada vaktim yok belki faydası olur diye giyilebilir göğüs pompası aldım
Heyeti inceleyen oluyor mu? Sizin branşınız nedirBen önceden konuşmuştum veririz demişlerdi bakalım. İkinci dönem heyet raporu için uğraşacağım
Bana aile hekimi yarım saatte bir emzir demişti, ilk gün öyle yaptım. Calpol da yazmıştı ateşi çıkarsa diye.Evde calpol yok yainşallah artmaz ateşi. Hemen etki eder mi aşı bilmiyorum ama mayışık halde şu an doğru düzgün emmiyor bile 2 dk emip uyuyor. Yerine koyunca uyanıyor
Bilmiyorum, müdürümle konuşmuştuk çok önceden, o sorun görmemişti. Branşım edebiyatHeyeti inceleyen oluyor mu? Sizin branşınız nedir
Pzartesi gelecek bayağı memnun kullananlar bende son çare denemek istedimMemnun musun pompadan?
Evet içiyor bazen çıkarsada tamamen mamaya düşmesini istemediğimden vermiyorum bu aylarda ne kadar mama verilir onuda tam bilmiyorum60 cc den daha fazla yaptıgınızda içiyor mu peki
En az 120 veriliyormuş normalde ama mamaya alıştıgı için emsede doymuyor hatta benim sagdıgım 60 cc sütle doymuyor ama aynı miktar mamayla doyuyor çok ilginçEvet içiyor bazen çıkarsada tamamen mamaya düşmesini istemediğimden vermiyorum bu aylarda ne kadar mama verilir onuda tam bilmiyorum
Geceleride çok sık uyanıyor 1 buçuk saate bir kalkıyor kesintisiz 2 saat bile uyumuyor sizdede öyle miEvet içiyor bazen çıkarsada tamamen mamaya düşmesini istemediğimden vermiyorum bu aylarda ne kadar mama verilir onuda tam bilmiyorum
Bebebao ise ben aldım memnun değilim pek. Dun sütü sığmıyor. Memeyi tam boşaltamıyor. Umarım sen seversinPzartesi gelecek bayağı memnun kullananlar bende son çare denemek istedim
Benim anlamadığım nokta da o zaten. Ben emziriyorum + mama veriyorum. Biz hiç mamayı bırakamayız bu heap ile. Çünkü iki göğsümü de emiyor hadi sen kötü ikisinden toplan 60 70 cc emdi diyelim. Bir de üstüne 90 cc mama veriyorum. E benim en az 90+70 = 160 cc süt üretmem lazım.. Bana zor ve saçma geliyor. Mama bir girdap benim içinEn az 120 veriliyormuş normalde ama mamaya alıştıgı için emsede doymuyor hatta benim sagdıgım 60 cc sütle doymuyor ama aynı miktar mamayla doyuyor çok ilginç
Gerçekten mi bende ondan almıştım inşallah memnun kalırımBebebao ise ben aldım memnun değilim pek. Dun sütü sığmıyor. Memeyi tam boşaltamıyor. Umarım sen seversin
Mamaya alışan bebekleri tekrar tamamen memeye döndürmek zormuş zaten mama tokluguyla anne sütü toklugu farklı oluyor sanırım . İlk başlarda çok canımı sıkıyordum ama artık kabullendim bebegim doyuyor besleniyor bir şekilde büyüyecek azda olsa anne sütüde alıyor en azından diye kendimi avutuyorum kabullenin e daha kolay oluyorBenim anlamadığım nokta da o zaten. Ben emziriyorum + mama veriyorum. Biz hiç mamayı bırakamayız bu heap ile. Çünkü iki göğsümü de emiyor hadi sen kötü ikisinden toplan 60 70 cc emdi diyelim. Bir de üstüne 90 cc mama veriyorum. E benim en az 90+70 = 160 cc süt üretmem lazım.. Bana zor ve saçma geliyor. Mama bir girdap benim için
Aynen öyle artık kaka yapmadığı sürece altını değiltşrmeyi bıraktım uyuma süresi biraz daha arttı çünkü değiştirirken uykusu dağılıyordu hemenGeceleride çok sık uyanıyor 1 buçuk saate bir kalkıyor kesintisiz 2 saat bile uyumuyor sizdede öyle mi
Değil mi bemcede çok ilginç galiba şu ön süt son süt olayından uzun emmediği için doymuyor ama mama formül olduğu için yetiyorEn az 120 veriliyormuş normalde ama mamaya alıştıgı için emsede doymuyor hatta benim sagdıgım 60 cc sütle doymuyor ama aynı miktar mamayla doyuyor çok ilginç
Bende değiştirmiyorum ama yinede uyku süresinde bi artış olmadı maalesef alarm gibi kalkıyorAynen öyle artık kaka yapmadığı sürece altını değiltşrmeyi bıraktım uyuma süresi biraz daha arttı çünkü değiştirirken uykusu dağılıyordu hemen
Sagdıgımda da doymuyor ama sagdıgımda ön sütte son sütte geliyordur ama sagdıgımı içse bile ardına mama istiyor doymuyor ben çözemedim bu işi acaba sütüm doyurucu degil miDeğil mi bemcede çok ilginç galiba şu ön süt son süt olayından uzun emmediği için doymuyor ama mama formül olduğu için yetiyor
Ben 60 cc mama veriyorum emmediği zaman bile o zaman doymuyor bebeğim az geliyor ağlıyor çopu zaman mamaya alıpmasın diye çok vermiyordumMamaya alışan bebekleri tekrar tamamen memeye döndürmek zormuş zaten mama tokluguyla anne sütü toklugu farklı oluyor sanırım . İlk başlarda çok canımı sıkıyordum ama artık kabullendim bebegim doyuyor besleniyor bir şekilde büyüyecek azda olsa anne sütüde alıyor en azından diye kendimi avutuyorum kabullenin e daha kolay oluyor
Kaç aylık bebeginiz benimki 60la doyuyor aglamıyor ama 1 saat sonra bir daha acıkıyorBen 60 cc mama veriyorum emmediği zaman bile o zaman doymuyor bebeğim az geliyor ağlıyor çopu zaman mamaya alıpmasın diye çok vermiyordum