2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Evde calpol yok ya inşallah artmaz ateşi. Hemen etki eder mi aşı bilmiyorum ama mayışık halde şu an doğru düzgün emmiyor bile 2 dk emip uyuyor. Yerine koyunca uyanıyor
Bana aile hekimi yarım saatte bir emzir demişti, ilk gün öyle yaptım. Calpol da yazmıştı ateşi çıkarsa diye.

Evet içiyor bazen çıkarsada tamamen mamaya düşmesini istemediğimden vermiyorum bu aylarda ne kadar mama verilir onuda tam bilmiyorum
En az 120 veriliyormuş normalde ama mamaya alıştıgı için emsede doymuyor hatta benim sagdıgım 60 cc sütle doymuyor ama aynı miktar mamayla doyuyor çok ilginç

En az 120 veriliyormuş normalde ama mamaya alıştıgı için emsede doymuyor hatta benim sagdıgım 60 cc sütle doymuyor ama aynı miktar mamayla doyuyor çok ilginç
Benim anlamadığım nokta da o zaten. Ben emziriyorum + mama veriyorum. Biz hiç mamayı bırakamayız bu heap ile. Çünkü iki göğsümü de emiyor hadi sen kötü ikisinden toplan 60 70 cc emdi diyelim. Bir de üstüne 90 cc mama veriyorum. E benim en az 90+70 = 160 cc süt üretmem lazım.. Bana zor ve saçma geliyor. Mama bir girdap benim için

Mamaya alışan bebekleri tekrar tamamen memeye döndürmek zormuş zaten mama tokluguyla anne sütü toklugu farklı oluyor sanırım . İlk başlarda çok canımı sıkıyordum ama artık kabullendim bebegim doyuyor besleniyor bir şekilde büyüyecek azda olsa anne sütüde alıyor en azından diye kendimi avutuyorum kabullenin e daha kolay oluyor

Değil mi bemcede çok ilginç galiba şu ön süt son süt olayından uzun emmediği için doymuyor ama mama formül olduğu için yetiyor

Değil mi bemcede çok ilginç galiba şu ön süt son süt olayından uzun emmediği için doymuyor ama mama formül olduğu için yetiyor
Sagdıgımda da doymuyor ama sagdıgımda ön sütte son sütte geliyordur ama sagdıgımı içse bile ardına mama istiyor doymuyor ben çözemedim bu işi acaba sütüm doyurucu degil mi

Ben 60 cc mama veriyorum emmediği zaman bile o zaman doymuyor bebeğim az geliyor ağlıyor çopu zaman mamaya alıpmasın diye çok vermiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…