2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Mama veriyor musun peki canım
Evet maalesef 2 haftalıkken başlamak zorunda kaldım doktor önerisiyle, memeyi kavrama sorunları oldu vs. Şimdi de birkaç haftadır ara ara memeyle kavga oluyor. Ebelere göre sütüm fazla gayet yeterli, birini emzirirken öbüründen süt akıyor vs ama kilo alımı alt sınırda o yüzden mamayı da kesemiyorum. Pompaya da gelmediği için sütüm az mı acaba diye halen endişem var

Pompan Manuel mi canım? Benim hem Manuel hem bebebao var ikisi de son sütü çekmiyor ben de bilmiyorum ne kadar sütüm var

Pompan Manuel mi canım? Benim hem Manuel hem bebebao var ikisi de son sütü çekmiyor ben de bilmiyorum ne kadar sütüm var
Yok ya hem Philips avent var onu yengem verdi ama 8-9 yıllık çekim gücü azalmıştır diye bebebao aldım o da benzer, en son lansinoh aldım o biraz daha iyi ama yine benzer. Ama sorun şu ki ben zaten hiç dolu göğsü sağamıyorum emzirdikten sonra sağabiliyorum iki göğüsten 40 çıktı geçen ilk defa genelde 20-30 en en fazla. Ama bebeğim saat başı emdiği için dolu göğsümü sağamadım hiç bilmiyorum o yüzden

Ben de önsütü sağıyorum 5 10 dk. O da 35 falan çıkıyor ikisi. Emzirdikten sonra sağınca hiç gelmiyor

Bizim de öyle canım. Insallah sütümüz artsın mamayı bırakalım Amin

Canım affedersin ama benim kabızlık problemim var. Ne zaman biraz zorlarsam kanama kırmızıya dönüyor. Senin var mı öyle bir durumun?
Kabızlık var hemoroid de var ama kanama olmuyor bende. Onunla alakalı değil çünkü silerken anlıyorum nereden geldiğini ve wcye çıkmadığım günlerde bile kanamam devam ediyor

Bence makimeler sağamıyor. Oğlum cuk cuk emiyor makineye sorsan 20 25 ml bir de her iki göğsümü veriyorum 20 dk 20 dk
Evet ben de öyle, chatgbt’ye sorduğumda let down refleksi diyor yani bebek gibi uyaramıyor makine bazı kişileri, bazılarında sorun olmuyor 90-100 cc çıkıyor ama bizde yeterince uyaramadığı için çıkmıyormuş. Ebeler de ordan çıkana bakma demişti. Şimdi sadece her gün sütüm belki biraz daha artar diye sağım yapmaya çalışıyorum

Aynen ben de o yüzden sağıyorum
Bir de 20lik dişim çürümüş hafiften ağrıyacak gibi hissediyorum olur da çektirmek zorunda kalırsam en azından bebeğe veririm sağdıklarımı morfin vücuttan atılana kadar gerçi sağdıklarımı hep önsüt ama napıyım

Aman 30 çıktı iki göğüsten ama göğsümü sıkıyorum yüzüme kadar fışkırıyor ben çözemedim bu işi
Benimde öyle 30 u zar zor cıkarıyoruz elle sağım yapıyo eşim o zamanında inek sağmış tekniği aynı bızt bızt komedi oluyo emmeleri güçlü sütüm akıyo imkansız az olması diyorum doymasa uyumaz çiş dolmaz felan

Evet ben de anlamıyorum bunu günde en az 6 bezimiz oluyor ki 3-4 saat aralıklarla. Pompa sağmıyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…