Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    40
Bana da bir tane kayınvalidem ördü ama henüz görmediğim için bi kalın battaniye bi penye battaniye almak istiyorum . Hastane çıkışında var sadece penye battaniyem ☺️ ne kadar lazım bilmediğim için hep almak istiyorum 😁

Kızlar inşallah benimki gibi hiç böyle stresler yaşamadan tam haftasında doğum yaparsınız hepiniz saglıkla ve Saglıkla bebıslerınizi direk eve götürebilirsiniz. Bizim benden dolayı ısımız biraz sıkıntılı bebişlerin saglıgı gayet iyi şuanlık ama bende nolur belli degıl.
Allahım hepinizin yüzünü güldürsün 🙏😊

Kızlar inşallah benimki gibi hiç böyle stresler yaşamadan tam haftasında doğum yaparsınız hepiniz saglıkla ve Saglıkla bebıslerınizi direk eve götürebilirsiniz. Bizim benden dolayı ısımız biraz sıkıntılı bebişlerin saglıgı gayet iyi şuanlık ama bende nolur belli degıl.
Sağsalim çıkarsınız iyi düşünün Artık tıp çok çok ilerledi çok şükür Eskisi gibi riskler yok artık

Hanımlar selam, geçenlerde bir ankete katıldım meğer hediyesi varmış. Hamile kadınlar (ilk gebeligi olanlar) ankete katiliyor ve birkaç hafta sonra ikinci kez yapılıyor. Hediyesi de 6 hafta süren doğuma hazırlık ve yoga. Haftada 2 saat sürüyormuş eğitim ve online oluyormuş. Ben tam da eğitim arıyordum normal doğuma hazırlık eğitimi ilaç gibi geldi, birkaç hafta içinde başlayacakmış. (Normal istiyorum ama sağlıkla gelsin doğum şekli önemli değil) Kaç kişiye eğitimi hediye ettiklerini bilmiyorum ancak birkac grup varmis ve her grupta10 12 kişi oluyormuş kursiyer sayısı. Aşağıya link ekliyorum. İlgilenen başvurabilir. 🤗

A canım benim sakın stres yapma. Bak erken teşhisle seni kontrol altına almışlar. Bebeklerinin kilosu gelişimi de gayet iyi. Herşey güzel olacak. Emin ol. Bak benim de ilk gebeliğimde aynı şeyi yaşadım kızım 1500 kilo dünyaya geldi. Gayet sağlıklı küvezdede çok kalmadı. Grubun ilk annesi sen olucan güzel haberlerle bekliyoruz

Allah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin sizin için stresli bir süreç olacaktır muhakkak ama kendinizi strese ne kadar çok kaptırırsanız neticesi de o denli olumsuz seyredecektir. Güzel şeyler düşünmeye çalışın gerisi hallolur Allah'ın izniyle 🤲🏻

• Amin
Reactions: dhn
Merhabalar 29+3'ten 💕
Ben birkaç gündür resmen ilk 3 aya döndüm aşırı bir uyku uykuya doyamama ve gün içinde de uyuma var ama iyi de geliyor bir yandan dinlenmiş hissediyorum demek ki İhtiyacım da var happy momdada bakıyorum çoğu kişi bu ay haftalarda böyle uyku halinde oluyormuş:KK51: temizlik vesaire yapasım var ama hiç elim kolum kalkmıyor Aman diyorum dinlen:KK48:
İnanılmaz uykum var ama çalışan anne olunca çocukla mümkün olmuyo sorumluluklarım ağır basıyo bugün uyumak için yıllık izin kullandım ama 8 de uyandım ev işlerini yapcam alışverişi tamamlicam diye eve daha yeni girdim bir saat sonra çocuk okuldan çıkacak izne ayrılıp doya doya uyumak istiyorum bebiş gelince gelsin uykusuz geceler 🫢

Kızlar pazar günü canım sıkkındı biraz kafamı dağıtmak için hiç ara vermeden tüm evi dip köşe temizledim yani kendimi baya kaptırmışım akşamında da rahimde ve sağ kasıkta şiddetli sancılar oluştu uyluk kemiği kısmında da sancı var kaç gündür ayağa kalkamıyorum yatarken yine biraz daha iyiyim ama sağa sola dönemiyorum. İki hafta önceki kontrolde sağ kasıkta fıtık olduğu belirlenmişti ve enfeksiyon olduğu söylenmişti. Enfeksiyon için üromisin tek saşe toz kullandım suyu da genelde 2 litre içerim(hamilelik öncesinden alışkanlık) acaba bu sancılar normal midir yoksa korkmalı mıyım bugün 3 gün oldu hastaneye de gitmedim

X