Benim bebekto 1 bucuk aylik uyandirmiyorum kendi uyaniyo zaten uyanmazsa cok nadir de olsa 4-5 saat uyudugu oluyor hic ellemiyorum. Doktor uyandirmayin hem senin sütün iyice birikir hem o dinlenmis olur daha rahat emer demişti.
Günümüz günümüze uymuyor ki 3 4 gün gece çok iyi uyuyordu. 3 saat kesintisiz uyuyordu ben uyandırıyordum. Ama son 2 gündür gecemiz gündüzümüze girdi resmen. Yarım saat uyuyor sonra uyanıyor
Ben de son bir haftadır özellikle uyandırmıyorum 29 günlük olduk ama bazı doktorlar youtube instagramda falan karşıma çıkıyor bir ayın sonuna kadar 2-3 saatte bir beslemeye devam edin diyor ben de kafa karışıklığı yaşıyorum kimi doktor da doğum kilosuna geldiyse uyandırmayın diyor çünkü
Canım ya 2 3 gün yumuşamıştı şimdi yine taş gibi oldular ben de anlamadım evet boğazına kaçıp duruyor sürekli. 2 3 sefer bir göğüs sonra 2 3 sefer diğer göğüs şeklinde gidiyorum orayı iyice bitirsin yağlı sütü alabilsin diye. Youtubeda dinlediğim videolsrda öyle diyordu çünkü. Diğer taraf dolup akmaya başlarsa mochi var süt toplayıcı vakumlu. Onu takıyorum ona başı fazlası akıyor biraz göğsümün taş gibiliğini de rahatlatmış oluyor. Onları da donduruyorum. İnternetten araştırdım çünkü. Kendimce bi şeyler yapmaya çalışıyorum geriye doğru yatar gibi yapıyorum ki memeden süt ağzına çok hızlı dolmasın diye elimle makas yapıyorum fslan. İşte bi şeyler yapıyoruz olduğu kadar. Ama hala düzelmedi öyle böyle günü kurtarıyoruz