Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    40
Allah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin sizin için stresli bir süreç olacaktır muhakkak ama kendinizi strese ne kadar çok kaptırırsanız neticesi de o denli olumsuz seyredecektir. Güzel şeyler düşünmeye çalışın gerisi hallolur Allah'ın izniyle 🤲🏻
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederim 😊🙏

Kızlar pazar günü canım sıkkındı biraz kafamı dağıtmak için hiç ara vermeden tüm evi dip köşe temizledim yani kendimi baya kaptırmışım akşamında da rahimde ve sağ kasıkta şiddetli sancılar oluştu uyluk kemiği kısmında da sancı var kaç gündür ayağa kalkamıyorum yatarken yine biraz daha iyiyim ama sağa sola dönemiyorum. İki hafta önceki kontrolde sağ kasıkta fıtık olduğu belirlenmişti ve enfeksiyon olduğu söylenmişti. Enfeksiyon için üromisin tek saşe toz kullandım suyu da genelde 2 litre içerim(hamilelik öncesinden alışkanlık) acaba bu sancılar normal midir yoksa korkmalı mıyım bugün 3 gün oldu hastaneye de gitmedim
Ağrın geçmediyse fıtık olduğu için gitmen en doğrusu gibi geçmiş olsun

Kızlar merhaba. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hastane yatısım verildi. Bu hafta sonuna kadar doğuma alınacagım
Çok heyecanlı, ilk bebişlerimiz geliyor desenize. Sağlıkla ilerlesin her şey inşallah dualarımız sizinle 🥰

• Amin
Reactions: dhn
Bizim de bugün randevumuz vardı, tam 32+0da gel çalışabilir raporu için ve o gün NSTye gireceksin yarım saat önce gel dedi. NST diyince çok heyecanlandım, yaklaşıyoruz iyice diye hissediyorum 💓 1200 g olmuş oğluşum, baş geliş pozisyondaydı. Çatı ağrısı bu pozisyonda çok normal dedi 🐣

Kızlar bir şey daha hastane odası süsleme yapmayı düşünen var mı kendiniz mi yapacaksınız yoksa bir organizasyon şirketine mi yaptıracaksınız İstanbul’da olanlar düşünenler varsa bana da söyleyebilir mi nereyi düşünüyorlar ben çünkü güvenemiyorum Instagram’dan bakıyorum kapora istiyorlar dolandırıcı da olabiliyorlar fotoğrafçı ayarladım ama süslemeyi de yaptıracağım kendim uğraşamam o stresle. eşim de panik oluyor kriz yönetimi onda sıfır. iyice geriliriz doğum öncesi hiç gerek yok:)
Bizim hastene paketinde ikram edilecek yiyecekler,çikolata,fotoğraf çekimi dahil bir çok şey var canım o yüzden ben valizimi birde hediyelikleri alıp gideceğim.ama olmasaydıda hastanenin anlaşmalı çalıştığı firmalar var onlara yaptırırdım doğum yapacağım hastaneyle görüş onlar yönlendirir

1600-1700 grda geziniyorlar. Yok bilgim ama yılbasına kadar orada kalırlar muhtemelen canım
Hakkııızda hayırlısı olsun canım üzülme hiç,onlar içinde senin içinde en iyisi o demekki 🙏 2 kilo olunca hemen evine alıp gidersin inşallah çokta sürmez nasipse

• Amin
henüz hiç olmadı benim ama zaten evde olduğum için sürekli gerildiğini hissetikçe sürüyorum hemen. Badgerın hem belly butterı hem belly oili, liearac bir de bio-oil var, döndüre döndüre kullanıyorum biodermanın yağını da alırım sanırım
Kızlar göbekte çatlak durumlarınız nasıl , ürün kullanıyor musunuz?

Arkadaşlar merhaba..bugün 28+2 de kontrole gittim...karın cevresi 1 hafta baş çevresi de 2 hafta geriye dusmus...Dr sorun olarak görmedi ama ben özellikle baş çevresinin geriye düşmesine çok takıldım...bu konuda tecrübesi olan var mi

Arkadaşlar merhaba..bugün 28+2 de kontrole gittim...karın cevresi 1 hafta baş çevresi de 2 hafta geriye dusmus...Dr sorun olarak görmedi ama ben özellikle baş çevresinin geriye düşmesine çok takıldım...bu konuda tecrübesi olan var mi
Canım doktorların milimetrik ölçümleri sonucu bu veriler ortaya çıkıyor. O an pozisyon değişse, doktor farklı ölçse farklı sonuçlar çıkacak belki. O yüzden doktorlar pek önemsemiyor bu 1-2 hafta önde ya da geride olmaları, sen de takılma tatlı canını sıkma 🐣

Kızlar merhaba. Gebelik zehirlenmesinden dolayı hastane yatısım verildi. Bu hafta sonuna kadar doğuma alınacagım
canım öncelikle sağlıkla gelsinler dualarımız sen ve bebeklerinle. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hiç stres yapma en kısa zamanda sen ve bebeklerin sağlıkla evinize gideceksiniz.

• Amin
Daha önceki ölçümler nasıldı canım haftası ile uyumlumuydu yada önde ikenmi geriye düştü…
İlk defa olmuş bişey se takma kafana ölçüm milimetri oynasa zaten hemen fark ediyor.aynı gün içinde iki farklı ölçüm aldı bizizm doktor mesela oluyor bazen

Daha önceki ölçümler nasıldı canım haftası ile uyumlumuydu yada önde ikenmi geriye düştü…
İlk defa olmuş bişey se takma kafana ölçüm milimetri oynasa zaten hemen fark ediyor.aynı gün içinde iki farklı ölçüm aldı bizizm doktor mesela oluyor bazen
Daha önce 2. 3 gün geride çıkıyordu...çok üzgünüm Dr birşey söylemedi bu konuda ama yine de nette baktım çok kötü şeyler gördüm..

Çok farketti mi olcumleriniz aynı gün icindeki

Bizim hastene paketinde ikram edilecek yiyecekler,çikolata,fotoğraf çekimi dahil bir çok şey var canım o yüzden ben valizimi birde hediyelikleri alıp gideceğim.ama olmasaydıda hastanenin anlaşmalı çalıştığı firmalar var onlara yaptırırdım doğum yapacağım hastaneyle görüş onlar yönlendirir
Canım hangi hastane o öyle merak ettim.

X