2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Normalde her gün yaptirmayin vücudunun florası bozulur demislerdi de ondan sordum canim. Ama tabjki seninki özel durum mecburen yaptiracaksin
Ay herkesin de görüşü farklı insan ne yapacağını bilemiyor. Her gün banyo rutini yapmak bebeği rahatlatır falan diye öneren de çok. Ne yapacağımızı şaşırdık şampuan kullanmıyorum duru su. Ama her gün yaptırmak zorluyor zaten gün aşırı yaptırayım bari

Bunu söyleyen gebe okulundaki ebelerdi. Kastettikleri şampuanlı yıkama. sadece su ile yıkıyormuşsun sorun olmaz canım

Ayy inşallah darısı bize. Mamayı bırakırız önce sonra da sağma işini. Sütümüz yetsin şifa olsun minnoşlara

Sağım yapmayınca bi memeden emzirirken diğerinden süt geliyo mu sizin de?
Benim de geliyor canım. Silikon göğüs kalkanı vardı bende. Süt içine birikiyor hiç ıslanmadı üstüm. Göğüs ucu kıyafete ya da göğüs pedlerine değince o kadar acıyor ki ben ilk günden beri kullanıyorum kalkanları

Kızlar bebisim sürekli ıkınıyor bu normal mi acaba
Bağırsakları gelişmeye başlıyor. Ikınmayı öğreniyorlar. Benimki de gece boyunca ıkınıyor ıkınıyor emzirmek için memeyi ağzına alır almaz alttan bırakıyor ne var ne yok çocuk emerken rahatlıyor

Benim kız da genelde böyle yapıyor hatta diyorum yap annenin kucağında rahatla kızım diye

Selam kızlar çok uzun zaman oldu farkındayım gelemedim buralara oğluşumun birazcık sıkıntıları vardı gazı çok fena yaptı rahatsız etti onu, evde bir takım kendi ailemde değil ama yakınlarımda sıkıntılar vardı açıkçası onlar ile ilgilendik. Büyük oğlum geldi gitti vakit geçirdik derken telefonu hiç elime alamıyordum şu an bile nasıl aldım hayret sizleri çok özledim umarım herkes iyidir bebekler iyidir gelmeye çalışacağım 2 aylık olduk Allah'ın izniyle biz iyiyiz. ataklar mataklar geçiyor ara ara onun dışında iyiyiz

Maşallah ya zaman çok çabuk geçiyor biz de takılıyoruz buralarda. Süt artırmaya çalışıyorum, var mı sizin önerileriniz

Maşallah ya zaman çok çabuk geçiyor biz de takılıyoruz buralarda. Süt artırmaya çalışıyorum, var mı sizin önerileriniz
Elektrikli ile sağım yapınca arttı canım benimki. Dut kayısı hoşafı, kuruyemiş, etli yemekler, yumurta, cennet hurması, bal kabağı, yeşillik, tahin, bol su içmek, uyumak. Sağım yaparken gelmiyorsa bile 5 dk sağıp beyine uyarı göndermek lazım

Kızlar bugün 1 aylık olduk. Benim sezaryen dikişlerim acımaya başladı. Sizde de böyle ara ara acı hisseden var mı? Ters bir durum mu var diye endişelendim

Gerçekten öyle aldıktan sonra da attılar lohusa halimle o kadar üzüldüm ki alışmıştım her gün orayı okumaya ayni duyguları yaşadığımız insanlarla birlikte olmak iyi gelmişti
Aman çokta boş konuşma oluyordu zaten beni de atmışlar ama ben zaten takip edemiyordum aktif olamıyorum , hem burası daha mantıklı çünkü zaman geçsede başka insanlara faydası olabilir

Ciddimisiniz ya neden grup kurmuşlar o halde ? Ben hiç gitmedim ama tuhaf yani
evet canım ben geç fark ettim grup olayını, bu kaka meselesini bebeğim cıvık kaka yapıyor diye çok kafama takıyordum burada sordum hatta, dedim o grupta daha çok insan varsa oraya sorayım. Link istedim birisi attı dmden, ama kaç kez talep yolladım geçen hafta reddettiler.

Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin inşallah biz yaşamadık inşallah yaşamayız. Çok korkuyorum çünkü. Eşim öğretmen okuldan kapar diye tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…