- 9 Aralık 2023
- 869
- 1.014
- 34
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.341
Ay herkesin de görüşü farklı insan ne yapacağını bilemiyor. Her gün banyo rutini yapmak bebeği rahatlatır falan diye öneren de çok. Ne yapacağımızı şaşırdıkNormalde her gün yaptirmayin vücudunun florası bozulur demislerdi de ondan sordum canim. Ama tabjki seninki özel durum mecburen yaptiracaksin
Evet mamayi direk 60ccden başladık sütüm hiç yaramadı zaten çok da geldiği söylenemez artık hep gitti görünüş olarak da normal duruyo inşallah öyledirBaya düşmüş kilosu ama normaldir kilosu şuan
Gerçekten öyle aldıktan sonra da attılar lohusa halimle o kadar üzüldüm ki alışmıştım her gün orayı okumaya ayni duyguları yaşadığımız insanlarla birlikte olmak iyi gelmiştiBeni de kaç kez talep yolladım reddettiler. Komik…
Öylede böylede kilo alacaklar ilk aylarda olabiliyor sağlıklı olsunlardaEvet mamayi direk 60ccden başladık sütüm hiç yaramadı zaten çok da geldiği söylenemez artık hep gitti görünüş olarak da normal duruyo inşallah öyledir
Bunu söyleyen gebe okulundaki ebelerdi. Kastettikleri şampuanlı yıkama. sadece su ile yıkıyormuşsun sorun olmaz canımAy herkesin de görüşü farklı insan ne yapacağını bilemiyor. Her gün banyo rutini yapmak bebeği rahatlatır falan diye öneren de çok. Ne yapacağımızı şaşırdıkşampuan kullanmıyorum duru su. Ama her gün yaptırmak zorluyor zaten gün aşırı yaptırayım bari
Ayy inşallah darısı bize. Mamayı bırakırız önce sonra da sağma işini. Sütümüz yetsin şifa olsun minnoşlaraCanım ben o süreci atlattım. Emziriyordum ve kalanı sağıyordum 20 40 60 fala arttı öyle. Onları şırınga ile emzirme sonrası veriyordum. Her emzirmede bir önceki sağdığımı veriyordum yani. Sonra sadece emzirdiğim yetmeye başladı sağdıklarımı istemedi. Şimdi bıraktım sağım işini.
Benim de geliyor canım. Silikon göğüs kalkanı vardı bende. Süt içine birikiyor hiç ıslanmadı üstüm. Göğüs ucu kıyafete ya da göğüs pedlerine değince o kadar acıyor ki ben ilk günden beri kullanıyorum kalkanlarıSağım yapmayınca bi memeden emzirirken diğerinden süt geliyo mu sizin de?
Bağırsakları gelişmeye başlıyor. Ikınmayı öğreniyorlar. Benimki de gece boyunca ıkınıyor ıkınıyor emzirmek için memeyi ağzına alır almaz alttan bırakıyor ne var ne yokKızlar bebisim sürekli ıkınıyor bu normal mi acaba
Benim kız da genelde böyle yapıyor hatta diyorum yap annenin kucağında rahatla kızım diyeBağırsakları gelişmeye başlıyor. Ikınmayı öğreniyorlar. Benimki de gece boyunca ıkınıyor ıkınıyor emzirmek için memeyi ağzına alır almaz alttan bırakıyor ne var ne yokçocuk emerken rahatlıyor
Maşallah ya zaman çok çabuk geçiyorSelam kızlar çok uzun zaman oldu farkındayım gelemedim buralara oğluşumun birazcık sıkıntıları vardı gazı çok fena yaptı rahatsız etti onu, evde bir takım kendi ailemde değil ama yakınlarımda sıkıntılar vardı açıkçası onlar ile ilgilendik. Büyük oğlum geldi gitti vakit geçirdik derken telefonu hiç elime alamıyordum şu an bile nasıl aldım hayret sizleri çok özledim umarım herkes iyidir bebekler iyidir gelmeye çalışacağım 2 aylık olduk Allah'ın izniyle biz iyiyiz. ataklar mataklar geçiyor ara ara onun dışında iyiyiz
Ne konuşuyorlar bu kadar gizli merak ettimGerçekten öyle aldıktan sonra da attılar lohusa halimle o kadar üzüldüm ki alışmıştım her gün orayı okumaya ayni duyguları yaşadığımız insanlarla birlikte olmak iyi gelmişti
Elektrikli ile sağım yapınca arttı canım benimki. Dut kayısı hoşafı, kuruyemiş, etli yemekler, yumurta, cennet hurması, bal kabağı, yeşillik, tahin, bol su içmek, uyumak. Sağım yaparken gelmiyorsa bile 5 dk sağıp beyine uyarı göndermek lazımMaşallah ya zaman çok çabuk geçiyorbiz de takılıyoruz buralarda. Süt artırmaya çalışıyorum, var mı sizin önerileriniz
Aman çokta boş konuşma oluyordu zaten beni de atmışlar ama ben zaten takip edemiyordum aktif olamıyorum , hem burası daha mantıklı çünkü zaman geçsede başka insanlara faydası olabilirGerçekten öyle aldıktan sonra da attılar lohusa halimle o kadar üzüldüm ki alışmıştım her gün orayı okumaya ayni duyguları yaşadığımız insanlarla birlikte olmak iyi gelmişti
Ciddimisiniz ya neden grup kurmuşlar o halde ? Ben hiç gitmedim ama tuhaf yaniBeni de kaç kez talep yolladım reddettiler. Komik…
evet canım ben geç fark ettim grup olayını, bu kaka meselesini bebeğim cıvık kaka yapıyor diye çok kafama takıyordum burada sordum hatta, dedim o grupta daha çok insan varsa oraya sorayım. Link istedim birisi attı dmden, ama kaç kez talep yolladım geçen hafta reddettiler.Ciddimisiniz ya neden grup kurmuşlar o halde ? Ben hiç gitmedim ama tuhaf yani
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin inşallahKızlar bebeğim 41 günlük. Ben grip oldum benden de bebeğe geçti çok üzgünüm.. öksürüyor doktora götürdük bugün doktor bebeklerde öksürük tehlikeli geçmezse yatış vercez dedi moralim çok bozuk.. benim durumumu yaşayan var mı? Siz ne yaptınız
Çok sağol canım amin inşallahGeçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin inşallahbiz yaşamadık inşallah yaşamayız. Çok korkuyorum çünkü. Eşim öğretmen okuldan kapar diye tedirginim