Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar ben prenses doğumla normal doğum yaptım epidural doğumdan sonra da baya 5/6 saat takılı kaldı hemşireler çıkarmayı unuttu ve 17 gün oldu hala sol bacağımda hafif bir hissizlik var hiç duydunuz mu yada yaşadınız mı geçiyor mu

Kızlar bu yeni doğan 1 haftalık bebişler emme alt değiştirme ve gaz çıkarma süreci hariç hep uyumak zorunda mı uyumuyorsa bir sıkıntı var denilebilir mi?yani süreç hep emzir altını değiş uyut 2 saat uyusun acıkarak uyansın ve aynılarını geri yap şeklinde mi olmalı? Benimki pek uyumuyo

Kizlar bir sorum olucak kahve iciyormusunuz sabah bebeğin erkenden kalkıyor ağlıyor gözlerimi zor açık tutuyorum kahve içiyorum filtre kahve ya da gün içinde türk kahvesi içiyorum kafeinsiz türk kahvesi aldım sizce bebeğe etkisi nedir mesela dün duble kahve içtim bebek zor uyudu ilgisi varmıdır .
Çok ilgisi var mı emin değilim aslında. Hiç emzirmeyip uyutamayan da var

Kızlar bu yeni doğan 1 haftalık bebişler emme alt değiştirme ve gaz çıkarma süreci hariç hep uyumak zorunda mı uyumuyorsa bir sıkıntı var denilebilir mi?yani süreç hep emzir altını değiş uyut 2 saat uyusun acıkarak uyansın ve aynılarını geri yap şeklinde mi olmalı? Benimki pek uyumuyo
Oğlumdayken 2 hafta öyle em değiş gaz uykuyla geciriyodu arada uyanık oluyodu genelde memedeydi anne sütü aldığı için sık sık uyanıyodu uyanmıyosa uyandırıp emziriyosun felan zaman geçtikçe uyumaları zorlaşıyo dier türlü gazdan dolayı tuvalet sıkıntısı yüzünden uyumazlar.ne yaparsan yap hiç bir şeyi yokken uyumazlar her bebek değişik.. uyumadığı zamanlar nasıl ağlıyo mu

Ya kizlar bütün bir hamileleik hep burdaydik şimdi kimsecikler kalmadı Eylül ayı grubunu da takip ediyorum ne güzel onlar her daim aktifler bizim grup tirtladi valla @ssver @cnsu93 @Maviokur Chucky10 Chucky10 @Bebekce92 aklıma gelenler nerdesiniz nasılsınız @saygidegermisafirler P polimo
Canimmm ben burdayım 🩵🩵 sadece hem Eylül annelerine bakıyorum hemde bebiskoylaa epey zaman harcıyoruz oyuzden zor oluyor biraz nasılsınız kızlar nasıl gidpyt 🥰🥰🥰

Kizlar bir sorum olucak kahve iciyormusunuz sabah bebeğin erkenden kalkıyor ağlıyor gözlerimi zor açık tutuyorum kahve içiyorum filtre kahve ya da gün içinde türk kahvesi içiyorum kafeinsiz türk kahvesi aldım sizce bebeğe etkisi nedir mesela dün duble kahve içtim bebek zor uyudu ilgisi varmıdır .
Valla ben içiyorum canım zaman zaman zorlanıyor uyumakta doğru ama bence bu süreçten kahveden olduğunu sanmıyorum bazı günler çok güzel uyuyor çünkü

Oğlumdayken 2 hafta öyle em değiş gaz uykuyla geciriyodu arada uyanık oluyodu genelde memedeydi anne sütü aldığı için sık sık uyanıyodu uyanmıyosa uyandırıp emziriyosun felan zaman geçtikçe uyumaları zorlaşıyo dier türlü gazdan dolayı tuvalet sıkıntısı yüzünden uyumazlar.ne yaparsan yap hiç bir şeyi yokken uyumazlar her bebek değişik.. uyumadığı zamanlar nasıl ağlıyo mu
Hayır ağlamıyor aslında durmamazlık yapmıyor hafif mız mız ama

Estağfurullah bebekle uğraşıyoruz normaldir. İyiyim şükür sen nasılsın bebeğin nasıl 🥰 yok ya salı günü suni sancı ile doğumu başlatıcam dedi nihan hoca o da cumartesi gece sancım oldu gittim pazar sabaha doğru nöbetçi doktor doğum yaptırdı ikinci doğumum bu da normal oldu benim
Sağlıkla büyüsün normal oluşuna çok sevindim sonraki surec çok sağlıklı oluyor ben sezeryan oldum 10 günde zor toparladım
Şükür şimdi iyiyiz oglum da ben de . Hala kontrollere gidip geliyoruz

Genelde boyle..uyumayip aglamiyorsa sorun yoktur..kisa bir.sure uyanik kalirlar diye biliyorum ilk donemler..agliyorsa doymuyordur ya da gaz problemi.olabilir.

Kızlar merhaba 🌸🌸 Çoğunuz kucağına almış duruyorsunuz öncelikle Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallah 🧿 Ben 36+3üm şuan. Normal doğum yapacağım için beklemedeyiz günüm yok. Bu sabah kanlı nişan geldi. Sonra kahverengi alacalı nişan sonra da sadece şeffaf. Sabah kanlıyken gittiğimde 1 cm açılma vardı sancı çıkmadı hiçbir şekilde ağrım sızım yoktu ciğer geliştirici yaptı geri gönderdi. Suyu bekliyoruz dedi. Hâlâ ağrım sızım yok amaa nişan geliyor. Böyle başına gelen var mı? Ne zaman doğurdunuz?

Kızlar merhaba 🌸🌸 Çoğunuz kucağına almış duruyorsunuz öncelikle Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallah 🧿 Ben 36+3üm şuan. Normal doğum yapacağım için beklemedeyiz günüm yok. Bu sabah kanlı nişan geldi. Sonra kahverengi alacalı nişan sonra da sadece şeffaf. Sabah kanlıyken gittiğimde 1 cm açılma vardı sancı çıkmadı hiçbir şekilde ağrım sızım yoktu ciğer geliştirici yaptı geri gönderdi. Suyu bekliyoruz dedi. Hâlâ ağrım sızım yok amaa nişan geliyor. Böyle başına gelen var mı? Ne zaman doğurdunuz?
Benim nişandan sonra sancım gelmişti sabahına, su gelmemişti, ertesi akşamına doğum yapmıştım.

Sağlıkla büyüsün normal oluşuna çok sevindim sonraki surec çok sağlıklı oluyor ben sezeryan oldum 10 günde zor toparladım
Amin canım hepimiz sağlıkla büyütelim ömürleri uzun bahtları güzel olsun. Bende sezeryanın kıyısından döndüm denebilir benim bebeğimin kalbi delik diye tam teşekkürlü hastanede heyetle sezeryan olmamı istediler aslında ama ben tabi 1 yerle kalmadım gezdim hocalarla yakınlık sohbet kurunca iş çözülüyormuş en son bi arkadaşına denk geldim bunun için seni heyete mi sokacak canı sıkılıyor galiba dedi ve geçen yine kardiyoloji muayenemiz vardı profesördü doktorumuz bebeğin kalbi delik diye sezeryan yapılması çok saçma annenin kalbinde bişey varsa olabilir dedi. Kendi tercihimiz ve sağlık problemi olunca sezeryan olması gerekirken bizim ülke sezeryanı canı sıkıldıkça yapıyor resmen bunu gördüm. Sezeryan isteyene saygı duyuluyor ama ben normal istiyorum diye çırpındım cidden ve oldu çok şükür normal isteyenin işi daha zor türkiye de

Beni kontrole çağırmadılar nöbetçi hekime denk geldim diye sanırsam 40ım çıksın nihan hocaya kendim gidicem kontrole

Benimde nişanım geldi sabah 9du akşam 10 gibi 11 gibi biraz sancım vardı hastaneye gittim sabahda doğum olmuştu

X