2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Geçmiş olsun canım insallah düzelir Ayrica gözün aydin Allah hayırlı ömür versin evladina insallah

Hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun, tez zamanda düzelir inşallah siz iyi olun yeter ki

Gozun aydin canim.. Dermansiz dert olmasiin..daha once duymustum ayak ile ilgili ama duzeliyor..tabi insan kiyamiyor ama. Iyi dusun. . Gecip gitsin o da insallah..

Benimde çok ufak iki hafta gerideydi 37+5 geçen pazartesi bütün sancilarimi çektikten sonra sezeryan oldum bebeğim 2450 gram doğdu 50 gram ödem attı dün saat 6 gibi taburcu oldum endişe etme emme sorunu ilk gün yaşadım ama hemen tuttu maşallah sütun gelmese bile zorla emzir tutuyor sonra benim tuttu ama sütüm az diye mama takviyesi yapıyorum günde iki defa

Canım mamayı kaşıkla falan mı veriyorsun yoksa biberonla mi vermek gerekiyor

Çok şükür hızlı oldu suni sancı takmadik sadece fitil ve şükür ki dikisimde olmadı ebe ve Dr çok tecrubeliydi 4 yıl önce ki dogumumda da aynı ebe vardı bir kac ufak yırtık vardı o zaman ama bebek eli başında gelmişti ondan demişlerdi bu sefer bol masajla sanırım iyice genislettiler krem falan istedi dikişin olmasın dedi cidden de şaşkınım bende olmadı şükür bemim 4. Doğumum ondan da olabilir diğer 3 ünde dikisim vardi

SEsimi duyan var mı :) dogum sonrasi korse kullanmistim.. ve bence ise de yaramisti..ama ne kadar sure sonra kullanmak lazim.o kismi hatirlamiyorum

Merhabalar çatı muayenesi oldum bugün çok kastım kendimi doktor bu şekilde normal nasıl doğurcan dedi. Bende artık nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum acaba sezeryan mı düşünsem. Aynı şeyi yaşayan var mı ?

SEsimi duyan var mı :) dogum sonrasi korse kullanmistim.. ve bence ise de yaramisti..ama ne kadar sure sonra kullanmak lazim.o kismi hatirlamiyorum
Ben ameliyatın 4.günü takmayı denedim rahat edememiştim 1 gün bile dayanamadım daha sonrada hiç kullanmadım bende hatırlamıyorum nasıl kullanılcağını cok şükür kalıcı göbek olmadı ara ara bel kuşağı sardım karnım cabuk toparlansın diye soğuk almasın bakalım bunda nası olcak

6 sene olcak unuttum ben de ama.rahatsiz olmamistim diye hatirliyorum.. dikisler biraz iyilesince takarim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…