• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Merhabalar çatı muayenesi oldum bugün çok kastım kendimi doktor bu şekilde normal nasıl doğurcan dedi. Bende artık nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum acaba sezeryan mı düşünsem. Aynı şeyi yaşayan var mı ?
Hic goze alamiyorsan tabi dusunebilirsin..ben sahsen deneyip doguramayanlardanim ilk dogumda ( acilmam olmadigi icin ama) korku vs durumu yoktu..
Nasil ruhen bedenen rahat olacaksan oyle yap..

Gel sarılalım o zaman 🥰 Sezeryan olacak sanırım senin değil mi? Biz önce normal doğum deneyecegiz. 20 sinde dogumu başlatmak için müdahale edecek doktorum, 21 inde de doğum olacağını tahmin ediyor. Ama Allah bilir tabiki. Benim ilk doğumum sezeryandi o yüzden normal doğurabilecekmiyim diye çok merak ediyorum.

Gel sarılalım o zaman 🥰 Sezeryan olacak sanırım senin değil mi? Biz önce normal doğum deneyecegiz. 20 sinde dogumu başlatmak için müdahale edecek doktorum, 21 inde de doğum olacağını tahmin ediyor. Ama Allah bilir tabiki. Benim ilk doğumum sezeryandi o yüzden normal doğurabilecekmiyim diye çok merak ediyorum.
Benimki ilk bebek makat duruyor dönmedi. Dönmez bu saatten sonra diye 21ine gün kararlaştırdık. Dönme olasılığı yüzde 1 o yüzden öncesinde su gelmesi sancı vs olmazsa 21 ekimde alacak. Sizinki de inşallah kolaylıkla sorunsuz olur. Sezaryen sonrası normal doğum kulağa heyecanlı geliyor😍

Benimki ilk bebek makat duruyor dönmedi. Dönmez bu saatten sonra diye 21ine gün kararlaştırdık. Dönme olasılığı yüzde 1 o yüzden öncesinde su gelmesi sancı vs olmazsa 21 ekimde alacak. Sizinki de inşallah kolaylıkla sorunsuz olur. Sezaryen sonrası normal doğum kulağa heyecanlı geliyor😍
Sorma. Hemde ne heyecan ☺️

Benim şuan regl ağrısı gibi sancım başladı yarın sabah 8 bucukta sezaryana gireceğim sizce doktora şimdi söylemeli miyim sabahı mı bekliyim
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebeğini.

Back