- 16 Ocak 2023
- 116
- 131
- 33
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #30.061
Maşallah hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsünDoğum yapan tüm arkadaşlara gözünüz aydın demek istiyorum. Bende pazartesi Dr kontrolüne gitti 39+1di önceki ölçümlerde iki hafta falan öndeydi bu defa önde değil dedi 3600 falan dedi Dr da şaşırdısonra yine de beklemeyelim şekerin var dedi yatisim yapıldı 11 gibi vajinal ilaç başladılar bir kaç saat sonra da suyumu patlattilar ve sonrası daha sancılı ve hızlı gelişti 3 buçukta kızım dünya ya geldi sanırım grubun en tosbigini doğurdum 4200 Gr güzel bir doğum oldu iyiki sezeryan istememişm sonrasında toparlanmamda hızlı oluyor iyiyiz şu anda bizden böyle herkes sağlıcakla kuvusur inşallah bebeğine
Aynen bizde tutmadı ultrason Dr da beklemiyordu bu kadar kiloyuMaşallah hayırlı olsun bebeğinizultrason tutmadı yani baya bir fark var arada
Masallah guzel dogmus...bakimi daha kolay olurDoğum yapan tüm arkadaşlara gözünüz aydın demek istiyorum. Bende pazartesi Dr kontrolüne gitti 39+1di önceki ölçümlerde iki hafta falan öndeydi bu defa önde değil dedi 3600 falan dedi Dr da şaşırdısonra yine de beklemeyelim şekerin var dedi yatisim yapıldı 11 gibi vajinal ilaç başladılar bir kaç saat sonra da suyumu patlattilar ve sonrası daha sancılı ve hızlı gelişti 3 buçukta kızım dünya ya geldi sanırım grubun en tosbigini doğurdum 4200 Gr güzel bir doğum oldu iyiki sezeryan istememişm sonrasında toparlanmamda hızlı oluyor iyiyiz şu anda bizden böyle herkes sağlıcakla kuvusur inşallah bebeğine
Amin canm inşallah Mr çekilcek artık olmadı sondayla taburcu olcak heraldeAllah yardımcınız olsun hep güzel haberler al inşallah canım
Hadi hayırlı haberler inşallahBebiş aşağıya girmiş ama kanala girmemiş çenesi yukarıdaymışaçılma falanda yok kilosu 3750 olmuş bir kere daha Nst ye girdim bakalım bir değeri beğenmedi doktor
Canim gözün aydın çok sevindimAynen bizde tutmadı ultrason Dr da beklemiyordu bu kadar kiloyu
Kolaylıkla gelsin inşallahKızlar bugün çatı muayenesi oldum. 1, 2 güne olabilir doğum dedi ebe. Doktorun yanına gittiğimde ise 1 hafta daha bekleriz dedi. Bakalim çok heyecanlıyım
Ay hadi darisi kanala girmesineBebiş aşağıya girmiş ama kanala girmemiş çenesi yukarıdaymışaçılma falanda yok kilosu 3750 olmuş bir kere daha Nst ye girdim bakalım bir değeri beğenmedi doktor
Yavaş yavaş doğuruyoruz hepimiz, inşallah şu gibi bir doğum olurKızlar benim doğumum da bu cumaya çekildi normalde 14 ekimdi ama suyu azalmış biraz dedi cuma sezaryenle alalım dedi heyecan+ korku bekliyorum bakalım dua edin
Hay maşallah yaaa sizi o kibritle kilosuyla sezeryana almayıp normali destekleyen doktora ve bu cesareti alan size kocaman bir helal olsun demek istiyorum peki nasıl geçti açılma oldu mu o verdikleri fitil be işe yarıyor dikiş oldu mu doğum nasıl gerçekleşti ilk doğumunuz muDoğum yapan tüm arkadaşlara gözünüz aydın demek istiyorum. Bende pazartesi Dr kontrolüne gitti 39+1di önceki ölçümlerde iki hafta falan öndeydi bu defa önde değil dedi 3600 falan dedi Dr da şaşırdısonra yine de beklemeyelim şekerin var dedi yatisim yapıldı 11 gibi vajinal ilaç başladılar bir kaç saat sonra da suyumu patlattilar ve sonrası daha sancılı ve hızlı gelişti 3 buçukta kızım dünya ya geldi sanırım grubun en tosbigini doğurdum 4200 Gr güzel bir doğum oldu iyiki sezeryan istememişm sonrasında toparlanmamda hızlı oluyor iyiyiz şu anda bizden böyle herkes sağlıcakla kuvusur inşallah bebeğine
Amin inşallah çok teşekkür ederimYavaş yavaş doğuruyoruz hepimiz, inşallah şu gibi bir doğum olur
HAdi hayirlisi 14 ekime yalniz kaldim :) bende cumaya istemistim..1 e giden kizim.var . Okuldan uzak kalmasin diye... ama ameliyathanede yer.yok diye planli degisiklik yapilmadi..Kızlar benim doğumum da bu cumaya çekildi normalde 14 ekimdi ama suyu azalmış biraz dedi cuma sezaryenle alalım dedi heyecan+ korku bekliyorum bakalım dua edin
Maşallah canım gözün aydın. Sağlık sıhhat mutluluk diliyorum ömür boyuDoğum yapan tüm arkadaşlara gözünüz aydın demek istiyorum. Bende pazartesi Dr kontrolüne gitti 39+1di önceki ölçümlerde iki hafta falan öndeydi bu defa önde değil dedi 3600 falan dedi Dr da şaşırdısonra yine de beklemeyelim şekerin var dedi yatisim yapıldı 11 gibi vajinal ilaç başladılar bir kaç saat sonra da suyumu patlattilar ve sonrası daha sancılı ve hızlı gelişti 3 buçukta kızım dünya ya geldi sanırım grubun en tosbigini doğurdum 4200 Gr güzel bir doğum oldu iyiki sezeryan istememişm sonrasında toparlanmamda hızlı oluyor iyiyiz şu anda bizden böyle herkes sağlıcakla kuvusur inşallah bebeğine
Benim 2,5 hafta geride 37+5 teyim 39 u bekliyor 39 da alacak inşallah doktorum haftalık kontrole gidiyorum 2,5 haftalık fark devam ediyorMerhabalar ben de daha doğurmadım. 38+5 im bebeğimin karın çevresi ise 36 biraz ufak bir bebek diye sezaryen yapacaktı ama ilk doğumum vajinal diye bekliyoruz bakalım. Doktorum gerçekten ciddi bir sabırla takipe etti. Başka arkadaşlar da vardı bebeği ufak olan onlar nasıl yaptı acaba?
Çok şükür sağlıkla kavuştunuz. Allah acil şifalar versin hem size hem bebişeMerhaba kzlar bende pazartesi planlı sezeryan oldum ama öncesindeki hikayemi anlatayım. Pazar günü kontrolüm vardı zaten yazmıştım buraya 1cm acilmam olduğunu söylemiştim gün boyu hiç sancım yoktu gece hazirligimi yaptım Gece belden ağrım başladı sabaha sancılarım geldi sabah sezeryan için yatış yapmaya giderken bir daha muayene oldum 2 cm acilmam olduğunu ve suni sancıyla normal doğum yapacağını söyledi doktorum akşam 7 ye kadar 4 cm acilmam oldu sancılarım çok vardı ama bebek kanalda sıkıştığından risk almak istemedi doktorum ve sezeryana aldı acilen 7.30 gibi doğum oldu bebeğin kordonu çok kısa olduğundan normal doğumum olmamış ve gelişim geriliginede neden olan kordonun kısa oluşuymus neyse kurtulduk şükür ve dün taburcu oldum akşam üstü bebek küçük sağlıklı ama bir ayağı içeri dönük doktorum içerde öyle olduğunu Söyledi yeri çok darmis ortopediye yönlendirdi alçıya alınacak düzelmesi için şimdilik iyiyiz çok şükür darısı bir sancida doğumu bekleyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?