- 2 Ocak 2023
- 203
- 234
- 33
- 30
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #29.821
Amin canım inşallah sağolasınHakkında hayırlısı olsun canim, inşaallah herşey çok güzel olur
Ayakkabılar falan varmış canım doktorlar yönlendirir hallolur o içini sıkma kuzumValla perişanım. Emzirme sorunları yaşıyoruz ayağında çarpıklık çıktı bı yandan ona canım sıkkın benim de topallamam azaldı çok şükür uykusuzluk vs derken günler geçiyor. Siz de iyisinizdir inşallahbiraz toparlayınca döneceğim buralar bana iyi geliyor
Gecelik daha rahat olur canim altinda depent sonda vs olacak cunku wc gidip gelirken de daha rahat edersinSezaryen olan kızlar alt üst takım mı almıştınız yoksa gecelik mi? Ben hep kendime alt üst takım aldım şimdi bebek dönmediği için sezaryen olacak. Gecelik de almalı mıyım
Bel ve sırt ağrısı yaşıyorum ben de ve düzen yok akşamları daha çok oluyorFelaket bel ağrısı yaşıyorum, aşağıda baskı zaten efsane düzene girse bari doğum derim daha düzenim de yok canım sıkıldıkça ne yaptınız diye girip bakıyorum buraya
Canım ben isim yazdırmadım Melodi çikolatadan aldım ama isim yazıp yaptırabiliyorsun sitesinden sipariş verebiliyorsun.Kızlar mesajımı yeniden yazıp sormak istiyorum, arada kaynadı gittiçikolata yaptircam bebiş için, tadı güzel güvenilir bir site var mı?
Benim sosyal medyam yok ama çikolata atölyesi diye bir sayfadan bahsediyorlardı arkadaşlar canım. Ona bakabilirsin. Trendyolda da var sanırım satışı.Kızlar mesajımı yeniden yazıp sormak istiyorum, arada kaynadı gittiçikolata yaptircam bebiş için, tadı güzel güvenilir bir site var mı?
Ben çok baskı hissetmiyorum ama eşim geldikten sonra yürüyüşe çıkalım diyorum. Çıkınca da yürürken belim çok ağrıyor, sızlıyor resmen. Napıcaz bilmiyorumFelaket bel ağrısı yaşıyorum, aşağıda baskı zaten efsane düzene girse bari doğum derim daha düzenim de yok canım sıkıldıkça ne yaptınız diye girip bakıyorum buraya
Ben öbür çocuklarımda da çok faydasını görmüştüm malt içeceği aldım gün aşırı içiyorum bir kutu. Ve anne sütü arttırıcı Çay aldım, E bebekte var ben memnunum. Hurma, incir, kuru dut, tahin bunlara da devam et. Ve tabii ki bol su, benim tek yapamadığım uyku ve istirahat hemen uyanıyorum, aklım beşikte. Umarım sende de işe yarar canım bebeğin ile mutluluklar dilerimMrb kızları bende 03 Ekim'de kontrol de sancı çıkmasıyla acil sezeryanla doğum yaptım 38+1 dik bebek 3250 gr doğdu ilk bebeğim de sezaryen diye hemen aldılar şehir hastanesiydi bebeğim iyi çok şükür bende iyiyim ağrılar normal zaten tek sıkıntı emzirmek süt artsın diye uğraşıyorum bol su içiyorum bestlak Damla kullanıyorum ilk güne göre artış var ama maalesef doyurmaya yetmiyor mama takviyesi yapmaya başladık doktor önerisiyle siringayla memeyi emerken mamayı ağzına damlatıyorum kimseye biberon tavsiye etmem ilk bebeğim de o hatayı yaptım bebeğim memeyi reddetti ve mamaya devam etmek zorunda kaldım ama bunda daha bilinçli ilerliyoruz arada mama kaşığıyla da ağzına damlatıyorum sizede öneririm böyle sorunu olan varsa bide başka ne yapabilirim süt artsın diyedarısı bütün bekleyenlere inşallah
Yürüyüşü ben de zor yapıyordum. Squat yap 100 kadar zorla kendini koltuk ya da sandalye pozisyonunda, pedal çevir, çömel, ılık duş al aklıma gelenler bunlar bunları doğumdan önce yaptım kontrol diye gidince 3 cm açılma vardı. Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin bebeğiniBen çok baskı hissetmiyorum ama eşim geldikten sonra yürüyüşe çıkalım diyorum. Çıkınca da yürürken belim çok ağrıyor, sızlıyor resmen. Napıcaz bilmiyorumyürümem lazım. Normal doğum için. Ama 5bin adımı zar zor attım valla
Senin yorumunu görünce yazmak istedim. Sen nefes egzersizleri yapıyordun değil mi? Takip ettiğin biri var mıydı? YouTube videosu falan?Ben öbür çocuklarımda da çok faydasını görmüştüm malt içeceği aldım gün aşırı içiyorum bir kutu. Ve anne sütü arttırıcı Çay aldım, E bebekte var ben memnunum. Hurma, incir, kuru dut, tahin bunlara da devam et. Ve tabii ki bol su, benim tek yapamadığım uyku ve istirahat hemen uyanıyorum, aklım beşikte. Umarım sende de işe yarar canım bebeğin ile mutluluklar dilerim
Evet canım nefes egzersizlerinin çok faydasını gördüm sancı odasında, takip ettiğim Simge Duman'dı öneririm YouTube videoları mevcut. 4 saniye al 4 saniye tut 4 saniye ver kuralını da çok kullandım. Allah kolaylıklar versinSenin yorumunu görünce yazmak istedim. Sen nefes egzersizleri yapıyordun değil mi? Takip ettiğin biri var mıydı? YouTube videosu falan?
Canım bunları kaçıncı haftada yaptınYürüyüşü ben de zor yapıyordum. Squat yap 100 kadar zorla kendini koltuk ya da sandalye pozisyonunda, pedal çevir, çömel, ılık duş al aklıma gelenler bunlar bunları doğumdan önce yaptım kontrol diye gidince 3 cm açılma vardı. Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin bebeğini
Genel bi ağrım değil hissediyorum yani git gide şiddetleniyor dinlenince geçmiyor ama bu ne zaman düzene girer bugüne mi 3 güne mi bilemem tabii git gide ağrım artıyor sadece onu biliyorumBel ve sırt ağrısı yaşıyorum ben de ve düzen yok akşamları daha çok oluyor
Canım ben isim yazdırmadım Melodi çikolatadan aldım ama isim yazıp yaptırabiliyorsun sitesinden sipariş verebiliyorsun.
Teşekkürler kızlar bakayim dediğiniz yerlereBenim sosyal medyam yok ama çikolata atölyesi diye bir sayfadan bahsediyorlardı arkadaşlar canım. Ona bakabilirsin. Trendyolda da var sanırım satışı.
Bol bol yürü evet ağrı oluyor ama dinlenince geçiyor. O ağrılar bile doğuma hazırlık, rabbim kolaylıklar versin içini ferah tutBen çok baskı hissetmiyorum ama eşim geldikten sonra yürüyüşe çıkalım diyorum. Çıkınca da yürürken belim çok ağrıyor, sızlıyor resmen. Napıcaz bilmiyorumyürümem lazım. Normal doğum için. Ama 5bin adımı zar zor attım valla
Şimdi YouTube reels'da gördüm. Dairesel, sağ sol, zıplama, 8 çiz, öne arkaya yaptırıyorlarmış. Bu haftayı da bitiriyim sabah akşam yaparım bunları. 36+2 olduk. 37 olursak sonrası önemli değilBirde pilates topunda dairesel hareketler ve zıplamanın çok faydası var evde de hastanede de yapmıştım yine öyle yapıyorumMinaa95
Canım o süreçte ağrıların ağırlık çökmesi varmıydı böyle bi yorgunluk uyumak isteme bebek aşagıya baskısı adet sancısı gibi sancı ara araYürüyüşü ben de zor yapıyordum. Squat yap 100 kadar zorla kendini koltuk ya da sandalye pozisyonunda, pedal çevir, çömel, ılık duş al aklıma gelenler bunlar bunları doğumdan önce yaptım kontrol diye gidince 3 cm açılma vardı. Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?