Merhaba arkadaşlar benide alırsanız aranıza çok sevinirim ben 9 senelik evliyim 28 yaş, iki sene önce bir normal yolla gebelik oldu ve malesef farkında olmadan gebeligimin düşükle sonuçlandı bir sene bekledikten sonra tüp bebek karari aldık ve bu sene Şubat 4 bir 5. Gün embriyo transferim oldu son adet tarihim 17 Ocak şuan 35 haftalık olduk şükür. 3 hafta öncesine kadar bebeğin kilosunda herhangi bir sorun yoktu ama bir aydır çektiğim dis ağrısından dolayı yemekten içmekten kesildim ve hem benim hemde bebeğimin kilosunda düşüklük var bugün muayene gittim geçen haftaya göre 100 gram kilo vermiş 2 hafta geriden geliyor dedi kilosu ama kemik gelişiminde ve suyunda herhangi bir sknti olmadigini söyledi yarın da diş çekimim olacak doktorum onay verdi ve bir sürü vitamin çeşitleri yazdı balık tuket dedi bu hafta iki hafta takipte kalalım kiloda bir artış olmazsa sezeryanla almak zorunda kalicaz dedi biraz endişeliyim başına böyle birşey gelen varmı şimdiden teşekkür ederim rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah olmayan herkese en kısa sürece nasip etsin aminnn