- 17 Mart 2024
- 361
- 918
- 18
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #27.281
çok fena bir durum geçmiş olsunReflu bendede var gece kustuyor bende gaviscon aliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok fena bir durum geçmiş olsunReflu bendede var gece kustuyor bende gaviscon aliyorum
Bende tam bilmiyorum ama tansiyon yukseldikce idrarda protein cikiyor ve bu durum gebelik zehirlenmesine yol aciyor tum organlarim icin riskli bir durum kan sonuclarim sabah cikacak doktor dedi bobrek ve karaciger degerlerinde sikinti gorursek aliriz cocuklari bu gece kan sulandirici ignemi kullandirtmiyolar.Ayy insallah iyi haberler bu protein kacagi nedir gebelik zehirlenmesi ile ikisini cok duyuyorum ciddii durum oldugunun farkindayim ama nasil oluyor insallah guzel haberler verirsin bize siz saglikli olunda en onemli duamiz o
İşte oyuzden bunları bu şekilde paylaşmamamiz gerekiyor burda. Hepimizde sıkıntılar var ama bunlar korkutucu ve ürkütücü dikkat edelim kızlarYaaa boyle seyler cok korkutuyor tansiyonda kac ustu tehlikeli bakmak lazim buradaki yasayan arkadaslardan sonra surekli bende bakiyorum vallahi
Ay ben çok kınıyordum eskiden şimdi kendimi dizginliyorum ya bende hep Rüzgar isimlerine dikkat etmeye çalışıyorum ama çok göremedim Rüzgar isminiBen de okulda sürekli erkek çocuklarını gözlemliyorum. Adı Alparslan olanlar biraz daha yakın geliyor sebepsizce hem ilk hem ortaokul olduğu için hepsini gözlemliyorum. Bazılarını da kınıyorum istemsizce sonra tövbe tövbe diyorum ama bakalım ne olacak
Gerçekten cok sikintiymis son 10 gundur gordum sekerde yemiyorsun kontrol altinda oluyor ama bu farkli Rabbim hepimizi korusun hepimiz yavrularimiza saglikla kavusalim insallahCanım Allah kolaylık versin sağ Salim gelsin bebiskolar insallah valla bende de doktorum 14-9 u geçerse ara beni dedi tansiyon işleri zor anlıyorum ama iyisin hastanedesin öyle düşün
Canım ben Melodi çikolata düşünüyorum Esenyurt da fabrikası var sende yakınsın bakabilirsin sitesineKizlar reflu yatagi ben yatastan juno aldim en iyi yorumlar ondaydi iyi yapmismiyim bilmiyorum.size soruyum dedim birde bana cikolata yaptiracagim cikolatasi duzgun olan bir yer onerirmisiniz pelite baktim 7 binden basliyor oha dedim
Evet evet göğüs ucu için ben de duymuştumöyle diyorlar. ben bestlak da sipariş verdim yine de. bir de tahin üzerindeki yağ göğüs ucu yaralarına mı iyi geliyordu öyle bir şey vardı sanırım uydurmuyorsam.
Yok yok biz seninleyiz merak etme en kötü adminliği bana devredeler (31ekim beklenen doğum)Evet yaa ekimde sadece ben dogurcam sanırım
Benim tahmini doğum tarihim 2 kasım, ekimin son haftası olur dedi doktor. Biz dogurana kadar millet ek gıdaya başlayacakYok yok biz seninleyiz merak etme en kötü adminliği bana devredeler (31ekim beklenen doğum)
18 Eylül Çarşamba bende varımmmYaa O zamaaaan;
-19 ya da 20 Eylül ben. Yanii @melanc
-17 ya da 20 Eylül @komikmigeldiii
-20 Eylül Limon agacim
-25 Eylül P PINAR OGUZ
-27 Eylül P polimo
-28 Eylül @Perlitik @hermionegranger-
Geliyor gelmekte olanlar
Kim var yaninda kizin senin yaninda kim var haklisin bizi haberder et durumdan tansiyon neden yukseliyor yediklerimiz mi yapiyor bende korkttum grupta duydukca sizlere bisey olmasin artik haftalardayiz 1 hafta erken gec dualarimiz sizinle haber ver bizeBende tam bilmiyorum ama tansiyon yukseldikce idrarda protein cikiyor ve bu durum gebelik zehirlenmesine yol aciyor tum organlarim icin riskli bir durum kan sonuclarim sabah cikacak doktor dedi bobrek ve karaciger degerlerinde sikinti gorursek aliriz cocuklari bu gece kan sulandirici ignemi kullandirtmiyolar.
Cok korkuyorum kizim evde karnimda iki can bi yandan benim risklerim Allahim kolaylastirsin insallah
Ben her kremi denedim ya kokusunu beğenmedim ya da iyi gelmediğinden bıraktım. Bebeğimin poposuna pişik olunca sürdüğümü göğüs ucuma da sürdüm hızlı iyileştiriyor tavsiye ederimEvet evet göğüs ucu için ben de duymuştum
Evet stres oldum ya 14e 9 hep bugun tansiyonum. Surekli aklima kotu kotu senaryolar geliyor aglayasim geliyor hepCanım 38 e kalmazsın sende gerekirse bunları düşünme bende de şimdi o stres var yukselicek mi ne olcak ama böyle düşünürsek geçmez olumlu düşünelim olumlu yansıtalım
Stres oldugum icin bugun hep 14e 9. Aklima kotu kotu seyler geliyor aglayasim var hepYaaa boyle seyler cok korkutuyor tansiyonda kac ustu tehlikeli bakmak lazim buradaki yasayan arkadaslardan sonra surekli bende bakiyorum vallahi
Melodiyi biliyorum canimm siparis verecegim ben melodide pahali godivia uygun tanesi 12 14 geliyor o ara ve hosgeldin tarzi konsept yapiyorlar 85 taneCanım ben Melodi çikolata düşünüyorum Esenyurt da fabrikası var sende yakınsın bakabilirsin sitesine
14 9 tehlikelimi tansiyonda doktorun nediyor nekqdqr zaman bakilmali sizler yazdikca bende seker ve tansiyonuma surekli bakiyorum vallahiStres oldugum icin bugun hep 14e 9. Aklima kotu kotu seyler geliyor aglayasim var hep
Ben telefonla ugrasamam diye kamerasida ayri olani aldim benimkide 2700 tlydi kullanmadim bakmam lazim aslindaSonunda şöyle bişey aldım ilk almamız gereken şey bu sanırsam kamerayı bebeğin yanında bırakıp mutfağa ya da banyoya gidebilmek için insan kusarda boğulur endişesinde oluyor çünkü
Ama stresle çıkan şeyler bunlar evet demesi kolay ama çok takmamanız lazım14 9 tehlikelimi tansiyonda doktorun nediyor nekqdqr zaman bakilmali sizler yazdikca bende seker ve tansiyonuma surekli bakiyorum vallahi
Evet kesinlikle öyle küçük bi yumru acaba eli mi ayağı mı diyorumYa o his çok güzel değil mi ? Bazen ben de yandan elimi ayağımı bilmediğim küçük yumru hissediyorum o kadar güzel ki