2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Tarihim yaklasti ondan 25 eylulde dogum yoksa iyiydim annem 2 gun once gelemiyorum dedi yikildim ama belli etmedim vicdan kimseye yuklemek istemiyorum sonra insanlarin ne annesi var ne babasi nede yaninda duran insani bir sekilde zorlugun icinden cikiyor bende onlari dusunuyorum surekli ya cok korku yuklediler birazda ondan oldu bu dogum sureclerinde fazla.duymamak lazim.insanlari herhalde

Canim annem gelmeyecekte ondan soruyum.dedim bende kadin tutacagim ozamana 10 gun baska sansim yok benimde 25 eylul cok heyecanliyim ama.cook korkuyorum annem yok kimsemde yok ondan dolayi basedebilirmiyim kadin tutarsam yeter herhalde
Eşin yanında olacak mı canım? En azından ilk 1 hafta biri olsa çok güzel olurdu. Yeri geldi depenti bile annem giydirdi çünkü hiç bir kuzenin arkadaşın akraban yok mu 1 haftacık kalacak. Ahh ben bile gelir kalırdım biliyor musun bebiş olmasa

Canımm ilk 1 hafta destek şart ilk günler ayağa bile kalkamıyosun desteksiz, dependi bile giyemiyosun..bebişi alıp emzirmek için bile yeri geliyor desteğe ihtiyaç duyuyo insan ama geçiyor 1 hafta sonra baya toparlayıp işlerini halletmeye başlıyorsun..2 kez bu süreci geçirmiş biri olarak söylüyorum, Allahım hepimize kolaylık versin

Esimin kendi isi birakamiyor basini canim ne yazikki eksik elemanla calisiyor insan cok ama herkesin isi gucu kosturmasi cocugu var oyuzden kimseye de gelin diyemem temizlige gelen ablam var cok iyi insan , kendi ulkesinde isi ebe hemsire ona diyecegim 10 gun gelsin bana yeter hem bebege hem bana bakar 10 gun idare etse yeter demi canim,ahhh canim cook sagol dusunmen yeter soylemen yeter

Yaaa hadiyaaa ne diyeyim annemde dediki babam icin cocuk gibi yemegi var asi var dedi gel diyemedim ben en iyisi temizlige gelen ablama rica ediyim neyapiyim bazen cok kalabalik icinde cok yanlizsin ne yazikki bizim donem oyle oldu en yakinimdakilerden bile beklentiye girmek istemiyorum olmazsa uzulup kirilmak istemiyorum bosa kendime yuk etmeyeyim parayla halledeyim ben bu isi ablada cok iyi kadin destek olur inaniyorum iside ebe hemsire ulkesini birakip gelmis mecburiyetten

Valla ben girmeyince doğurdun sandım hoşgeldin az kaldı hiç sıkma canını sona yaklastik

Ay coook zor sen uluslararasi bir isim koyman lazim dedigi gibi ulken dunyanin en merkezi ulkesi turkiyede bile artik 2 ismin biri yurtdisini dusunerek koyuyorlar baris arduc ile gupse ozayin kizlqrinin ismi jan asya
Evet o sorunumuz var uluslararasi olmasi cok elzem degil aslinda burda kizimin ismide turk ismi zorluk yasamiyor ama bu tarz soylenisi baska anlamlara gelen isimler olursa cocuklar okulda yada buyuduklerinde zorbaliga ugrayabiliyor malesef

Alışkın olduğun ve güvenilir biriyse neden olmasın ki benim eşimin tayin işi de askıya alındı gibi süreç ilerlemedi bende 2 çocuk + hamilelik 2 aydır nerdeyse yalnız gibiyim eşim haftasonları geliyor ikisi de okula gidiyor Büyük oğlum 1e başladı, servisi henüz başlamadı ben getirip götürüyorum..küçük oğlum 3 yaşında oda kreşe başladı..destek için birini bulalım dedik hala da arıyoruz istediğimiz gibi bulamadık ve benim de en fazla 15 günüm kaldı..heyecan telaş endişe herşey üst üste geldi..

Hemşireyle emin ol çok daha rahat edersin ama hastanede 2 gün kalıp çıkarsan yine bir nebze iyileşmiş oluyorsun. Zorlanırsın evet ama altıjdan kalkacağına eminim.

Masallah cok guzel sen mi yaptin yaaa ben yeni aldim english homeden 350 tl verdim muhtis olmus yeteneklisin demekki oda onemli benle aynisin bende 36 olacagim yarin hayirlisiyla nezaman planladi peku tam olarak seninki canim
Çok teşekkür ederim Yine uyguna almışsın baktığımda hepsi pahalıydı ben de alacaktım da neyle uğraşsam diye düşünürken aklıma uyku oyuncağı geldi. Güzel günlerde kullanırız inşallah Maşallah senin haftan çok güzel Eylül'de planlamışlardır kesin senin doğumu Benim doktorum bu zamanlara gelebileceğime inanmıyordu bence çünkü geçen hafta: "Vay be 34 olduk." dedi Bebeğin başı çok büyük ve çarpıntı sorunum var ama 38e kadar doğum yaparsam normal doğum olabilirmiş. Sonrasında sezaryen düşünür o yüzden gün belirlemedik henüz. Sağlıkla gelirler inşallah

Valla ben girmeyince doğurdun sandım hoşgeldin az kaldı hiç sıkma canını sona yaklastik
Çok haklısın sonlara geldik çok şükür 20. haftalarımdaki doğum sancılarımı ve dualarımı hatırlıyorum da bu haftalar için çok çok şükrediyorum Çok yorulduk ama değecek inşallah. Belim kırıldı resmen, ayaklarım desen ödem artık son aşamada Bastırınca bir süre böyle kalıyor

Eklentiler

• IMG_2913.jpeg
    50,7 KB · Görüntüleme: 102
Bence çok güzel bir anne olacaksın ki zaten hepimiz çok ilgili anneleriz bence Başka hamilelikleri de gördüm kontrole bile gitmiyorlar. Oldukça titizdin en baştan beri, bebişin doğunca da öyle olacaksın

10 gün sonra kavuşuyorsunuz ne güzel Allah nazarlardan korusun. Neverin okunuşu çok daha farklı bence Neva'nın yabancı ismi olduğu belli olur ama yine de nasıl isimleri beğeniyorsun ona göre ben de aklıma gelirse söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…