- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #26.101
Benimde çentik var ve kan sulandırıcıyı kestiğimiz hafta benimde hiç kilo almadı. Ondan olabilir belkide ya bilmiyorum ben kendimce acaba mı diyordum ama yarın sorucam doktora unutmazsam
Enox iğne kullanıyorum. Coraspin kullanırken vurduğumda bazen iğne yerindeki kan zor duruyordu karnımda çürükler oluyordu. Şimdi çürükler geçmeye başladı ve kan hiç çıkmıyor bile neredeyse. İğne o kadarda etkili değil galiba. Tüm olay coraspirindeymiş. İlk 240 gram aldı dediğinde 1625 gram demişti bu hafta 1610 dedi başta. Dedim geçen hafta 1625 ti. Pozisyondan filanda kaynaklı olabilir anlamadım. Zaten ölçümler tam net olmuyor. 1600 diyor ama 1500 filan ancadır gibi geliyor bana.Sor canım sen dikkat de ediyordun yeme içmene, inşallah şifa olmuştur, haber alırsan paylaş lütfen.
Coraspin mecbur kesiyoruz oksapar hiç işe yaramıyor mu anlamadım. Sen başka bir kan sulandırıcı ilaç kullanıyor musun? Bir de ölçünün azalması mümkün değildir diye düşünüyorum. Ya eskisi yanlıştı ya da bugünkü. Hani ilerlememesi başka şey de.. bu tuhaf geldi.
Gelecek hafta nst kendi doktoruma değil eve yakın bir hastanede gireceğim. Gitmişken muayene de olsam mı ne dersiniz yoksa hiç kafa karıştırmaya gerek yok mu zaten stresliyim yeterince
Keşke benimde 34 te kesseydi diye düşünüyorum bende. İyi geliyordu bence aspirin. Limonlu su içeyim diyorum oda tansiyonumu filan düşürür diye korkuyorum pek içemiyorumda. Bu çentik olayı çok görülüyor sanırım baya var böyle durumda olanlar insan başına gelince farkediyorBenimde çentik var dr um 34 te kesecez ecopirin 150 yi dedi. Oksapara devam edecez. Bende korkuyorum
Oh maşallahKızlar selammm nasıl herkes? Tutun bebeleri bak büyüsünler
Bugün bebeklerimi gördüm. Kilo almaya başladılar bu hafta. Aynı babalarına benziyorlar100 tane bebek koysalar önüme, bizim olduklarını anlardım
Kızlar herkese iyi akşamlar, doktorum hareket takibi yap azalırsa hemen gel demişti bebeğin suyu azaldığı için. Bugün biraz hareketli bir gün geçirdim mecburen ama son 1 saattir eve gelir gelmez uzandım, kahve,soda içtim, çikolata yedim ve soluma uzandım. Belirgin bir hareket hissetmiyorum. Sadece oldukça ufak kıpırtılar hissediyorum. Kıpırtılar yeterli mi? Gerçekten tecrübesizim, ne zaman şüphe etmem gerekiyor hastaneye gitmek için? 1 2 saat daha mı beklemeliyim?
Keşke benimde 34 te kesseydi diye düşünüyorum bende. İyi geliyordu bence aspirin. Limonlu su içeyim diyorum oda tansiyonumu filan düşürür diye korkuyorum pek içemiyorumda. Bu çentik olayı çok görülüyor sanırım baya var böyle durumda olanlar insan başına gelince farkediyor
O kadar mucizeviler kiOh maşallahErken doğum ihtimalleri olan kişilere umut oluyorsunuz gerçekten. Pozitifliğiniz hiç kaybolmasın Bebişlerde hemen tombikleşsin
Masum ilaçlar belli ama doğumun yaklaştı ise doktoruna sorup birşeyler alman iyi olur. Enfeksiyon varsa baktır gecikmedenKızlar iyi akşamlar, mevsim geçişlerinden nasibimi aldım bende. Grip oldum hala işte çalışıyorum izin de almak istemiyorum. Nasıl geçirebilirim bu dönemi, masum ilaç var mı alıp kullansam
Kızlar 36+4 3 gunluk gunde 2 hurma 2 dilim ananas yiyorum. Adacayi bogurtlen cayi da icmeye baslayacagim ve squat egzersiz gareketleri de yapacagim doktorum da yap demisti. Dogum kolay olsun diye cinsel iliski sart mi esim cok cekiniyor çünkü ben de zorlamak istemiyorum açıkçası
İnşallah kilo almıştır bebişin dualarım sizinleYarın kontrolüm var benimde az kilo almış veya hiç kilo almamış olursa 3 haftaya çıkıcak gerilik. Banada ciğer geliştirici iğne filan yaparız dedi. Yarın bir şeyler belli olcak gibi ama hayırlısı
Diğer iki çocuğumda son güne kadar devam edin demişti doktorum, normal doğum için iyi diye. Çekiniyorsa bilemedim maksat burada zevk almak değil aslındaKızlar 36+4 3 gunluk gunde 2 hurma 2 dilim ananas yiyorum. Adacayi bogurtlen cayi da icmeye baslayacagim ve squat egzersiz gareketleri de yapacagim doktorum da yap demisti. Dogum kolay olsun diye cinsel iliski sart mi esim cok cekiniyor çünkü ben de zorlamak istemiyorum açıkçası
Ya sen ne güzel bir annesinKızlar selammm nasıl herkes? Tutun bebeleri bak büyüsünler
Bugün bebeklerimi gördüm. Kilo almaya başladılar bu hafta. Aynı babalarına benziyorlar100 tane bebek koysalar önüme, bizim olduklarını anlardım
Eğer sen yorulduysan o da yorgundur. Daha Yeni uzanmissin biraz zaman ver bebeğe karnını bol bol okşa konuş baktın hâlâ aynı bekleme git bence, bizi de habersiz bırakma canımKızlar herkese iyi akşamlar, doktorum hareket takibi yap azalırsa hemen gel demişti bebeğin suyu azaldığı için. Bugün biraz hareketli bir gün geçirdim mecburen ama son 1 saattir eve gelir gelmez uzandım, kahve,soda içtim, çikolata yedim ve soluma uzandım. Belirgin bir hareket hissetmiyorum. Sadece oldukça ufak kıpırtılar hissediyorum. Kıpırtılar yeterli mi? Gerçekten tecrübesizim, ne zaman şüphe etmem gerekiyor hastaneye gitmek için? 1 2 saat daha mı beklemeliyim?
Anlıyorum, ben o şekilde belirgin bir fark hissetmedim ama dediğin gibi olabilir. Şimdi muayenen yarın yani öyle mi? Son haftalarda ölçüm hataları da olabiliyor diyorlar. Benim baştan beri önde olup ilk kez geriye düşmesi acaba dedirtti. İnşallah minnoşun kilo almıştır, annesinin de içi rahatlarEnox iğne kullanıyorum. Coraspin kullanırken vurduğumda bazen iğne yerindeki kan zor duruyordu karnımda çürükler oluyordu. Şimdi çürükler geçmeye başladı ve kan hiç çıkmıyor bile neredeyse. İğne o kadarda etkili değil galiba. Tüm olay coraspirindeymiş. İlk 240 gram aldı dediğinde 1625 gram demişti bu hafta 1610 dedi başta. Dedim geçen hafta 1625 ti. Pozisyondan filanda kaynaklı olabilir anlamadım. Zaten ölçümler tam net olmuyor. 1600 diyor ama 1500 filan ancadır gibi geliyor bana.
Benim bildiğim kıpırtı da yeterli, bir de günü gününü tutmaz ya da bir saat sonra çok hareketlenecek de olabilir. Derin nefesler almak da işe yarıyor. İstersen 1 saat daha iyice dinlen, öyle tekrar ölç kendini. Çok işkillenirsen iyice strese girmektense bir ultrason yahut nst iyi olur diye düşünüyorum. Ama daha bugün bakmadı mı doktor muayenede? Hemen gün içinde sıkıntı olmaz inşallah ya. Yine de içgüdülerine güven. Valla gerekirse 3 günde bir gidelim muayene olalım kafasındayım ben.Kızlar herkese iyi akşamlar, doktorum hareket takibi yap azalırsa hemen gel demişti bebeğin suyu azaldığı için. Bugün biraz hareketli bir gün geçirdim mecburen ama son 1 saattir eve gelir gelmez uzandım, kahve,soda içtim, çikolata yedim ve soluma uzandım. Belirgin bir hareket hissetmiyorum. Sadece oldukça ufak kıpırtılar hissediyorum. Kıpırtılar yeterli mi? Gerçekten tecrübesizim, ne zaman şüphe etmem gerekiyor hastaneye gitmek için? 1 2 saat daha mı beklemeliyim?
Yaaa ne tatlıı, yerim onların minik bedenlerini de kilolarını da maşallahKızlar selammm nasıl herkes? Tutun bebeleri bak büyüsünler
Coraspin mecbur kesiyoruz oksapar hiç işe yaramıyor mu anlamadım. Sen başka bir kan sulandırıcı ilaç kullanıyor musun? Bir de ölçünün azalması mümkün değildir diye düşünüyorum. Ya eskisi yanlıştı ya da bugünkü. Hani ilerlememesi başka şey de.. bu tuhaf geldi.
Gelecek hafta nst kendi doktoruma değil eve yakın bir hastanede gireceğim. Gitmişken muayene de olsam mı ne dersiniz yoksa hiç kafa karıştırmaya gerek yok mu zaten stresliyim yeterince
Benim doktorum 36 da oksaparı 37 de aspirini keseriz dedi. Hiç kesmesek nolur diyesim var, bir sonraki görüşmede bir şansımı denicem bakalımBenimde çentik var dr um 34 te kesecez ecopirin 150 yi dedi. Oksapara devam edecez. Bende korkuyorum
Benim doktorum 36 da oksaparı 37 de aspirini keseriz dedi. Hiç kesmesek nolur diyesim var, bir sonraki görüşmede bir şansımı denicem bakalım
Bu konu benim de her hamileliğim de yaşadığım sıkıntıdır.. büyük oğlum da 28den itibaren az az da olsa gerileme başladı, başka sıkıntı olmadığı için takip ettik sadece 38. Haftada 36 ya uyumlu 2800 doğduBana beslenme falan önermediler. Senin yapacağın bir şey yok takip edeceğiz dediler. Aynı şekilde minyon olabilir falan dediler. Çevremde bu durumu yaşayan kimse de yok herkesin bebeği haftasından ileri gidiyordu. Allak bullak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?