• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Yaaa maşallah 😍 ayy 20 gün falan nedir ne ara geldik buralara çok heyecanlı böyle gün söyleyince ciddi ciddi dogurucagimi farkediyorm o kadar alışmışım ki sanki hep içerde kalacak gibi tovbeee 😂 Ciktigindaki piskolojiye hazır miyim acaba hiç bilmiyorum ya nasıl olacak, ama çok tatlı bsey aşırı kanım da kaynıyor kendisine 😍 Hayırlısıyla doğru zamanda sağlıkla gelsin bakalım beyefendi 😊🙏
Aynisini sabah esime.dedim 3 5 ay kalsa raziyim dedim cook sevdim dedi ayni dusunculer bende de var canim uapacagiz ama.inaniyorum😅😅

Çok teşekkür ederim, benim kaşımaktan ötürü yara yaptığım yer dış tarafta. Kan da oradan gelmiş. Dün hem istirahat ettim, hem fitili kullandım hem de travazol krem uyguladım. Bugün çok daha iyiyim ama tabiki rahatsızlığım devam ediyor.
Canim enfeksiyon neyden kapiyoruz anlamiyorum.inanki ben 38 yasindayim.enfeksiyom.nedir bilmezdim.

Erkek bebek bekleyenler hastanede ilk giydireceğiniz kıyafet neler fotoğraf atar mısınız ilk kıyafete hala karar veremedim. İlk ya😅😅
Ben de bunu aldım canım. Hastaneye giderken götürmek için 3 tane de ebebek aziz bebe den yenidoğan aldım ama 50 cm yazıyor. Bebek 33+2 de 47 cm di. Galiba o yenidoğanlar hiç giymeden elimde kalacak 😀

Eklentiler

• IMG_2021.jpeg
    IMG_2021.jpeg
    145,9 KB · Görüntüleme: 88
Canım maşallah 🧿
Doktorun bebeğin kilosu için bişey dedi mi, çok ileride ya da fazla gibi
34+5te 2800 civarı çıkan bebem için karın çevresi 2 hafta önde dedi, çok kilo almış dedi
Ekmeği, tatlıyı, meyveyi kes dedi
Böyle giderse 3500 ü geçer normal doğum sıkıntı olur dedi
Acaba sadece normal doğum için anlamında mı dedi
Sezaryen olursam sıkıntı yok mu
Korkuttu sanırım beni aklıma gelmedi sormak 😢
Canim dedi ondesin dedi 1 hafta dedi kg olarak aynilarini bana dedi ama ben sezeryan kusum 38+0 dogacak senin 40.a kadar yolun varya 4 lere gelirse ondan demistir korkma bence tedbir amacli herseyi diyorlar suyun fazlami?

Kusura bakmayın kızlar yazamadım. 23 Ağustos'ta ani başlayan şiddetli kanamayla 31 hafta 3 günlükken doğum yaptım. Plasenta previaydım. Hastaneye ucu ucuna yetiştik açıkçası. Bebeğim biraz entübe kaldı, şimdi kendi başına nefes alabiliyor çok şükür. Hala yenidoğan yoğunbakımda, yanındayım ben de. Mideden besleniyor. Emme yutma refleksinin gelişmesini bekliyoruz. Bizden haberler böyle. Günlerim çok yoğun ve yorgunluk içinde geçiyor, giremeyebilirim bir süre daha. Umarım herkes iyidir. Sağlıcakla kalın.
Yaaa cook uzuldum simdi 2 iniz iyiyseniz coook sevindim haklisin uzuntu.yorgunluk belirti verdi mi canim oncesinde yavrum benim😔😔😔

Canım kasılmaları sen hissettin mi hissettiysen basıl benim de bugün bir tarafta toplanıyor karnım sertleşiyor özellikle ayağa kalktığımda geçen hafta arada oluyor demiştim doktora çok normal artık rahim kendini hazırlıyor demişti ama bugün niyet çok sık oldu anlayamadım
Valla canım benim söyle dün gece baya oldu benim sağ tarafta ciddi bi kasılma oldu açılmadı bi türlü bi süre yarım saat bekledim sola döndüm sırt üstü yattım falan yarım saate toparladım çok şükür ama gün içinde dediğin gibi özellikle ayakta da çok hissettim ama ağrılı değil toplanma ama gevşememe gibi artarsa ara dedi doktorum . Şimdi uzandım kendimi tarticam bugün

Gayet iyi ablaları. Kilo alıyor sürekli beslenmesini arttırıyorlar. Sanırım sütüm pek yetmeyecek. O yüzden hafif endişeliyim ama olsun kızım büyüsün bir şekilde hallolur.

Sanırım son 3 haftamız kaldı. Perşembe 1 aylık oluyoruz:)
Tatlım yine de doktoruna da danış malt içeceği bilirsin belki sütte çok güzel artış yapıyor bir dene istersen

Kizlar tansiyonum cok yuksek 145 e 95 hastaneyi aradim hemen gel dediler araba surmemi istemediler esimi bekliyorum gelip goturecek beni dualarinizi eksik etmeyin lutfen basindan beri cok iyiydi tansiyonum iki gundur ayagim sismeye ve tansiyonum yukselmeye basladi
Allah yardincini olsun iyi haberlerle gel insallah

Ben de bunu aldım canım. Hastaneye giderken götürmek için 3 tane de ebebek aziz bebe den yenidoğan aldım ama 50 cm yazıyor. Bebek 33+2 de 47 cm di. Galiba o yenidoğanlar hiç giymeden elimde kalacak 😀
Bana da 35+4 te 49 cm dedi. İlk aklıma gelen ay küçük gelicek galiba demek oldu 😂 çok almadım ama hastane çıkışı alındı yani merakla bekliyorum sonucu ne olucak

yarın 34 haftayı dolduruyoruz :dua: 11'de kontrolüm var, nst de çeker. daha iyi hissediyorum eskiye göre, yine de dua edin nolur her şey düzelmiş olsun :KK200:
Benimde yarın 11:30 da inşallah kilo almış olur her şey güzel çıkar 🙏 İkimiz içinde en güzeli olsun 🙏

Kızlar iyi akşamlar, mevsim geçişlerinden nasibimi aldım bende. Grip oldum hala işte çalışıyorum izin de almak istemiyorum. Nasıl geçirebilirim bu dönemi, masum ilaç var mı alıp kullansam
Burun spreyi parol dışında bişe vermiyolar ama enfeksiyon varsa kanda antibiyotik veriyolar ıhlamur zencefil iç en iyisi geçmiş olsun

Canım o mavili olanı ben de favoriledim kumaşı nasıl internetten mi aldın ve kaç tlye
Canım ben Bursa’da bebek kıyafetleri satan yerden aldım ama orda tanıdık birine sorduğumuzda en iyisi gaye bebe dedi hastane çıkışlarında kumaşı falan çok güzel yumuşacık benim aldığım fiyata internette gördüm trendyolda biraz daha pahalı

Eklentiler

• IMG_8841.png
    IMG_8841.png
    392,4 KB · Görüntüleme: 75
Kizlar tansiyonum cok yuksek 145 e 95 hastaneyi aradim hemen gel dediler araba surmemi istemediler esimi bekliyorum gelip goturecek beni dualarinizi eksik etmeyin lutfen basindan beri cok iyiydi tansiyonum iki gundur ayagim sismeye ve tansiyonum yukselmeye basladi
Hayırlı haberlerle dönün inşallah 🙏🏻

Selam kızlar. Benim detaylı ultrasonda rahim damarlarından birinde çentik vardı. Coraspin ve oksaparla 32. Haftaya kadar geldim 32 de coraspin kestik. Gebelik diyabetim var diye dikkat de ediyorum önceden karın çevresi büyükken şimdilerde normale dönmüştü.

Şunu anlamadım iki hafta önce 33+1 de iken, bpd:32+6, hc:35+3, hc*: 34+4 ac:33+6 idi.
Bugün 35+1 de ise, bpd:33+6, hc:34+1, hc*: 33+3, ac:34+6 şeklinde. Kilo da 2324 e bugün ise 2483 şeklinde.

Acaba beslenemiyor geriye mi düşmeye başladı diye endişelendim. Doktora çentik şeyini hatırlattım sorun yok suyun da iyi dedi. Hep biraz önden giderdi şimdi 4 gün geride duruyo ortalamada. Hc azalmış görünüyor mesela, böyle bir şey mümkün mü yahu 🥹

Ay valla kan değerlerim de iyi çıkıyo kafama göre yiyip içesim var besinsiz mi kaldım nedir.

Bu arada bana da sezaryen günü verildi, 38+0 - 25 eylüle 😇❤️🧿 kasılmalarım var, haftaya nst çektireceğim inşallah. Ayrıca eski 3 karın operasyonum yüzünden ağrılarım var, hepinizin dualarını bekliyorum 🙏 umarım telaşa kapılmadan, beklendiği gibi ilerler sürecim..

Genel cerrah ile de görüştürdü doktorum. Normalde sezaryende yatay kesi atılır ama sende belki dikeye de dönmemiz gerekebilir dediler. Umarım her iki tarafı da kesmeleri gerekmez 😟 bebek iyi olsun da ne yapalım..

Selam kızlar. Benim detaylı ultrasonda rahim damarlarından birinde çentik vardı. Coraspin ve oksaparla 32. Haftaya kadar geldim 32 de coraspin kestik. Gebelik diyabetim var diye dikkat de ediyorum önceden karın çevresi büyükken şimdilerde normale dönmüştü.

Şunu anlamadım iki hafta önce 33+1 de iken, bpd:32+6, hc:35+3, hc*: 34+4 ac:33+6 idi.
Bugün 35+1 de ise, bpd:33+6, hc:34+1, hc*: 33+3, ac:34+6 şeklinde. Kilo da 2324 e bugün ise 2483 şeklinde.

Acaba beslenemiyor geriye mi düşmeye başladı diye endişelendim. Doktora çentik şeyini hatırlattım sorun yok suyun da iyi dedi. Hep biraz önden giderdi şimdi 4 gün geride duruyo ortalamada. Hc azalmış görünüyor mesela, böyle bir şey mümkün mü yahu 🥹

Ay valla kan değerlerim de iyi çıkıyo kafama göre yiyip içesim var besinsiz mi kaldım nedir.

Bu arada bana da sezaryen günü verildi, 38+0 - 25 eylüle 😇❤️🧿 kasılmalarım var, haftaya nst çektireceğim inşallah. Ayrıca eski 3 karın operasyonum yüzünden ağrılarım var, hepinizin dualarını bekliyorum 🙏 umarım telaşa kapılmadan, beklendiği gibi ilerler sürecim..

Genel cerrah ile de görüştürdü doktorum. Normalde sezaryende yatay kesi atılır ama sende belki dikeye de dönmemiz gerekebilir dediler. Umarım her iki tarafı da kesmeleri gerekmez 😟 bebek iyi olsun da ne yapalım..
Benimde çentik var ve kan sulandırıcıyı kestiğimiz hafta benimde hiç kilo almadı. Ondan olabilir belkide ya bilmiyorum ben kendimce acaba mı diyordum ama yarın sorucam doktora unutmazsam

Benimde çentik var ve kan sulandırıcıyı kestiğimiz hafta benimde hiç kilo almadı. Ondan olabilir belkide ya bilmiyorum ben kendimce acaba mı diyordum ama yarın sorucam doktora unutmazsam
Sor canım sen dikkat de ediyordun yeme içmene, inşallah şifa olmuştur, haber alırsan paylaş lütfen.
Coraspin mecbur kesiyoruz oksapar hiç işe yaramıyor mu anlamadım. Sen başka bir kan sulandırıcı ilaç kullanıyor musun? Bir de ölçünün azalması mümkün değildir diye düşünüyorum. Ya eskisi yanlıştı ya da bugünkü. Hani ilerlememesi başka şey de.. bu tuhaf geldi.
Gelecek hafta nst kendi doktoruma değil eve yakın bir hastanede gireceğim. Gitmişken muayene de olsam mı ne dersiniz yoksa hiç kafa karıştırmaya gerek yok mu zaten stresliyim yeterince 🙄

Ya bu fikir ayrılıkları beni sinir ediyor. Bana da doktor iyi beslen dinlen sola yat vs hiçbir şey demedi. Bazıları hemen böyle öneriler veriyor. Benim doktorum mu ilgisiz. Bu önerilerin bi etkisi yok diye mi söylemiyor bilemiyorum
Bizde şu an 36+1’deyiz. ben de bu hafta bebeğin suyunun azalmaya başladığını öğrendim doktordan erken gelebilir dedi, yapacak bir şeyim var mı dedim, hayır hareketlerini takip edip günlük hayatına devam edebilirsin, haftaya bir daha gel dedi. Eğer hareketlerinde azalma hissedersen de hemen geleceksin dedi 🤔

Back